M

Er
26 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
19 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Kolayca Bitcoin Satın Almak İsterseniz Ziyaret Edin
Arkadaşlar herkese selamlar,

Kolayca Bitcoin almak için bir platformumuz var, aynı zaman da Whatsapp üzerinden ve Telegram üzerinden Bitcoin satın almak isteyenlere hizmet veriyorum ama online olarak Bitcoin almak isteyenlere hizmet vermek için ayrıca bir web sitesini hizmete aldım. Sormak istediklerinizi konuya cevap vererek sorabilirsiniz mümkün olduğunca cevap vermeye çalışacağım.


www.moneykrip.com


Anlık İletişim için WhatsApp:
< Resime gitmek için tıklayın >

Telegram:t.me/moneykrip
M
4 yıl
.Com .Net .Org Tüm Domain Uzantılarını Alabilir Adreslerinizi Taşıyabilirsiniz.
20 Yıllık Tecrübe ve Deneyimlerimizle HostKolay.com 'da sizlere hizmet veriyoruz, siparişleriniz ışık hızında aktif hale geliyor.
İster yeni Domain adresi alın isterseniz mevcut adreslerinizi bize taşıyın. Gelişmiş fakat kullanımı bir o kadar kolay yönetim panelimiz sayesinde her şey sizin kontrolünüz altında güvenliği bizim güvencemiz altında.
Sadece Domain adresi değil Hosting, Sunucu ve Ssl Sertifikaları konusunda da hizmet vermekteyiz.
Detaylı bilgilere internet sitemizden ulaşabilirsiniz.
https://www.hostkolay.com

< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
Mesaj silinmiştir
Mesaj silinmiştir
M
11 yıl
ESWİFİNET Türkiye Geneline Yayılıyor
Yeni bir konsept ile internet erişim hizmeti sağlamak üzere Türkiye genelinde kablosuz ve kablolu internet erişim merkezleri kuracak olan ESWİFİNET bu hizmet ile ilgili tüm Türkiye genelinde Bayilikler veriyor.
Bayileri aracılığı ile halkımıza daha ucuza hızlı internet kullanma imkanını getirdiği gibi internet hizmetinden yararlanmak için resmi prosedürlere, telefon hattına, karmaşık kablolara ve modem cihazına gerek duyulmayacak.
ESWİFİNET bayi noklarında kurduğu yüksek kapasiteli profesyonel kablosuz erişim sistemleri sayesinde internet erişim hizmetini mümkün olduğu kadar çok noktaya ulaştırmak için çalışmalara devam etmektedir.

Detaylı bilgileri internet sayfasında görebilirsiniz.www.eswifinet.com
M
12 yıl
Yurtdışı İphone 4S Aldım İçinde Facetime Yok!
Evet arkadaşlar çok ilgilinç bir olay, telefon yurt dışı ingiltere cihazı ve kutusunu ben açtım içerisinden 3 lü ingiliz prizi çıktı, telefonun kurulumunu ben yaptım içinde İ OS 5.0.1 son sürüm mevcuttu ancak ne hikmetse telefonun hiç bir yerinde Facetime diye bir menü bir yazı bir ibare özellik hiç birşey yok aradım taradım olmadı telefonu bir kaç kez tekrar kurdum ama yok yok yok Facetime gelmiyor telefonda en sonunda aldığım yere bildirdim telefonu geri gönderdim ben dedim bu özelliği bulamadım siz bulursanız tekrar gönderin yoksa yenisini yollayın dedim.Telefon kesinlikle orjinal herşeyi ile orjinal ayrıca daha İtunes ile haberleşen çakma iphone üretilmedi o yüzden çakma iphone olması pek mümkün değil, bu özeliğin arap ülkelerinde satılan iphone telefonlarda kapalı olduğu bilgileri var ama benm aldığım telefon ingiltere cihazı Facetime özelliğinin olmaması çok garip bakalım daha neler göreceğiz ama bunun altından yine apple çıkacak gibi geliyor bana cihazın fabrika ayarlarında bu özelliği kapatmış olabilirler. Gelişme olursa paylaşacağım bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.