M

Çavuş
05 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
medyaworks.com / Satılık alan adı
Kendime ait olan medyaworks.com alan adı satılıktır arkadaşlar , ilgilenler pm üzerinden ulaşabilir.

Fiyat : 600 TL
M
12 yıl
Acil İpone servis tavsiyesi
Arkadaşlar iphone 4s kullanmaktayım cihazda şarj sorunu var usbden takıldıgında şarj oluyor gibi gösteriyor ama olmuyor , ama usbden dosya atılabiliyor , bi tamirciye gösterdim batarya ve şarj soketini degiştirdi ama olmadı büyük ihtimalle anakartta sorun var.istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceginiz iyi bir servis varmı telefonsuz kaldım acil yaptırmam lazım :(.
M
12 yıl
Phonedoctor iphone servisi hakkında !!!
Arkadaşlar phonedoctor diye bir servis var istanbulda incirli - ömürde burası hakkında bilgi vermek için konu açtım. İphone 4s e yanlışlıkla su dökülmüştü neyse telefonu kuruttum falan sonra açtık hiç bir sorun yoktu sonra birden uyarı sesleri gelmemeye başladı müzikler falan çalmıyordu ve ses simgesi kaybolmuştu işin ilginç tarafı ayarlardan zil seslerine girince burdaki melodilerden ses geliyordu yada biri aradıgı zaman telefon çalıyordu ama uygulamalarda ve sistem uyarı seslerinde hiç bir ses çıkmıyordu ses tuşuna bastıgımda sadece çan simgesi çıkıyordu ve alttaki ses ilerleme çubugu çıkmıyordu , bende sistemsel bi sorundur diye restore ettim yine bişey degişmedi, internette biraz araştırdım şarj soket yerinden olduguna dair bi kaç yazı okudum bazıları bu parçayı degiştirerek sorunu çözmüş neyse bu phonedoctor denen yere götürdüm telefonu orda 1 saat falan sürer dediler bekledim adam 2 saat ugraştı bişey bulamadı sora bunun kalması gerek dediler yarın alırsınız dediler ertesi gün gittim adam anakart arıza abi bu yaptırmaya degmez dedi sora aleti toplamaya başladı toplarken 1-2 yerde takıldı başka iphonedan bakarak anca geri toplayabildi , sora 20 tl arıza tespit ücreti istediler bende telefonu kontol edip aldım eve bi geldim kulaklık girişi verdigimde çalışıyordu evde denedim taktıgımı algılamıyor bile bukadar berbat bir servis olamaz adam saglam parçayı bile bozmuş haftaya tekrar gidip şikayet edicem eger burada herhangi birşey yaptırmak isteyen arkadaşlar olursa kesinlikle gitmesinler adamlar 1-2 şey ezberlemişler o parçaları degiştiriyorlar ama onu bile dogru düzgün yapamıyorlar. Bugün kızdım gittim dışardan saf alkol aldım , bozulursa bozulsun dedim telefonu logic board 'a kadar söktüm alkolle temizledim biraz beklettim sonra açtım telefonu ses sorunu düzeltdi yuh dedim ya adamlar alkolle bile temizlememişler. Asıl sorunu düzeldi ama gelgörki saglam parçayı bozukları için kulaklık girişi çalışmıyor. Ama sunu ögrendim arkadaşlar istanbuldaki iphone servislerinin bir çogu iphone donaniminden anlamıyor phonedoctor dan sonra bisürü yere gittim sorunu anlattım adamlarda telefonu kontrol ettiler ya ses flexi yada anakart direk degişmeli dediler siz siz olun çok iyi araştırmadan servise emanet etmeyin telefonu.
M
12 yıl
Razer mamba yardım !!!
Arkadaşlar merhaba ;

yeni asus 23" monitör aldım ama 1080p çözünürlükte oyun oynarken mouse ayarını bir türlü tutturamadım ya çok hızlı geliyor yada çok yavaş , razer mamba kullanan arkadaşlar varsa mouse daki ayarlar hakkında tavsiye verebilirmi dpi degeri , mouse hızı veya donanım hızlandırma gibi seçenekler nasıl olmalı , yardımlarını bekliyorum.
M
12 yıl
Airblue yada IntelliScreenX satın almak isteyenler
Arkadaşlar ben Airblue programı satın aldım , forumda airblue almak için toplanan arkadaşlar var eger sizede uyarsa airblue yerine IntelliScreenX programini satın alın bendedeki airblue lisansını alan arkadaşlara vereyim böylece tek fiyata 2 ücretli programa sahip olalım bence herkes için çok uygun.Buarada airblue ios 5.1.1 sürümüyle sorunsuz çalışıyor şuan kullanıyorum.

Cevaplarınızı bekiyorum arkadaşlar.

Bu arada konuyu açacak başka yer bulamadım , yanlış açtıysam kusara bakmayın :)
M
12 yıl
Tavsiye sıvı sogutma
merhaba arkadaşlar yeni topladıgım sistem için sıvı sogutma yapmayı düşünüyorum tavsiyeleriniz benim için çok önemli.Sisteme over clock yaptıgımda cpu 60-70 derece yi buluyor zira ekran kartı ve anakart da öyle.şimdiden herkese teşekkürler.


Sistemim şöyle

Amd x6 1090t

M5A97 Evo

Powercolor 6850

Corsair 2*2 1600mhz

corsair 120 ssd

Coolmaster GX-650W
M
12 yıl
Assassin\u0027s Creed Revelations Türkçe konuşma
Arkadaşlar bu akşam ilginç bişeye denk geldim Assassin's Creed Revelations kendi sitesinde video da türkçe konuşma var.Çok ilginç düplaj filanmı çıkıcak :D.3 kere dinledim benmi yanlış anladım die ama gerçek..lutfen bakanlar yorum yazabilirmi

tşk

link bu arkadaşlar

Assassin's Creed Revelations

http://assassinscreed.ubi.com/revelations/en-GB/home/


20.saniyeden sonra çabuk buraya gel diyo :D
M
13 yıl
cpu mhz degeri ile RAM mhz degeri dogru orantılı?
arkadaşlar ben yeni bi sistem topladım tamamiyle kurdum sorunsuz çalışıyor ama bi kaç sorum olucak

Arkadaşlar Öncelikle resimdeki Corsair 2*2 1600 mhz ramleri biosda 1600 mhz olarak görüyor ama windows da cpu-z ile baktıgımda 667 mhz yazıyor anlamadım gitti :( normalde bios da da görmüyordu ayarlardan frekans degerini 1600 mhz olarak seçtim ram in öyle gördü.hiç bir oc yapmadım pc ye cpu 3.2 de normal olarak çalışıyor.acaba cpu mhz degeri ile ramin mhz degeri dogru orantılı olarakmı çalışıyor ?? lütfen yardım edin

birde arkadaşlar anakart çok ısınıyor gibime geldi yazılımda baktıgımda 40-42 derece civarı normal midir bu deger.kasanın kapakları açık olarak çalışıyor pc havada alıyor.

Sistemim şöyle ;
Cpu: Phenom x6 1090t işlemci
Anakart: Asus M5A97 EVO
Ram: 2*2 corsair 1600 mhz ram
Psu: Coolmaster EX650 watt
Hdd: 1 Tb Seagate
Vga: Ati 5570

Şimdi den tşkler arkadaşlar..



< Resime gitmek için tıklayın >
M
13 yıl
Uygun Olmayan Başlık
Asus M4A89GTD PRO/USB3 890GX-SB850

arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum.bu anakarttan almayı düşünüyorum işlemci olarakda phenom x6 1090t düşünyorum ekran kartı da ati hd6850 iyi galiba.yanlız ana kartın bilgilerine baktıgım da 1066mhz 1333 oc 1600 o.c yazıyo yani 1060 mhz üstündeki ramlerde oc yapmak gerekiyor galiba bende direk 1600mhzlik ram siparişi versem sııfr toplarken bu ramlerle açabilirmiiyim pcyi yoksa 1060 mhz bi rammi bulmam lazim tşkler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.