A

Teğmen
07 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
4 yıl
LG F4J6VYP0W mi, AEG LFX6G9451R mi? (yardım lütfen)
Merhaba arkadaşlar, maalesef şu zor günlerde çamaşır makinemiz bozuldu ve artık çok eski olduğu için tamir ettirsem bile ileride başka arızalar verir diye yeni bir makine arıyorum. araştırmalarım neticesinde 2 makine arasında kaldım. Gerçekten beyaz eşyadan anlayan bir arkadaş bu kıyaslama da bana yardımcı olabilir mi? hangisini almak mantıklı?

LG F4J6VYP0W A+++ 9 kg 1400 Devir Çamaşır Makinesi (2729 TL)

Genel Özellikler
• Renk: Beyaz
• Yıkama Kapasite: 9Kg
• Enerji Sınıfı: A+++ -20%
• Max Devir: 1400
• 6 Motion Inverter Direct Drive Motor: Var
• Truesteam™/Buharla Temizleme: Spa Steam
• Smartthinq™/Wifi: Nfc
• Smart Diagnosis™/Akıllı Teşhis: Var
• Zaman Erteleme: Var
• Anti Alerjik Program: Var
• Çocuk Kilidi: Var
• Durdur Çamaşır Ekle Özelliği: Var
• Kazan Temizleme: Var

AEG LFX6G9451R Çamaşır Makinesi (3199 TL)
Teknik Özellikler:

İNVERTER MOTOR (10 sene garantili)
• Yıkama Kapasitesi: 9 kg
• Enerji Sınıfı: A+++
• Devir Hızı: 1400 Devir
• Ürün Boyutları: 85 x 60 x 63 cm
• Ürün Ağırlığı: 79kg
• Yıllık Enerji Tüketimi: 173 kWh
• Yıllık Su Tüketimi: 10390 lt
• Yıkama / Sıkma Ses Seviyesi: 51 dB / 75 dB

Bu arada Kurutma makinemiz AEG çok memnunuz. LG'de de buhar fonksiyonu cezbediyor. İzmit'tet yaşıyorum ve AEG servisinden de memnunuz. Lg servisi ile ilgili fikrimiz yok. Yardım lütfen
A
8 yıl
D smart yanına hotbird yerine digiturk
Merhaba. Arkadaşlar bir sorum olacak. Bilgili arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Evimde d smart var. Ayrıca 2li lnbden hotbird geliyor. Simdi ben hotbirdü iptal ettirip digiturk baglatmak istiyorum ligtv için. Öncelikle ayrıca kablo çekilsin istemiyorum. Çanak, lnb degisebilir problem yok. Ama kablo cektirmek istemiyorum. Bu bir sekilde mümkün mü? Mümkünse hangisi uygun. Şu anda digiturk için gördügüm 3 yöntem var. 1.si klasik digiturk canagı takıyorlar klasik üye oluyorsunuz. 2.si turksat üzerinden yıllık paket satılıyor. 3.sü eutelsat üzerinden paket satılıyor. Simdi 2. Canağımı turksat yada eutel'e cevirsek paketi satın alsam direk izleyebilirmiyim. Ya da digiturk canagı ile degistirsem canağı birde digiturk recieverı kursak hangisini acarsak onu mu izlerim. Yoksa illa yeni bir kablo hat mı cekmek lazım. Bu işten anlayan birileri yardım ederse sevinirim.
A
8 yıl
macbook yanına iphone 7+ mı, note 7 mi
Merhaba arkadaşlar. aslında sorum çok sıradan ama farklı bir açıdan olacak. Lütfen sebebini okuyun!

Soru: İphone 7+ mı almalıyım yoksa note 7 mi?

Sorunsal: Evde macbook pro (retina) kullanıyorum. Bu iphone almak için önemli bir avantaj olabilir mi, ya da avantajları ne olur?

Açıklama: Kolay cep telefonu değiştiren biri değilim. Şu anda note 3 var ve çok eskidi artık hem görüntü hem şarj gibi problemler yaşıyorum. Ama note serisi ve kullanımından çok memnunum. Şu anda note 7'deki problemler giderildikten sonra aslında ilk tercihim olacak gibi.

ayrıca eşim i iphone kullanıyor ve bir çok özelliği ikimizide kızdırıyor. belki bilmediğimizdendir ama paylaşım kanalları, hafıza arttırılamaması büyük problem.
Ama yinede windows sistemli bir bilgisayardan mac'e geçtim. Aynı iphone'daki gibi bir çok şeyi kullanamıyorum. ama dikkatimi çekti en ufak bir takılma yavaşlama vs. yaşamıyorum. şimdi windows olsa 2-3 kere format atmak zorunda kalmıştım. gerçi 1-2 office ve net programları dışında bir şey kullanamıyorum. Çünkü ciddi paralar isteniyor programlara ve windowsta bilirsiniz muadili programları çok basit elde ediyordum.

İstek: özellikle macbook ve iphone beraber kullananan arkadaşlar avantajlarından bahsedebilir mi? sizce gerçekten avantajlı mı bu 2sini kullanmak yada note serisine devam mı edeyim.

Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim...
A
10 yıl
hydroxycut + protein tozu kas kaybetmeden kilo verme yardim
Merhaba isi bilenler icin bir sorum olacak. Kasimdan beri kilo vermeye calisiyorum. Ilk 2 ay Yaklasik 10 kilo verdim. Ama 2 aydir durdu hic kilo veremedim. Bir arkadasin onerisi ile hydroxycut hardcore elit aldim. Bugun itibari ile kullanmaya basladim. Haftada 4 gun duzenli spor (kardiyo+yuzme) yAPiyorum. Gunluk aldigim kalori bayagi dusuk. Sabahlari 3 yumurta oglenleri yogurt+lifalif aksamlari peynirli salata. Haftada 1 en fazla 2 kere kacamak da yapmiyor degilim. Simdi soruma gelelim. Hydroxycut kullanip spora biraz daha agirlik verecegimden yagin disinda kasda kaybetmekten korkuyorum. Sizce bir protein tozuda kullanmalimiyim. Eger evet ise hem hydroxycut hem protein tozunun zarari olurmu. Ve protein tozu olarak ne onerirsiniz.
A
18 yıl
MOVED: ses kartı anfi bağlantısı
A
18 yıl
ses kartı anfi bağlantısı
Audigy 2 value ses kartı aldım westa anfim var. ayriyetten 2 adet 120 watt 2 adet 60 wat speaker ve 1 adet 60 watt center speakerım var. bunlardan surround ses alamıyorum. sanki sistem 2 speakerlıymış gibi çalışıyor. Ayriyetten subwofer falan mı almam lazım anfiden mi kaynaklanıyor. yoksa bu sistem hiç mi işe yaramaz. ses gücü çok iyi gerçi ama surround ses alamıyorum.
A
18 yıl
audigy 2 ses kartı westa anfi ile uyumsuzmu
Audigy 2 value ses kartı aldım westa anfim var. ayriyetten 2 adet 120 watt 2 adet 60 wat speaker ve 1 adet 60 watt center speakerım var. bunlardan surround ses alamıyorum. sanki sistem 2 speakerlıymış gibi çalışıyor. Ayriyetten subwofer falan mı almam lazım anfiden mi kaynaklanıyor. yoksa bu sistem hiç mi işe yaramaz. ses gücü çok iyi gerçi ama surround ses alamıyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.