B

Çavuş
27 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
9 yıl
Antalya Japon Otomobil (Suzuki) Ustası Acil...
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. 2006 Model Suzuki Swift araç sahibiyim. Geçenlerde araç ile seyahat ederken birden bire araç 5. vitesten boşa attı. Tekrardan 5. vitese attım gaza bastığımda boşa alıyor kendinden. 5. Vites dişlisinin aşındığını söylediler. Ama bana garip geldi, hani aşınsa daha önceden bir iki kere atması gerekirdi, tek seferde hiç 5. viteste durmaz hale gelmesi garip diye düşünüyorum. İşin özü Antalya'da bildiğiniz suzuki'den anlayan iyi bir usta varmı?
B
10 yıl
Max 21.000 TL Araç Aranıyor
Öncelikle tüm üyelere selamlar.
Arabamı sattım ve maksimum 21.000 TL civarında bir araç arıyorum. Araç fiyatları da fırlayıp gitmiş. Sizlere danışmak istedim ve belki aramızdan aracını satanlar vardır buradan haberleşebiliriz. Ben Antalya'dayım alabileceğim yerlerde olursa iyi olur. 2000 model ve üstü biraz spor görünümlü, Peugeout 307, Fiat Punto (2006 üzeri) tarzında araçlara bakıyorum. Bu fiyatlara alınabilecek, en az iki hava yastığı, abs, klima olan hangi araçları önerirsiniz?
B
10 yıl
Max 21.000 TL Araç Aranıyor
Öncelikle tüm üyelere selamlar.
Arabamı sattım ve maksimum 21.000 TL civarında bir araç arıyorum. Araç fiyatları da fırlayıp gitmiş. Sizlere danışmak istedim ve belki aramızdan aracını satanlar vardır buradan haberleşebiliriz. Ben Antalya'dayım alabileceğim yerlerde olursa iyi olur. 2000 model ve üstü biraz spor görünümlü, Peugeout 307, Fiat Punto (2006 üzeri) tarzında araçlara bakıyorum. Bu fiyatlara alınabilecek, en az iki hava yastığı, abs, klima olan hangi araçları önerirsiniz?
B
12 yıl
Acil Sunucu Yardımı, Bilenler İçeri...
Öncelikle herkese iyi akşamlar, benim şöyle bir sorum olacaktı. Elimizde bir adet server 2008 yüklü sunucu bilgisayar ve 20 adet normal xp yüklü ve çalışan bilgisayar var. Şimdi ben bu 20 bilgisayarı hiç bozmadan ve extra aparat almadan ethernet ağı aracılığı ile server makine üzerinden çalışmasını sağlayabilir miyim.
Yani bildiğimiz thin client gibi davranacaklar. Sistem ve programlar sadece server makine üzerinde kurulu olacak, diğer 20 makine (artık bir program aracılığı ile mi olur bilmiyorum) server üzerinden çalışacak.

Bu şekilde bir sistem tasarlayabilir miyim? Tasarlanıyorsa server makineye ve diğer 20 makineye hangi programları kuracağım.

Bilenler varsa yardımlarınızı bekliyorum, tekrardan iyi çalışmalar...
B
13 yıl
TV Kartı ve PC Kumandası
Merhaba arkadaşlar elimde lifeview lr300 tv kartı var. Kumandası kendi programı hariç hiçbir programda çalışmıyor. Progdvb gibi diğer programları ve bilgisayarı kontrol edebileceğim bir kumanda önerir misiniz?
B
13 yıl
Samsung Boracay 18BTU VS GREE 18BTU
Herkese iyi akşamlar öncelikle. Arkadaşlar malum havalar ısınıyor, klima fiyatları da uçuşa geçti. Bende en kısa sürede almak istiyorum. Aşağıdaki iki klima arasında çok kararsız kaldım. Lütfen forumda cevap verildi gibi düşünmeyin, zamanı olanların yorumlarını bekliyorum. Forumu aradım taradım fakat net bir cevap oluşmadı kafamda, zaten oluşsa anında alacağım bu sebeple cevaplarsanız sevinirim.

1) Samsung Boracay AQ18TSMNAND 18.000 Btu/h R-410 A sınıfı

Hızlıal da avealılara kampanya var yaklaşık kargo dahil 1300'e geliyor.
http://www.hizlial.com/beyaz-esya/klimalar/samsung-boracay-aq18twland-AQ18TSMNAND-18-000-btu-h-r-410-gaz-duvar-tipi-split-klima-a-enerji_04.011.1271.0011.htm

Bu klima hakkında arkadaşlar heryerde A sınıfı yazıyor ama aslında B sınıfı demişler.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2)Gree A Sınıfı Split Klima R410A gazlı A sınıfı

Koçtaşta kargo dahil yaklaşık 1250 ye geliyor
http://www.koctas.com.tr/U/Gree-A-Sinifi-Split-Klima/12000-Btu/57265?R=319

Bu klimanın enerji sınıfı a yazıyor ama hem soğutma hem ısıtma mı baktım ama hiçbiryerde COP ve EER değerlerini bulamadım bilen varsa yazarsa sevinirim.




* Hangisi daha az yakar, hangisi daha kaliteli ve alınmaya değer.

* Bunun yanında samsung'un B sınıfı olduğunu farzedersek A ile B sınıfı klima arasında günde 10 saat çalıştığını düşünürsek elektrik faturasında aylık en fazla ne kadar fark olur 15-20 TL gibi rakam belirtebilecek olan var mı?

* Acil bu iki klima hakkında bilgi sahibi olanlar yazarlarsa çok makbule geçecek.

Herkese kolay gelsin...
B
13 yıl
Antalya Havai Fişek ve Organizasyon
Site Adresi:http://antalyahavaifisek.com/
İçerik:Havai Fişek, Volkan, Gök Bombası, Ateşleyici,Konfeti,Parti Ürünleri, Balon, Çiçek vs. Satışı, Düğün, açılış, özel günler için organizasyon hazırlığı, manken ve palyaço temini,
Tanıtımı:Antalya Havai Fişek - Online olarak havai fişek, volkan, çiçek, balon, parti - eğlence ürünleri, satışı yapıyoruz. Özel günlerinizde tüm organizasyon işlerini bize emanet edip eğlencenin tadını çıkartabilirsiniz.
Kullanılan Diller/Programlar: Visula Studio 2008, SQL SERVER , Photoshop, Çeşitli Ajax Eklentileri...


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
B
13 yıl
http://ramazankocyigit.com/
Bütün donanimhaber.com kullanıcı ve yöneticilerine iyi akşamlar. Bu işlerde biraz yeniyim(çok yeniyim, ama gelecek vaad ediyorum :)) ) yaptığım bir site hakkında hem tanıtım yapmak hem de yorum almak istiyorum. Gördüğünüz eksik noktalar var ise paylaşırsanız daha güzel işlere imza atabilirim. İyi çalışmalar herkese...


SİTE: PEPİNOCU RAMAZAN KOÇYİĞİT (http://ramazankocyigit.com/)

SİTE TANITIMI : Site gerçekten faydalı bir meyve olan pepino ve pepino fidesi satışı üzerine çalışacak. Sitede pepino dışında diğer tropikal meyvelerin de ( papaya , physalis , passiflora) satışı yapılacak, bunun yanında pepino hakkında besin değerleri , ülkemizdeki geçmişi gibi bilgiler, pepinonun yetiştiriciliği hakkında bilgiler , diğer tropikal meyveler hakkında bilgiler bulunuyor. Bu bilgilerin tamamı admin panelinden site yöneticisi tarafından sürekli güncelleniyor. Admin panelini bayağı ayrıntılı yaptık, hemen hemen bütün sayfaların kontrolü admin panelinden yapılabiliyor.

Siteyi kontrol edip yorum yaparsanız bizim içinde faydalı olur. İyi akşamlar diyorum herkese...


By Web Tasarım
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
http://www.kumlucasatranc.com/
http://ramazankocyigit.com/


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.