F

Teğmen
25 Nisan 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
51 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
4 yıl
Lütfen, yardım !!! DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET Hatası !
< Resime gitmek için tıklayın >

Son 3-4 günden beri DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET hatasını alıyorum farklı DNS'ler denedim, DSN ayarını boş bıraktım yok sorun devam ediyor. İnternet üzerinde uygulamadığım çözüm ve yöntem kalmadı sonuç aynı. Farklı tarayıcılarda denedim hepsinde aynı. Modemi sıfırladım, servis sağlayıcısının verdiği kullanıcı bilgilerimi girip tekrar kurulum yaptım kablolu şekilde de sorun aynı kablosuz bağlantıda da aynı...

Modemi sıfırladım fabrika ayarlarına geri yükledim.
PC üzerinden ağ ayarlarını sıfırladım.
Aygıt yöneticisi üzerinden ağ bağdaştırıcıları içinde bir sorun yok sürücü güncelleştirmesinde güncel diyor...
En son PC'ye format attım ve hiçbir şey yüklemedim sadece driverlar yüklü ve güncel hala sorun var.

Çıldırmak üzereyim sorun neden çözülmüyor. İnternete giriyor 5-10 dk. Sonra veya 3-5 saat sonra zamanı belli değil bir anda gidip DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET bu hata geliyor. Modemi yeniden başlatıyorum internet geliyor veya gelmiyor geliyorsa aynı şekilde yukarıda dediğim gibi gidiyor. İlk etapta sorunu bilmediğimden modemdendir dedim 2.000 TL'lik modem evde farklı bir modem daha vardı onu taktım sonuç yine aynı. Ücretli şekilde Comodo kullanıyordum PC'den komple kaldırdım belki o engelliyor dur diye yok, zati format atmıştım en son çözüm diye. 3-4 gün önce hiçbir sorun yokken bu neden bu şekilde oldu.

İnternet üzerinde araştırırken bir yazıda ;

'DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET' hatasının diğer bir nedeni ise iP bilgisini modemdem alamaması olarak görülmektedir. Eğer durumdan bundan kaynaklanıyorsa yapmanız gereken kendiniz İP adresi girmelisiniz. diyor o kadar uğraştım anlatamam kafam durdu artık bunu yapamadım...



Lütfen yardımcı olun.

Aldığım hatalar;
ERR_QUIC_PROTOCOL_ERROR.
DNS_PROBE_STARTED.
DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET.



Genelde; DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET.

İnternet sağlayıcısı Millenicom.

Teşekkür ederim.
F
4 yıl
HDD “Önemli bir cihaz donanım hatası nedeniyle istek başarısız oldu.” Hatası !!!
WD 3 TB’lık harici harddisk, bilgisayarım ekranında görünmüyor ama aygıt yöneticisinde çıkıyor. Bilgisayar yöneticisi, disk yönetimi kısmında da çıkıyor diski başlat dediğimde “Önemli bir cihaz donanım hatası nedeniyle istek başarısız oldu.” Hatasıyla karşılaşıyorum.
Komut İstemi kısmından yönetici olarak çalıştırıp;

diskpart
list disk
select disk 2 (hangi disk’se)
clean

yaptım bir şey değişmedi sonuç aynı. Hdd yi usb den bağladığımda ışık yanıyor sonra okuma sesi bir garip çıkıyor.

Çıkardığı sesi kayıt ettim dinleyebilirsiniz ;

https://vocaroo.com/kDfwtQzd7pA



< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >


Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkür ederim.
F
7 yıl
LG PH550GV










GEREKEN DETAYLI AÇIKLAMA VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ : http://www.lg.com/tr/projektor/lg-PH550GV ULAŞABİLİRSİNİZ.





LG PH550GV sahibiyim.Almayı düşünenler için fikrimi yazıyorum.İlk projeksiyonum o yüzden herhangi bir projeksiyon ile karşılaştırma yapamayacağım.


-Cihazın adaptörü yok,adaptörlü olsa dahamı iyi olurdu bilmiyorum.

-SES Çıkışı 1W + 1W Stereo normalde LG LAS355B Soundbar bağlayıp kullanıyorum bluetooth üzerinden,farklı odaya geçtiğimde ise kendi ses çıkışı da gayet duyulur temiz ses veriyor rahatsız edici bir sesi yok.

-Hareket algılayıcı.Hareket sensörü gayet stabilize çalışıyor ekstra kurulum için uğraşmanıza gerek yok doğru mesafe ve açıyı ayarladığınızda sabitse sorun yok,hareket ettirdiğinizde de saniyeler içinde kendini ayarlıyor.Ben başarılı buldum diğer projeksiyon araştırmalarımdan yola çıkarak.

-Netlik. Perdeyle uzaklığını tam ayarlamalısınız. Sadece ince bir netlik ayarı var.Film izlerken hiçbir netlik sorunu yok (pc den HDMI kablo bağlantısıyla bağlanıp oyun da oynadım gayet hoşuma gitti.)

-Screen Share özelliği Note 5 den gayet sorunsuz bir şekilde bağlandım,fakat videolarda izlerken ses kayması var.Youtube dan bir video açtım konuşmalardaki ağız hareketleriyle kendi ses çıkışından çıkan sesler tam örtüşmüyor ama sıkıntı yaratacak kadar değil çok çok az dikkatli takip edilirse fark edilecek bir şey.

-3D için gümüş perde istiyor. 3D film izlemedim duvarda nasıl olur denemek lazım...

-Üzerinde GİRİŞLER/ÇIKIŞLAR bir adet HDMI bir USB (32 GB veya daha küçük USB flash sürücüleri ya da 2 TB veya daha
küçük USB HDD'leri kullanmanız öneriliyor) bir AV IN bir kulaklık bir RGB IN girişi var.Usb çıkışı 2.0 böyle bir çihazda 3.0 olmalıydı.Aynı filmi Usb den de izledim HDMI kablosuylada arasında bir fark göremedim aslında o fark filminizin kalitesi ve boyutuna göre farklılık gösterebiliyor.

-Menüsü çok basit kalmış daha detaylı daha geniş bir menüsü olabilirdi.

-Lensi korumak için kapağı yok.

-Gün ışığında rahatlıkla seyrettim can sıkıcı bir görüntüsü yoktu gayet izlenebilirdi tabi bu karanlıkta verdiği görüntüyle karşılaştırılamaz.Led ışıkta iyi iş çıkarıyor.. Loş ışıkta keyifle izleniyor ama tam performansını karanlıkta gösteriyor...

-Sesli çalışıyor,fakat rahatsız edici bir sesi yok fan sesi diyelim yanındaysan az buçuk duyuyorsun kendi 1W + 1W Stereo ses çıkışı rahatlıkla bastırıyor.Herhangi bir bluetooth ses cihazına bağladıysanız sıkıntı yok zati.

-Çeşitli görüntü modları mevcud sadece sinema modundaki görüntüyü sevdim.Oyun oynadığımda oyun modu olmasına rağmen bir geçiş yapamadım seçilemiyor lakin sinema modu gayet başarılı görüntü sağlıyor.

-Evimin duvarları pürüzsüz ve tavan kadar tam beyaz olmasa da çok az koyumsu beyaz renk perdeye gerek duymadım ekstra maliyet sizinde bu şekildeyse almanıza gerek yok çok çok şahane bir görüntü verirmi bilmiyorum perde de denemek lazım.Ben 3 metre mesafeden duvarda 235x120 cm görüntü aldım.1080p ve 720p film izlerken gayet temiz bir görüntü verdi.




-Yüksek boyutta film istiyor.. Hd tv kanallarında ve 5 gb ve üstü filmlerde harika iş çıkarıyor. tam bir performans için 10gb üstü. Ama 1.5 gblık filmlerde çok rahatsız etmiyor izlenebilir.Animasyonlarda yüksek çözünürlük istemiyor.

-taşınabilir mi bence değil...550 gram.

Sonuç olarak memnun muyum? Sorusuna cevabım memnunum.Daha uygun fiyatlı olanı seçebilir miydim diyede düşündüm ama kıyaslama yapamadığımdan,böyle şeyler bir defa alınıyor mantığıyla aldım...

(incelememdeki yazıların bir kısmı chn28 arkadaşımızın açtığı konudan alıntı olup,çoğu kendi izlenimlerim doğrultusunda değiştirilmiştir...)










DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.