T

Teğmen
18 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
14 yıl
Manuel ayarlanabilen kompakt tavsiyesi
Merhaba, hali hazır da bir DSLR 'ım var. Benim isteğim ailem kullanırken tek tuşla fotograf çekebileceği ben kullanırkende manuel pozlama şansı verebilecek bir makina arıyorum. Canon G10 çok hoşuma gitmişti üstündeki tekerlek aynı DSLR gibi yönetmenizi sağlıyor. Yani Menü içinden diafram ve perde hızı ayarlamak istemiyorum.

Macro, zoom kapasitesi çok iyi olmasına gerek yok. Video çekebiliyorsa ne ala. Ve dslr like istemiyorum. Kocaman bir makina taşınmıyor.
Sorun şu ki bütçe fazla yok. 300TL verilebilir gibi görünüyor şuan. 2 elde düşüneibilirm.
T
16 yıl
Cosmos1000 \u0026 Armor+
Yakınım yeni bir sistem kurdu.Tek eksiği kasa, şuan kendisinde Aopen H600B var.

Görüntüden çok sessizliğe ve ergonomiye önem veriyor.1 öncelik sessiz olması ve bir o kadarda ergonomik olması şart.Kendisi aşırı olmamak kaydı ile ortalama %20 hızaşırtma yapıyor arada.

Armor+ video incelemede fanların ses yaptığından bahsedilmiş.Bunu fan kontrol ile halledebilirmiyiz ? Alt başlıklardan birinde birisi böyle bir öneri sunmuş.Peki fan kontrol ile rpm leri düşürdüğümüzde ısı problemi olurmu ?

Özellikle Cosmos1000 kullanıcısı varsa ses durumunu anlatmasını rica ediyorum.Hatta var olan biri inceleme yapsa ne güzel olur :)
T
16 yıl
MX Revo kullananlar
3 gün önce MX Revo aldım ama oyunlarda kontrolü sağlayamıyorum.. özellikle dikey hareketler çok zor.. sensivity yükseltiyorum bu sefer aim almak zorlaşıyor.. acaba revoya alışamdığım içinmi böyle.. yoksa revo ile dikey hareket gerçekten zormu.

Neden G7 G5 almadın diyebilirsiniz ... mx daha rahat gibi durdu ayrıca 3 4 saat kulalnmıştım oyun harici arkadaşımda orda bunu farketmedim..

Vatandan aldım değiştirme yapma imkanı varmı ? Yoksa bir bahanemi uydurmalıyım

10 gün falan daha deniyeceğim eğer yine olmuyorsa değiştirme olmadı satıp başka alacağım
T
16 yıl
Çoğu soruna çözüm Ultimate Tool
BF2 için yapılan ultimate tool ile bir çok soruna çare bulabilirsiniz ayrıca Sitemizde diğer sorunlarında cevaplarını bulabilirsniz

PB güncellemesi(pb error)
msnde bf2 server gösterme
masaüstünden istatistik bakılması
giriş videolarının silinmesi ve bir çok özellik
Botların sayıalrının değiştirilmesi
T
16 yıl
Oturum açmadan hemen önce hata
2 gün önce msn açılmıyordu hesap tam açılacakken hata verip kapanıyordu.Eski sürüm yeni sürüm denedim sildim kurdum olmadı(pluginler dahil) FOrmat zamanı gelmişti format attım.Bugün benzer bi sorun şöyle oldu 2 ayrı hesap kulalnıyorum ve hesaplardan biri açılıyor diğeri açılmıyor.Bende live id hesaplarını ve bazı msn dosyalrını elimle sildim daha kötü oldu.Sinirlendim msn, live id ile alakalı ne varsa sildim denedim yine olmadı şuan tüm hesaplarda tam açılacakken hata veriyor.yeni hesaplarda dahi.

< Resime gitmek için tıklayın >
T
17 yıl
Creative Audigy 2 ZS Mic sorunu
Arkadaş askere gidince ses karıtnı aldım.Tek sorun harici kutudaki hiç bişeyin çalışmıyor olması

Mikrofon ve kulaklık girişleri hiç çalışmıyor.Yada yazılım olarka açılmamışlar.Bana kulaklık yeri ve mic yeri lazım.

Şimdilik onboard ses karıtndan mic creative den ses çıkışı alıyorum..

-Mic menüsünden 4 sçeneğide denedim.
-Driver lar yeni
-PCI slottaki kartın bir kaç çıkışı avrdı hiç bakmadım direk taktım.Ne işe yarıyorlar ?(Kasanın önüne giden kablolar için olduğunu düşünüyoru o yüzden takmadım.)
T
17 yıl
Exe lerde çıkmayan \"uyumluluk\"
Herhangi bir exe dosyasına sağ tıklayıp özellikler dediğinzide yukarda genel,kısayol/özet, uyumluluk çıkması lazım..
< Resime gitmek için tıklayın >
Tam emin olmasamda sonuçta istediğiniz dosyayı win200 de veya win98 de çalıştırma seçeneği çıkar.Bende bu çıkmıyor..Formattan beri böyle..yönetici kullanıcı olsam dahi çıkmıyor.

Çalıştır-msconfig de ayar değiştirdiğimde yönetici değilseniz değişmeyebiliri diyor ama değiyor istediklerim..

Administrator olarak giriş yaptığımda da görünmüyor..Bu sorun benim için çok önemli.Bunu nasıl atlatacağımı bilen varsa yardım edebilirmi ?
T
17 yıl
Gezz Modemi Olanlar veya Duyanlar
2 senedir ADSL kullanıyorum gezz 4 portlu bir modem ile birlikte.Genel olarak her zaman bir sorun vardı yavaştı, msn düşüyordu, oyunlarda yüksek ping -hemde 2MB kullancısı olmama rahmen çoğunlukla 256/512 kullanıcı ile aynıyım bazen ise onlardan daha kötü.
En son çığırından çıkartan ise Battlefield 2142 oldu.Demo oynarken sürekli olarak EA serverdan düşüyordum.Oyun oynadığım serverdan değil accountumun bağlı olduğu serverdan düşüyordum.Oyunu orjinal aldım sorun devam ediyor.Gece leri sorun yok 2 den sonra.Bazen istikrarlı oluyor ama çok nadir

3 format attım bişey değişmedi firewall vs vs de yok. . Tek şüphem santralimde sorun olması. . Yada akla diğer seçenek modem geliyor..Başka bir modemle deneme şansım da yok maalesef.

Eğer gezz kullancısı iseniz bu tür sorunlarınız varmı ? Yada başkalarından duydunuzmu ?

Modem almayı düşünüyorum (Zoom, Zyxel, Asus, C-Net) ..Tek korkum boşa gitmesi.. oyundan yine düşersem 70$ çöpe gitmiş olacak
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.