M

Yüzbaşı
27 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
92 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
Çizim yapabileceğim bir tablet.
Çizim ve dijital dergi okuyabileceğim bir cihaz arıyorum. En fazla 9.000 TL verebilirim. Lütfen yardımcı olur musunuz?
M
4 yıl
Oyuncuyum, Klavye Tavsiyesi İstiyorum.
Merhabalar arkadaşlar, oyuncuyum ve yazı işlerimde oluyor. Bana sağlam en fazla 200 tl'lik bir klavye önerebilir misiniz?

Işıklı ve kablosuz tercih ama kabloluda olabilir. Sağlam olacak!
M
4 yıl
En İyi Boksçular? Fanatiklikten uzak, ön yargısız yorumları alalım?
Sizce en iyi boksçular kimlerdir? Sadece "Boks" dövüş sporundan bahsediyorum, boks temelli bile olsa diğerlerinden değil.


Lütfen şu şunu döver, şu şöyle olsaydı şunu yapardı gibi basit ve ispatlanmamış yorumlar yapmayınız.

Geçmişte ve günümüzde ki örnekleri soruyorum.


Profesyonel olarak uğraşan kimseler varsa onlarda yazarsa sevinirim.
M
4 yıl
HERKES RPG SEVMEK ZORUNDA DEĞİL? Mesela AC: Orjins ve AC: Oddyssey Farkı!
Assasins Creed serisin de her ne kadar artık iş suikastçilikten çıkmış olsa da şimdi ki tartışma bununla alakalı değil.


AC: Orjins'in şahsen AC: Oddyssey'den daha çekici ve hikayesinin daha güzel olduğunu düşünüyorum.

Nedenine gelirsek: Oddyssey, Orjins'in bir "mavi" kopyasıdır. Bunda oldukça ısrarlıyım. Yenilikçi bir yaklaşım değil popüler bir yaklaşım sergiledi oyun. Orjins'in temel hikayesinin daha özgün ve atmosferinin daha doğal olduğu kanaatindeyim. Hikaye Orjins'te de sonlara doğru olsa da Oddyssey bunu daha fazla abarttı. İşi hikaye kırıntılarına döktü. Ubisoft'un elinde artık RPG ögelerini çok daha fazla barındıran bir oyun oldu. Bu RPG ögeleri ve beraberinde karakter gelişimi Orjins'ten daha çok ayrıntı ve bunaltıcı ve de size karakteri son derece kahraman ve değerli gösterecek bir envanter zevki ve ilerlemesi sağlamıyordu. Bunu anca detay, zaman ve koca Yunanistan'da kendi dışında genelde başkaları için uyduruk kahramanlık yapan bir karakter izliyordu.

AC: Orjins bir aksiyon oyununa yerinde ve bunaltmayan bir karakter gelişimi yapmayı bilmişti. Hikayesi şahsen iyiydi. Gereksiz ve de (ve seri için) çokta bir işe yaramayan bir rpg diyalog hevesine girmemişti. Mısır zaten apayrı bir şeydi.

Herkes RPG etkisi çok olan oyun sevmek ve oynamak zorunda değil. RPG sevenlerin bir çoğunun da nerde bir RPG görse yüceltme yarışını anlamak mümkün değil.

RPG kötü bir tür deme gibi bir saçmalığı göstermiyorum, aksiyon oyunlarını bazen gereksiz yere kirlettiğini düşünüyorum.
M
4 yıl
Sağlam OYUN Deneyimi İçin Kulaklık Önerisi?
Amacım güzel bir OYUN deneyimi sağlamak.

Tüm sesleri çevresel ya da dairesel olarak verebilen, büyük OLMAYAN ve başın üstenden GEÇMEYEN,
kulakiçi kulaklık arıyorum. Bu konuda bilgi sahibi değilim. Kablolu ya da kablosuz farketmez. Hatta kulağı bluetooth kulaklıklar gibi kulağı arkadan ince şekilde saranlardan da olabilir.

Fiyatı 300 TL'Yİ Geçmeyecek. Aliexpers vs den de siparİş edebilirim. Şimdiden sağolun.
M
5 yıl
AGE OF MYTHOLOGY -Extented Edition Titan nasıl üretilir
AGE OF MYTHOLOGY -Extented Edition TİTAN nasıl üretilir?
M
6 yıl
Windows 10\u0027un Oyunlardaki Sorunsalı
Windows 10 sade tasarım, kolay arayüz ve teknik uyum sebebi ile tercih edildiği açık. Lakin oyunlarda "tuhaf" sıkıntıları var. Mesela Dirt 2, Max Payne 3'ü bir türlü çalıştırımadım. Ama geriye uyumluluk var olduğu için; Max Payne 1 rahatça çalıştı. Max Payne 1 Win. 7'de çalışmıyordu. Bakınız ,dikkat buyrunuz. Bu oyunlar illlaki çalışmayacak diye bir sorun yok. Ama internet ortamında genel bir araştırma yaparsanız bu tür sorunlar alanın fazla olduğunu görürsünüz.Sizlerin düşüncesi nedir?
M
7 yıl
Orjin Acceses senaryo oynama ?
Selamlar. Orjin Acceses'de BF 1 alıp senaryo mdounu bitirme imkanı var mı?
M
7 yıl
Nedir bu TPS\u0027den Çektiğimiz... Makalemsi bir şey...
Son yıllarda yaşanan TPS oyunları sorunları üzerine...

Aralığı çok geniş tutmamaya çalışarak, son 2-2.5 senede çıkan TPS oyunlarındaki sorunlara değinmek istiyorum. Büyük yapımlardaki teknik sorunlar! Oyunun tanıtımı şahane, ortaya çıkan abi bu böyle değildi yaaa! oluyor. Koskoca firmasın ve dünya çapında AAA oyun çıkarıyorsun; üstelik önceki oyunlarından derste çıkarmıyorsun.


A.C. Unity : Müthiş bir suikastçi öyküsünü ve Fransız Devrimi gibi müthiş bir zaman dilimini ve şehrini anlatıyorsun ama oyun konsolda bile yerde sürünüyor. Bu oyunu hiç mi denemedin heyhattt!

Watch Dogs : O 2012'deki E3 tanıtımını izleyipte unutabilen yoktur sanırım. Abi o atmosfer, o grafik, o şehir, o oynanış...Nerde? Hayır nerde o oyun? Optimizasyon özürlüsünde bu oyunu 2012'de hangi sistemde oynadın? O downgrade nedir öyle, abi 2007-2008 oyunu gibi duruyor, hiç mi utanma yok!

Arkham Knight : Aslında inanılmaz hatalar yoktu, sunum, devam konusu, oyun alanı genişliği vs firma bayağa şey katmıştı oyuna! Hemde ilk 2 efsane oyunun üstüne bunları katabilmek çok zordu.O ilk bölümde hayali bir batı şehrinde gece yağmur yağarken cafeye girip birşeyler içmek ve sonrası. İyiydi be abi. Peki günahı neydi? Ani frema düşüşü... Aslında oyun gayet akıcıydı evet oynarken anlık frema düşüleri oluyordu ama sanke tek günahı bu gibiydi. Tabii daha başka şeylerde vardı ama buraya yazacak kadar bile ciddi olmayan her oyunda yaşanan şeylerdi. Bu oyun oyuncuların bence acımasız eleştirenin kurbanı oldu. Çünkü çok ağır bir performans sorunu yoktu.

Rise Of Tomb Raider : Sen seriyi yenile, 2013'te muhteşem bir oyun koy ama gel gör ney burnunu kaldırdıysa ( tabiki konsol porçuluğu kaldırdı burnunu) 2. oyun optimizasyon özürlü olsun. Hikaye iyi, görsellik tavan ama performans? Buyrun efendim steam'a bakın sorunu görürsünüz... Hala tadı damağımda ama o kadar rezil ki optimizasyon baltaladın zevkimi, yarıda bıraktın.

Just Cause 3 : Şu oyun dergilerini anlamıyorum anlamak zor, optimize özürlü oyunu nasılda öve öve aanlatıyorlar, görsellik şöyle böyle. "Arkham Knight"tan daha özürlü bir oyunu ondan dahada överek ne yapmaya çalışıyorlar. Hadi oyunun yapısı biliyoruz , hikaye aman aman değil patlat gitsin mantığı iyide gerisi?

Quatum Break : Optimizasyon sıkıntısı var . Firma Remedy (Max Payne- Alan Wake) olduğu için hayal kırıklığına uğrattı. Sen gel keç senede bir AAA oyun yap, ortaya çıkan sonuca sak.

Division : Şu ubisoftun, kendinden küçük firmaların hayatta kalma temalı oyunlarına imrenip güzel tanıtımlarlı süsleyip watch dogs kadarda olmasa da downgrade ettiği ve bir şeyden sonra kendisini tekrar eden yapısı...

Mafia III : Ah sen yok musun seeeennnn!!! Önce Bizi o italyan-amerikan mafia dünyasına götür, muhteşem hikayayle süsle sonra 3. oyunda cozut... O buglar, o hatalı gün değişimi, o sistem seçmeler, o optimizasyonu "bozuk" . Sırf ilk iki oyunun hatrına ve de benzer yapım olmamasından oynandın yoksa koca imparatorluğu çökertebilirsin, kim bilir belki çökmüştür!



Şimdi sevap kısmını geçelim.

Withcer 3 : TPS+ RPG... Oynayanlar bilir... Kalite, özgünlük, görsellik, optimizasyon güzelliği...

Shodow Mordor : TPS+ RPG buyrun orta dünya severler. Mis gibi fantastik ortadünya oyun.

Uncharted 4 : Yapacaksan böyle yap. Net, Temiz, Saf bir oyun.

GTA 5 : Eeee sen koca haritayı tasarla, her ayrıntıya önem ver, Neredeyse gerçek yaşamı simüle et sonra güzel optimizasyon yap. Helal olsun ne diyeyim; sanırım tek sorunun güncelleme hatalarıydı... Keşke olmasaydı...

Durum bu gençler, ekleyeceğiniz varsa cevaplayın konuyu, görelim, fikirleşelim.

Not: Yazım yanlışları için kusura bakmayın.
M
8 yıl
Steam oyununu internetsiz oynayamama SORUNSALI
Geçenlerde buna benzer bir konu açmıştım ama çok bilmiş arkadaşlar 'hayır oynanır sen yapamamışsındır' diyordu.

Yahu ne yaptıysam steam platformunda çevrimdışı oyun oynayamıyorum. DOOM 2016 var. Ama olmuyor oyuna tıkladığımda internet bağlantısı istiyor. Vay efendim go ofline yapmak, steamı tekrar başlatmak vs vs vs. Ne kadar saçma, para bayılıyorsun ama oyunu offline oynayamıyorsun. İnterneti her zaman her yerde bulamayabilirsin. Şimdi iyi ki internet bağlantısı istiyor diye orjinal-korsan tartışmasna girmeyeceğim.



BU SORUNSALIN ÇÖZÜMÜ VAR MI?!!!
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.