E

Teğmen
15 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
7 yıl
SELAM ÜSTADLAR
Selamlar elimde SteelSeries Kinzu v3 bulunmakta hiç bi sorunu yokken usb takılıyken güç geliyor ama ne bilgisayar görüyor nede steelseries engine görüyor yazılımsal bi sorun olduğunu duydum herhangi bir fikri olan yardım edebilirmi ?
E
13 yıl
Uygun Olmayan Başlık
selam arkadaşlar..bir kaç birşey danışmam gerek sizlere, şimdi benim sorunum bios daki yazıların $$ ve ?? şeklinde bazı yazı karakterlerinin yerine gelmesi ve bios ana ekranın bozulması değişik gösteriyor herşey kaymış ve yazı karakterleri gitmiş durumda bios ekranı geçtikten sonra windows da açılmıyor işin kötüsü..Olağan başlat önerilen başlat diyor (önerilen) seçiyorum windows dosyları geri yükleniyor diyor oradaki yazılar normal herşey okey fakat windows açılıyor kısmında pc açılmıyo w7 kullanıyorum açılış ekranını biliyosunuz açılmıyor orada kalıyor...Bugün bu sorun yeni daha


anakart : gigabyte ga-g31m-es2l

bir önceki anakartımı kuzenım bozdugu ıcın bunu aldı arkadası pc ci di 2-3 ay kullanmıs bir kart temiz birşeydi ama aldığımdan beri de ne tarih ne saat ayarlarını aklında tutmuyordu elektirği kestiğim zaman..Şimdi sorum sizce pilden midir yoksa bios uptade mi yapmam gerek???
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.