W

Er
08 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
9 yıl
Estetik Cerrah Önerisi
Merhaba Arkadaşlar..

Ben burun estetik ameliyatı yaptırmak istiyorum ama.. bu işler malum riskli..

Bi arkadaşım Ankara'da M. Nebil Bozdoğan isimli bi cerrah önerdi. Çok iyi, ince ve bilgili biri falan dedi ama buradan da bi teyit etmek istedim.. Bilip bilmeden bıçak altına yatmak istemiyorum açıkçası.. Nebil beyin yeri tunalıdaymış.. sitesini falan da gördüm. (www.nbestetik.com) başarılı bir cerrah gibi..

Tecrübesi olan arkadaşlar varsa... veya başka bir doktor önerecek olan.. çok sevinirim arkadaşlar..

Herkese iyi geceler...
W
10 yıl
TTNET müşteri memnuniyeti anlayışı
TTNET'den yaklaşık 3 yıl hizmet almış biri olarak firmanın bana yaptığı bir cirkin davranisi paylasmak istiyorum.

"netlimitsiz yalın internet paketine" uye olmamdan bu yana hicbir odemesini de geciktirmedim. Sonunda verdikleri hizmet kalitesi ustunde (8 Mbps'e kadar deniyor ama hız testleri 5Mbps'ı hic gecmedi) bir net baglantısına gecmeye karar verdim. (UyduNet hızı 9,8 Mbps civarında) TTNET'i aradıgımda baglantımı iptal etmek istedigimi soyledim. Gerekçemi de "Aldığım hizmet ödediğim bedeli karşılamıyor" dedim.. onlarda haliyle kabul ettiler.

sonra bir telefon aldım. Telefonda söylenenler aynen şöyle..

"Sizin gibi degerli musterilerimizi kaybetmek istemeyiz; bu nedenle suan verdiginiz 64 TL yerine bize 52 TL'ye devam edin".

Yani "bu zamana kadar sizden fazla aldık, simdi az alalim" diyen bir anlayışı hiç kabul etmiyorum, edemem doğrusu.. Resmen suratıma karşı edilmiş bir küfür gibi birteklif. Sesim soluğum çıkmazsa "boşver oğlum; maymun gözünü açana kadar geçirelim biz" mantığı halen ülkemizde devam etmekte..

Müşteri temsilcisine zaten aynılarını söyledim.. O da sesiz kaldı.. resmen "al bunu 10 liraya kullan.sen eğer başka bir yol bulursan bundan sonra seni daha az kazıklayacagım.."

madem aldığım hizmet karşılığı 52 TL idi neden ben 3 yıl boyunca 65 TL ödedim?? salaklığıma doymayım değil mi?? İlgilenen arkadaşlara duyrulur.. kulağınıza küpe..

herkese iyi akşamlar..
W
11 yıl
Ford Focus cmax 1.6 tdci vites sorunu ve tamiri
Arkadaşlar,
geçen yolda giderken ford focus cmax aracımın vitesi birden bozuldu. 1, 3 ve 5 nci vitese geçmiyor (1-3-5) Sadece 2 4 ve geri vitese geçiyordu. canım çok sıkıldı ustayı aradım.

ustam Sorunun çok basit olduğunu kendimin dahi sorunu halledebileceğimi söyledi.. Şimdi 1 dakikada hallettiğim bu yolu paylaşmak istedim.Umarım arkadaşların işine arar.

Aracın ön kaputu açın ve hava filtresinin olduğu yerden motorun sağ arkasına aradan bakın. Orada 2 tane kablo göreceksiniz. Size yakın olan kabloyu kontrol etmemiz gerekiyor. yakın kabloyu tutan yukarı doğru yarım ay şeklinde bir metal parça var. Zorlamadan dolayı yerinden çıkmış olan resimde görülen parçayı / kabloyu yerine takın. Sorun düzelecektir.

Sorun basit, Canınızı Sıkmayın.


< Resime gitmek için tıklayın >
W
12 yıl
FORD FOCUS C-MAX EPB SORUNU ELEKTRONİK EL FRENİ
ARKADAŞLAR,

GEÇEN BAŞIMA BİR OLAY GELDİ. ONU PAYLAŞMAK İSTİYORUM.

FORD FOCUS C-MAX (2005) aracımın balatalarını değiştirdim ve usta demeye bin şahit olan bir zat; freni pompalamadan el frenini çekmeye kalkıştı ve araç kendini kilitledi. Bir daha da açmadı.

elektronik el freni oldugu için bilgisayardan iptal etmeye çalıştık ama yine olmadı. en sonunda orta kol dayamasının olduğu yerin altında (içindeki plastik aksamın altında, tabanında) kolu çektik yine olmadı.

en sonunda çareyi akü başlarını sökmekte buldum. akü bağlantısını kesip, 10 dakiak bekledik ve araç beyninin kendini sıfırlamasını bekledikten sonra az önce bahsettiğim kolu sert bi şekilde çekince sorun düzeldi.

bu husus benim tam 5 saatime maloldu. aynı sorunu yaşayabilecek arkadaşlara bilgi vereyim dedim..

herkese iyi gunler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.