B

Çavuş
03 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
16 yıl
BAŞTETKİKCİ EĞİTİMİ
ARKADAŞLAR BAŞTETKİKÇİ EĞİTİMİ ALMAK İSTEYENLER VARSA ARANIZDA BENLE İLETİŞİME GEÇSİN.23 HAZİRANDA BAŞTETKİKÇİ EĞİTİMİ VAR KATILMAK İSTERSENİZ.
B
18 yıl
GÜNDÜZ ÇAKMAKÇI..
SLMLAR..BU YAZARIN ACİL BİR KİTABINA İHTİYACIM VAR BİLGİSİ OLAN HABERDAR EDERSE SEVİNİR..ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..(GOOGLE VE KİTAP SİTELERİNDE ARAM YAPTIM AMA SADEC TUZLA ANADOLU TEKNİK LİSESİNİN KÜTÜPHANESİNDE VAR)
GÜNDÜZ ÇAKMAKÇI,TRANSFORMATÖR DENEYLERİ.1979
B
18 yıl
GAZİ ÜNİV. ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH. LÜLER
MERHABA..GAZİ ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH. DE OKUYAN ARKADAŞLARA BİR SORUM OLACAK.CEVAPLARLARSA ÇOK SEVİNİRİM.GAZİ DE YAZ OKULU AÇILDIĞINI BİLİYORUM PEKİ LABORATUAR DERSLERİNDEN YAZ OKULU AÇILIYORMU BUNU ACİLEN ÖĞRENMEM GEREKİYOR.SAYGILAR
B
18 yıl
simülasyonda yardım acilllll....
herkese slmlar. arkadaşlar bana 3 tane tek fazlı trafoyu (üç fazlı trafo gibi kullanma mantığı) yıldız-üçgen şekilde proteus/isiste bağlayıp simile edermisiniz.ben yapıyorum ama çalışmıyor yardımcı olursanız sevinirim.saygılar..
B
18 yıl
proteus ta wattmetre varmı???
proteus kullanıyorum ve wattmetre lazım oldu.yardımcı olurmusunuz.varmı varsa nerde.teşekkürler..
B
18 yıl
proteus 6.7 !!!
herkese slmlar.arkadaşlar benim sorunum proteusla....proteus 6.7 ile yaklaşık 20 tane trafo deneyi gerçekleştirdim.ama bu versiyonun setup cd si elimde yok ve intenetten indirdiğim 6.7 lerde sorunlar var.deneylerimi 6.2 versiyonu ise açmıyor.daha düşük versiyon olmasından kaynaklandığını düşünüyorum..mümkünse bana güvenilir bir download adresi verirmisiniz ve 6.2 versiyonunun açmaması konusunda fikriniz..herkese saygılar.
B
18 yıl
herkese merhaba
arkadaşlar bana acilen manyetik kontaklarla ilgili bilgi lazım.bu çeşit kontaklar hırsız alarm sistemlerinde kullanılıyor.ne yazık ki net tede aradım ama bir sonuca varamadım yardımcı olursanız çok sevinirim...çok acil...burcuakca06@hotmail.com
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.