T

Çavuş
14 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
Zyxel vmg3312 modem
Merhaba arkadaslar modemımın baglantısını yaptım fakat resımdekı gosterge turuncu yanıyor ne oldugunu bulamadım sorun hakkında yardımcı olabılecek arkadas varsa sevınırım.

http://img812.imageshack.us/img812/6674/k1qh.jpg
T
11 yıl
vatan bilgisayar led tv iade işlemi
Merhabalar ıyı geceler arkadaslar cumartesı gunu Vatan Bilgisayarın Ankara Batıkent magazasından philips marka led tv aldım.Magazada kaldı servıs kendısı getırıp kuracaktı.Pazartesi günü gelip kurulumu yapılacak dediler.Gelmemelerinin yanı sıra aramadılarda.Arkadasım orada çalısıyor aradım kendısını bana arayacaklarını soyledıler dedı.Neyse salı gunu ben aradıf magazayı bugun kesın gelıp kuracaz dedıler fakat yıne ne geldıler ne de gelemıcez dıye aradılar.Dolayısıyla bende sınır oldum ıade etme dusuncesındeyım.Bunu gerceklestırebılırmıyım acaba yoksa sıkıntı yasarmıyım? Yardımcı olabılecek arkadas varsa sevınırım.Ürünlerin kutusu falan hıc acılmadı cunku halen servıste tv nın askı aparatı bende sadece onunda kutusu acılmıs degıl.
T
11 yıl
Gamesliga yeni güvenlik sistemi
Merhaba ıyı aksamlar arkadaslar gameslıga da uyelıgım var bugun yenı bır guvenlık sıstemı devreye sokmuslar gırıs yapınca telefonuna arama gelıyor ve kod verılıyor verılen kodla gırıs yapıyorsun.Denıyorum denıyorum benım telefonuma arama gelmıyor konusla ılgılı adamlarla gorusuyorum bır sonucta cıkmadı aynı sorunu yasayan var mı yada yardımcı olabılecek...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.