O

Er
07 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
10 yıl
USB Hata Ayıklama Açılmıyor !!
Telefonumda 4.2.2 yüklü geliştirici seçeneklerini açıyorum ama USB hata ayıklamayı açamıyorum . Tıklayınca tik olmuyor hep kapalı duruyor lütfen yardım edin .
O
10 yıl
USB Hata Ayıklama Açılmıyor !!
Tabletimde 4.2.2 yüklü geliştirici seçeneklerini açıyorum ama USB hata ayıklamayı açamıyorum . Tıklayınca tik olmuyor hep kapalı duruyor lütfen yardım edin .
O
10 yıl
Acil yardım !!! (ÇÖZÜLDÜ)
Arkadaşlar rootlu telefonuma rom manager yükledim ve romu yedekleye bastım telefon kapandı işlemler yaptı ve hata verdi reboot yapın dedi tekrar başlattım telefonu şimdi açılmıyor samsung yazıyor mavi çizgi dönüyor ve bu hep kendini tekrarlıyor ne yapmalıyım cwm yüklü recovery modunda açıp ne yapayım ??

Edit : Telefona recoveryden format attım titanium backuptan verileri geri yükledim ama hala cwm ve root duruyor
O
12 yıl
Yeni Telefon Alacağım Yardım !!
Arkadaşlar şöyle 1-2 sene kullanabileceğim telefon alacağım, sahibinden 2.el alacağım için fiyatı sorun olmaz ama en fazla 800 olabilir. Ekranı en az 4 inç olması lazım büyük ekranlı istiyorum. Kesinlikle android ve performanslı bir cihaz olması lazım çünkü sık sık internete giriyorum . Bu du​rumda alabileceğim en iyi telefon hangisi ?
O
12 yıl
4 telefon arasında kaldım yardım
Arkadaşalar annem karne hediyesi olarak bana telefon almaya karar verdi.Bende Galaxy s , xperia neo, motorola atrix ve galaxy w arasında kaldım. Galaxy w 1,4 ghz işlemcisiyle yüksek performanslı gözüküyor. Galaxy s in bir sürü romu var istediğimi yükleyebilirim.Xperia neo nun timescape arayüzü ve tasarımını çok beğeniyorum.Motorola atrix i de yeni buldum güzele benziyor. Sizce hangisini almalıyım ? ,*
O
12 yıl
84,6 5 Düşer mi ?
Arkadaşlar ingilizcem 84,6 düşüyor karneme 5 düşer mi ?
O
12 yıl
Galaxy S mi Galaxy W mi?
Arkadaşlar Galaxy S ve Galaxy W arasında kaldım. İkisininde birbirinden iyi özellikleri var sizce hangisini almalıyım ?
O
12 yıl
Galaxy S mi Galaxy W mi?
Arkadaşlar acil yardım edin Galaxy W mi yoksa Galaxy s mi?Galaxy S ekran bakımından daha yakın gibi geliyor fakat W ninde başka özellikleri var.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.