C

Çavuş
08 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
7 yıl
Teleserviceden telefonum geldi. Z3
Arkadaşlar garanti bitişine bir aydan az kalmıştı. Garantiye gönderdim telefon tamamen yenilenmiş ama ime numarası aynı. ime numarasının aynı olması demek telefon değişmemiş demek midir sizce.

fiziki olarak ve yazılım olarak tamamen yeni görünüyor. anlayamdım açıkçası.
C
8 yıl
Garanti hakkında sorum.
Arkadaşlar sony xperia z3. Telefonsuz kaldığım için kendine yeni telefon alan arkadaşımdan eski telefonu istedim hediye etti. Sapasağlamdı bir ay sonra şarj girişindeki lastik kısım koptu. Destek uygulamasından baktım garantisi devam etmekte. Orada bir de yardım alabileceğimiz numara var aradım kvk ya da teleserviceye göndeebilirsiniz dediler. Ama faturası kutusu ve orjinal şarj aleti yok. Sizce

1.hangi servise göndermeliyim.

2.fatura isterler mi.

3.kullanıcı hatası derler mi.

Teşekkürler
C
8 yıl
Tecrübesiz genç ve güvenilir, İstanbul Şişli yakınında Yazılımcı Arıyorum.
Merhaba; Konuyu buraya açtım çünkü yazılım işi ile uğraşanların zekasına güveniyorum.

Optik (Gözlük) sektöründe faaliyet gösteren firmamızın Ofis işlerinde bize yardımcı olabilecek, konuşkan, heyecanlı ve canlı dürüst iki personele ihtiyacımız var.

Firmamız Şişli de Metrobüsün hemen yanında.

corsairden@gmail.com (Mail Konusuna Donanım Haber yazarsanız sevinirim. Herkese cevap vereceğime söz veriyorum.

Saygılar.
C
9 yıl
Amazon.com Prime Day-15 Temmuz-ŞİMDİDEN PRİME OLUN...
ALINTIDIR.

Online perakende devi amazon.com, kuruluşunun 20’inci yılında gözünü iyice karattı. Şirket, ABD’nin alışveriş hezeyanının doruk noktaya ulaştığı ve Black Friday (Kara Cuma) olarak adlandırılan en yüksek cirolu günü geride bırakacak bir alternatif günü yaşgünü vesilesiyle hayata geçirecek: “Prime Day”.

“Prime Day” yalnızca ABD, İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya, Fransa, Kanada ve Avusturya’daki “Amazon Prime” üyeleri için 15 Temmuz gecesi başlayacak. Amazon’un açıklamasına göre her on dakikada bir giyimden elektroniğe her kategoriden yepyeni ürünler satışa sunulacak. Amazon’un bu girişiminin düzenli üyelerini “Amazon Prime” üyeliğine yükseltmek amaçlı olduğu söyleniyor.

Consumer Intelligence Research Partners’ın araştırmasına göre Amazon Prime üyeleri bir yıllık ortalamaya bakıldığında standart Amazon üyelerinden iki kat daha fazla harcama yapıyor.

Prime Day’de alışveriş yapabilmek için Amazon Prime abonelik ücretini ödemenize gerek yok. Eğer 15 Temmuz’dan önce 30 günlük ücretsiz “Prime” abonesi olursanız çılgın alışverişin bir parçası olabilirsiniz!
C
9 yıl
KAP\u0027A BİLGİ VERİLMEMESİ
Fenerbahçe kapa neden bilgi vermiyor. Sebebini bilen var mı?
C
9 yıl
Şirketim Heklendi.
Çok mağdurum. Şirketimin serverini hacklediler.

Acil yardım edin.

Bu işi çözerim diyen PM atsın. Parayı vermeye hazırım.
C
10 yıl
Dikkat!! Gülmekten Yarılabilirsiniz
Bütün olaylar 100 de 100 yaşanmıştır. Abartı yoktur gerçektir.

Hakanla Muratın maceraları...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.