Ç

Teğmen
03 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
94 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Ç
geçen yıl
Demonte Mobilyanın sallanması
internetten  Portmanto aldım kurulumunu yaptık ama çok sallanıyor. Sallantıyı azaltmak için ne yapmam gerekli ? içine L metal bağlantı sabitleme şeylerinden atsam sallantı azalır mı ?

ürün bu

teşekkürler
https://www.trendyol.com/abre/vm-300-ceviz-antrasit-gri-vestiyer-portmanto-p-36763709?boutiqueId=617853&merchantId=106426
Ç
geçen yıl
aydinal markası cambalkon için iyi mi ?
aydinal markası cam balkon için iyi mi ? çift cam yaptırmayı düşünüyorum internette yorum bulamadım teşekkürler cevaplar için
Ç
2 yıl
Bahçede güneş göremeyen alanlara çözüm var mı
Merhabalar bahçemde güneş almayan yerler var bu bölgelerede ekim yapmak istiyorum , güneş ışığını bu bölgelere yansıtmak(ayna vs) mümkün olur mu veya böyle bir şey var mi 😬 teşekkürler
Ç
2 yıl
Multi inverter(split) Klima Tavsiyeleri
Merhabalar evime salona ve yatak odasına klima taktırmayı düşünüyorum. Olursa 3. olarak mutfak alanına. Sadece soğutmada ve nemi azaltması için kullanacağım ısıtma olarak kullanmayı hiç düşünmüyorum, bazı konularda fikir ve tecrübe ihtiyacım var ;

  • Vestelin Flora Doğa Multi Inverter Kliması fiyat olarak bana cazip geliyor , sizce beni uzun vadede üzer mi ? dış ünite sesi komşuları veya bizi üzer mi ?(genel dış ünite çok sesli demişler)
  • Dış ünite'yi mecbur apartmanın dışına kurdurtmam gerekecek , bunun için apartman sakinlerinin izinine veya herhangi bir yasaya uymam gerekir mi ?
  • Fiyat/Performans olarak önerebileceğiniz ürünlere açığım , 2 veya 3 klima düşünebilirim.
  • dış ünitenin kaç klimayı desteklediğini nasıl anlayabilirim , ileride +1 veya +2 klima taktırma durumu olabilir.
  • Dış ünite kapasitesi neye göre olmalı , Örn 12k+12K iç alsam dışı 18k olsa veya daha az uyar mı ? aynı anda çalışma durumuna göre mi değişiyor bu kapasite pek anlamadım.

cevaplarınız için teşekkürler
Ç
2 yıl
Air pods Pro cızırtı sorunu
Air pods Pro cızırtı sorunu yaşıyorum ürünümün garantisi yeni bitti , nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? yaşadığım şehirde apple yetkili servisi yok kargolama yapılabilir mi ?

teşekkürler
Ç
2 yıl
Diş hekimliği okuyup KPSSye girebilirmiyiz
Diş hekimiyim yüksek lisans olarak geçiyor ,anladığım kadarıyla bölüm dışında tercih yapamıyoruz. Asil sorum şudur açık öğretimden lisans bölümü okuyup lisans KPSS sınavına girebiliyor muyuz ? Ve lisans bölümü tercihi verebilirmiyim

Cevaplarınız icin teşekkürler
Ç
2 yıl
Wv Golf 7.5 (2017-2018) motor tercihleri
Golf 2017 highline almak istiyorum motor tercihi arasında kaldım, 1.4 TSİ motor ile 1.6 Tdi motor arasında araçlarda fark var mi ?( bi videoda süspansiyon demişler) dizel motor sesi kabine çok girer mi benzinliye göre yoksa yalıtımı iyimidir. Bunlarin dışında 1.0 tsi 2018 modelide malum sitede 2017 tsi ile benzer fiyatlara koymuşlar ama çok ilan yok , 1.0 olanı tercih mi etmeliyim sizce , sonuçta yaş olarakta bi tık üstte yoksa kronik sorunları olduğundan mi tutmamış ilan. Yorumlarınız icin şimdiden teşekkürler.
Ç
2 yıl
MSİ notebook hoparlör değiştirme
MSİ notebook kullanmaktayım hoparlörün sesi çok düşük ve kalitesiz değişmek istiyorum. Bunu nasıl başabilirim , internetten nasıl aramalar yapmam lazım, uyumlu hoparlörü nedir veya öneriniz var mı ? teşekkürler
Ç
2 yıl
Renault Captur Binicisiyim , yüksek yaş C180 Mercedes geçmek mantıklı mi
2017 Renault Captur kullanmaktayım , yakıt olarak çok iyi ama konfor olarak Renault kalitesi sonuçta tatmin etmiyor.Sürekli tirim sesi , motor sesi , yol sesi almaktan bıktım.Daha önce 2013 passat deneyimleme şansım oldu ve konforu vs çok tatlı geldi bana. 2013 Mercedes C180 AMG paket tüplü araç ile değişme gücüm var , sizce aracın yılını düşürmek mantıklı mi , konfor yakıt(belli zaten) , bana cikaracagi masraf olarak beni üzer mi teşekkürler.
Ç
3 yıl
Phlips oled 705
Türkçe içerik bulamadığım için konuyu açma gereği duydum, yabancı forumlardan TV'yi araştırarak aldım , almayı düşünen olursa bu konu altında yardımcı olabileceğimizi düşünüyorum.

TV Phlips oled 805'in muadili , HDMI 2.1'i desteklemediği için 120 Hz oyun oynamanızı olanaksız kılıyor, tv 120 hz tabi.
Bunun dışında LG oled almak istiyorsanız fiyatları zaten yakın , LG oledlerde HDMİ 2.1' var; phlipsin artısı AMBILIGHT özelliğinin bulunması burada karar size kalıyor.
Burada özelliklerini tek tek anlatmaya düşünmüyorum sitesinde mevcut.
ürün linki

Youtubede inceleme videosu bulunmuyor ama 805 ile aynı olduğu söyleniyor yabancı forumlarda.
Yaklaşık 1 aydır aktif kullanıyorum Tv'yi görüntü kalitesi ambılıght gerçekten harika.

TV yeni çıktığı için (birkaç ay oldu) çok net kronik problemleri belli değil ama genel olarak çizgilenme problemi yaşamış insanlar, bende bu problemi yaşadım.Servis ile görüşünce güncelleme yapın vs diye gereksiz cevaplar verdi.Biraz kurcaladıktan sonra ayarlar kısmından OLED yanıklarını silmek için temizleme seçeneği bulunuyor, bunu aktif ettikten sonra problem yaşamadım. Yabancı forumlarda aynı problemi birçok kişi yaşamış , panel değişikliği yapanlarda bile problemin devam ettiği söyleniyor. Şahsi fikrim sorun yazılımsal çünkü normal uydu kanallarında ve ara yüzde problem yaşanıyor , Netflix veya youtube den video açınca problem olmuyor.
< Resime gitmek için tıklayın >

SORUNUN FOTOĞRAFI
TV'yi Va***'dan aldım , sorun yaşayınca bana yardımcı olmadılar doğal olarak, her şey satana kadardı. Size tavsiyem internet üzerinden almanız çünkü mağzadan alınca iade hakkınız olmuyor , internet üzerinden alırsanız 14 gün içinde iade hakkınız oluyor.Tabi iade etmediğime memnunum :)
Şu an için sorunsuz kullanıyorum inşallah sorunsuz şekilde kullanmaya devam ederiz.
Deneyimlerini veya sorunlarını paylaşmak isteyen bu başlık altından kullanıcılara yardımcı olabilirler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.