A

Er
14 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
Golf 7,5 1.5 TSI ACT 150 HP KULLANICILARI
Merhaba arkadaşlar aracım 2020 Haziran çıkış golf 1.5 tsi act dsg. Act 2 silindir modunda hırıltı şeklinde titreme, ses değil sadece titreme ve sadece act modunda. Sorunu yaşayanları yoruma davet ediyorum.
A
3 yıl
Golf 1.5 TSI ACT 150HP 2 SİLİNDİR MODUNDA TİTREME SORUNU
Arkadaşlar merhaba, aracım 2020 haziran 1.5 tsi act 150 hp comfort. İlk 1.500 km de fark etmeye başladım. Act 2 silindir moduna geçtiğinde özellikle düşük devirde hırıltı şeklinde sürekli bir titreme oluyor. Ses yok sadece titreme hırıltı gibi. Ve zaman geçtikçe daha hissedilir hale geldi. Ama act devreden çıktığı anda kesiliyor. Bir çok kullanıcı ile görüştüm kiminde var, kiminde yok, kimi de dikkat etmedim farketmedim cevabı alıyorum. 2 kez servise gittim normal diyorlar ama emin olduklarını sanmıyorum. Serviste aynı test aracını kullandım onda da aynı titreme vardı. Bu bir sorun mu? Yoksa normal bir durum mu? Başına gelen, tecrübe eden, gelişme, sonuç yaşayan değerli arkadaşlar bilgi paylaşımına davet ediyorum sizi. Değerli bilgi paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
A
10 yıl
ASTRA H 2010 1.3 CDTI TEKLEME PROBLEMİ
Merhaba. 2010 1.3 cdtı astra h manuel aracımda 1500-2000 devir arasında hafif gaza basılı giderken gaza daha fazla bastığımda sanki eski model tüplü arabanın gazına basmış gibi anlık bir tekleme yapıyor. Sanki o an gazı yemiyor araba kendini bir an geri çekip sonra gazı yiyor. Aslında bu durum uzun süredir var. Servise götürmeli miyim? tecrübesi olan arkadaşlar varsa fikirlerini paylaşırlarsa sevinirim. herkese kolay gelsin.
A
11 yıl
ASTRA CLASSIC 3 CDTI GAZA BASIYORUM ARABA GİTMİYOR!...
Arkadaşlar merhaba. 2010 model classıc 3 cdtı 30.000 de. Bundan önce 3 kere yaptı. Gaza basıyorum araba gitmiyor, sonra kendiliğinden düzeliyor. Boşta gaza bastığım zaman devir saati yükseliyor ama normal değil yavaş yükseliyor. Yolda giderken hafif rampada 2. vitese kadar düşüyorum. En son arabamı bir ay kadar kullanmadım. Ama haftada bir kere çalıştırdım. Sonra yola çıktım 1 km. sonra araba 2-3 kere tekleme yaptı sonra yine gazı yememeye başladı. Gaza basıyorum sonuna kadar araba bir türlü gitmiyor. Rampaya geldim durdum birinci viteste araba kalkmıyor. Stop ettim bir kaç saniye sonra tekrar çalıştırdım normale döndü. Sık sık yapmıyor çok nadir. Önceden servise götürdüm. Hiç ikaz yanmadı, serviste cihazda da çıkmadı, tespit edemediler. Böyle bir durumla karşılaşan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse memnun olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.