D

Onbaşı
13 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
7 yıl
Makita MLT100 yatar daire
Merhaba arkadaşlar;

Makita MLT100 yatar daire hakkında bilgisi olanlar var mı ?

bu makine ile sunta kesimi yapacağım, kesim pürüzsüz olur mu? sehpa, masa, kitaplık yapmayı düşünüyorum. bu işleri çıkarmak mümkün olur mu?

montajda sıkıntı yapar mı sizce?

İnternet'te araştırma yaptım genelde arıcılık ile uğraşanlar kullanmış ama sunta kesimi ile ilgili net bir şey göremedim.Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Saygılarımla.
D
11 yıl
sesli chatte mp3 ü kaliteli dinletmek ???
merhaba arkadaşlar;

sesli chatte mp3 ü kaliteli dinletmek ??? için ne yapabiliriz? yayında mikrofonu alıyorum ve hoporlere mikrofonu yaklaştırarak dinletiyorum haliyle berbata yakın bir ses oluyor.

Kısacası hem kendi sesimi hemde mp3 oynatıcımın çaldığı parçayı (winamp-windows player) kaliteli olarak nasıl aktarabilirim .
Saygılar.
D
11 yıl
Attlas MP950 jenaratör veya diğer modeller hakkında

Performans780 W
Motor gücü2,7 Hp
Akım3 ah
Voltaj220 / 50 hz
Yağ Çeşidi2 zamanlı
1 depo yakıt ile çalışma süresiOrtalama 5,8 saat
Yakıt tank kapasitesi4 lt
Yakıt tipiKurşunsuz BENZİN
Çalışma şekliİpli (manuel )


Bakır sargılı motor
2 Zamanlı hava soğutmalı OHV motor
Fırçasız alternatör
Devre kesici özelliği termik ile koruma
Yağ oranı 1:50


s.a Arkadaşlar.
Kullandığım cihazın özellikleri yukarıda belirttiğim gibi, benim kafama takılan soru şu;
Jenaratör çalışırken 1 lamba yanarken, tüketilen yakıt ile 5 lamba taktığımızda aynı tüketimi mi yapar yoksa yakıt tüketimi artarmı?

Yada 3-5 tane lambaya kadar şu kadar litre yakar 7-9 tane lambada şu kadar yakar diyebilirmiyiz?

Sözüm ona nasıl olsa jenaratör çalışır ve bir lambanın yakıtı ile 5 lamba nın yakıtı aynı ise ona göre maxsimum lamba takmayı tercih edeceğim.

Umarım konunun uzmanı arkadaşlardan aydınlatıcı cevabı alırım, Saygılarımla.
Teşekkürler.
D
11 yıl
12 volt + fotosel + otomatik kapı
Merhaba arkadaşlar;

Bahçeme yaklaşan bahar nedeni ile bir tavuk kümesi yapmak istiyorum. Bahçemde elektrik yok. Bu yüzden 12 v.luk kuru akü ile çalışabilen günü ilk ışıklarında fotosel yardımı ile motorun çalışması ve otomatik olarak kapının açılmasını ve havanın kararması ile de kapanmasını sağlayan bir sistem planlıyorum.

Kuru akü ile uyumlu fotosell devre elemanı hakkında bilgisi olan var mı? veya aklında elinde konu ile alakalı devre şeması bulunan arkadaşlardan yardım talep ediyorum.
D
13 yıl
opera pdf açmıyor !!!!
opera pdf açmıyor pc ye format çektim herşeyi yeniden yükledim fava, flash, zip v.b....

yalnız operada açtığım internet sayfalarındaki pdf ler internet sayfası olarak görüntülerken şimdi ''gerekli uygulama yok'' diye ileti geliyor.
adobe-reader-turkce-9-3-4_ptpd ve 10745-FoxitReader43_enu_Setup yüklü ayrıca monzilla ve explorer de sorunsuz çalışıyorlar ama ben operada çalışmasını istiyorum.

Operayı yeniden sildim yükledim ama aynı sorun devam ediyor bunun yanı sıra pdf uzantılı dosyaları açmakta olan iki uygulamayıda sildim yüksedin lanet olsun yine aynı sorun var. Birde operayı ekle kaldırdan siliyorum ve yeniden setup ile yüklüyorum ama tüm hızlı erişim ve yer imleri olduğu gibi karşıma çıkıyor komple sistemden kazıyıp yeniden yükleme yapamazmıyım yada pdf yi operada nasıl çalıştırırım.
not: tüm programlar en son sürüm (opera ve pdf çalıştıran yazılımlar)
D
14 yıl
Crysis 2 performanslı Pc
Arkadaşlar pc den çok fazla anlamıyorum, bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var.

forumda alabildiğince sistem tavsiyeleri üzerine başlık bulunuyor ve malum anlamadığım için bana hitap eden sitemi yakalamış değilim

öncelikle bütçem fiyat 1.000 (+/ - 100) kredi kartına taksit. kasa ayrı monitör ayrı yada komple olabilir nasıl daha ekonomik olursa

hazırda bulunan toplanmış komple hazır satılan sistemler de önerilebilir, zira toplama pc siparişinde topla işini ve kurulumu aldığım yer yapıyor mu? sonuçta anlamıyorum bu işten.

birde 'crysis & crysis2, cod serisi ' gibi bir oyunu bu fiyata toplanmış pc den oynama imkanı bulurmuyum. crysis sistem gereksinimleri ile alakalı bir başlık şurda====>>> http://forum.donanimhaber.com/m_32319205/tm.htm bakıyorum ama pek bişey anlamadım gene.

Görülüyor ki ciddi anlamda yardıma ihtiyacım var, tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
D
14 yıl
usb dvd player bağlantısı?
elimde Toshiba 640GB 16MB 7200RPM 3.5'' Taşınabilir Disk PX1393E-2G32 var malum adaptörlü. almayı düşündüğüm usb li dvd player ile bağlantı yaptığımda-ki adaptörsüz olan usb 2,5 inc hardiskler enerjiyi buradan aldıklarında ben buna 3,5 inc usb hardski taktığımda 2 cihjaz içinde sorun olur mu(yanma gibi).

ayrıca 640 gbyt 3,5 inc için hangi oynatıcıyı tavsiye edersiniz. altyazı sorunu ve divx, mpeg, avi....v.b gibi uzantıların çoğunu okuması şartıyla. şimdiden cvp verenlere teşekkürler.
D
15 yıl
tüm videoları izmelek için
değişik dosyaya uzantısına (mp4,mp3,fly, v.b) sahip videoları izlemek için pratik ve kullanışlı bir program var mı!? tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden ilginize teşekkür ediyorum.
D
15 yıl
acer 5101 RAM İÇİN TAVSİYE....
ACER 5101
amd truion 64 mobile techn.
mk36 2.0 ghz 512 L2 cache
15.4 wxga wide crytalbrite TFT LCD
ATI Radeon Xpress 1100
60 gb hardisk
512 mb ddr2 support dual channel
802.11b/g wireless Lan

kullandığım dizüstü üründe etikette yazanlar bunlar ram 512 ben yükseltmek istiyorum ama kaç ram ı (1-2-4 GB) destekler neye göre( Mhz, olayı nedir bilmiyorum) DDR2 ve nasıl almalıyım, internet üzerinden alacağım için link yolayarak da yardımcı olabilirsiniz bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.... bu ürünü kullanmış olan yada bilgisi olanlar ram hakıkında ne yapabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden tşkler...
D
15 yıl
cd\u0027siz format atmak \u0026 image oluşturmak
Arkadaşlar dizüstü kullanıyorum ve cdrom arızalı olduğundan format atmak ve xp yüklemek için usb cdrom aramak zorunda kalıyorum. Her zamanda bulamıyorum bana cdrom olmadan format atmam ve xp yüklemem için gerekenler konusunda yardımcı olurmusunuz???

bana bir kaç seçenek söylediler;

1- flash bellek ile format atmak ve xp yüklemek (aradım nette ama her siteye aynı şeyler yazılmış noktasına virgülüne kadar)
2-image recory yaparak format ve xp kurulumu (rekori mi öyle bişey oluşturularak) bunu zaten anlamadım.
3-başlat> tüm programlar> donatılar> sistem araçları > sistem yedekleme ' bende sistem geri yükleme var ama SİSTEM YEDEKLEME' yok....
4- birde image oluşturulup yedek sürücü D: YADA E: yada C nin içerisine atılıraktan format atıp xp işletim sistemi kuruluyormuş.

seçenek çok ama ayrıntılı ve sağlıklık bilgi verecek yok.
windowsxp home edition yeni kurdum, bu haliyle kalmasını ve ileride bir sıkıntı (virüs,trojen, xp nin çökmesi v.s v.s ) çıktığında bügünkü windowsa dönmeyi sağlayacak bir yol.

ŞİMDİDEN TEŞEKÜR EDİYORUM......

NOT: dizüstü acer 5100 serisi.
işttim sistemi: windows xp home edition
hard disk: c:20 gb d: 25 gb e:15 gb
cd rom: yok
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.