_

Onbaşı
12 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
_
8 yıl
Iphone 5s 16 GB yeterli mi?
Tekrardan Ios'a geçmek istiyorum. 5s gold düşünüyorum 16 gb yeterli olur mu? Toplasanız 20-25 uygulamam falan olur
_
8 yıl
Galaxy Grand 2 Güncelleme Hakkında
Bilindiği üzere Android 4.3 sürümü kaldı Grand 2 de devamı gelmedi. Şimdi asıl sorun geriye kalan güncellemelerin gelip gelmeyeceği veya manuel olan güncelleme yapılabilir mi ? Bilgisi olan arkadası bilgilendirmeye davet ediyorum :)
_
8 yıl
Film indiremiyorum YARDIM !!
iyi akşamlar arkadaşlar. Önceden film sitelerinden chrome eklentileriyle filmi tam olarak indirebiliyordum. Şuan indiremiyorum film 1 GB ken 2 mb iniyor e haliyle film inmiyor. Nasıl indirebiliriz ? Yardım ederseniz cok sevinirim.
_
10 yıl
İnternet sansürü
ee malum arkadaşlar sansür geliyor. şimdi pc oyunudur,malum filmlerdir torrentten pc ye downloadlasam cezamı yiyorum nası oluyo o
_
10 yıl
Ankaradaki Tıp Merkezleri
arkadaşlar özel bir şirkette özel güvenlik görevlisiyim. Ve rapor almak serbest her hangi bi sakıncası sıkıntısı yok. Ve bi kaç gün şehir dışına çıkmam gerekiyor. Ankarada ücret karsılıgı rapor veren özel tıp merkezi falan var mı bilgisi olan arkadaşları alayım :)
_
11 yıl
TTNet İle İlgili Bir Soru ?
arkadaşlar yıllardır 6 GB TTnet internet paketini kullanıyorum. Bunu sınırsız pakete geçirmek istiyorum. Geçirmek için ne kadar bir süre geçmesi gerekiyor. 6 GB paketinin Faturasını ödedikten sonramı sınırsıza geçiriyorlar nasıl yapıyorlar? Ve TTnet sınırsız internetle ilgili iyi bir kampanya bilen varsa rica etsem bildirebilir mi ?
_
11 yıl
İnternet Bağlantı Problemi..
öncelikle merhabalar arkadaşlar. Evimde Kablolu internete bağlanmak istediğim zaman bağlanabiliyorum. Fakat kablosuz bağlanmak istediğimde tanımlanamayan ağ ( tarayıcıma girdiğim zaman hata 105 dns sorunu alıyorum ) sonuç olarak bağlanamıyorum. Aklıma gelebilcek herşeyi yaptım fakat hala düzelme yok. Bunu nasıl düzeltebilirim.

KABLOLU BAĞLANTIDA ;

< Resime gitmek için tıklayın >

KABLOSUZ BAĞLANTIDA ;

< Resime gitmek için tıklayın >

yardımcı olabilcek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..
_
13 yıl
En İyi Wax ?
en iyi vax hangisi ?
_
13 yıl
Telefon Yazı Tipi
Nokia e66 kullanıyorum bir kaç font indirdim fakat telefon kabul etmedi. Bunun başka bir yolu var mı ?
_
13 yıl
.tff uzantısı
nokia e66 marka telefon kullanıyorum 4 tane .ttf uzantılı fontu telefona attım fakat telefon bu dosya türünü desteklemiyormuş. napmalıyım bilen varmı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.