P

Çavuş
03 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
9 yıl
3 Bilgisayar ve Kamera Bilgisayarı İçin Ağ Problemim
Merhabalar,



Ağ sistemleri konusunda hiçbir bilgim yok internette yeterli kaynağa ulaşamadım. Sistemde 3 bilgisayar ve 1 kamera var. Ev ağı kurulu ve üzerinden çalışan bir program var. Buraya kadar her şey normal ancak ana bilgisayar ağdan düşüyor. Diğer bilgisayarlar ona bağlanamadığı için problem veriyor.

Sistemde sabit IP var ancak bunu kullanmıyoruz. IP ayarları otomatik şekilde duruyor. Ben bu IP ayarlarını ağdan çıkmaması ve çakışmaması için nasıl ayarlamalıyım?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
P
9 yıl
Soru Çözüm Videolarımı İzlemek İçin Tablet
Soru çözümlerimi izlemek için çok basit bi tablet arıyorum. Tek istediğim özelliği ucuz olması ve hafıza kartı takılabilsin. Bide mümkünse wifi olsun. Yardımcı olursanız çok sevinirim. En ucuzu olması benim için çok önemli Elimden gelse 3 haneli bi rakama ulaşmasın :) Bu işi bilenler yardımcı olursa sevinirim.
P
9 yıl
Turkcel 532
Merhabalar,

532'li bir hat almak istiyorum. Aldığım gibi kontörlü servisine geçirteceğim ne kadar öderim ?
P
9 yıl
İPTAL
İPTAL
P
9 yıl
İPTAL
İPTAL
P
10 yıl
Elimdeki Adresler
Merhabalar,

Elimde 1000 adet adres var. Bir başlangıç noktası belirlediğimde bu 1000 adet adresten önce hangisini daha sonra en yakın olanını seçmemizi sağlayacak olan bir program veya yazılım mevcut mu ?
P
12 yıl
Kpss\u0027ye Gireceğim Sizlerden Bilgi Almak İstiyorum
Anadolu Ticaret Meslek Lisesi, Bilişim Bölümü, Veri Tabanı Programcılığı bölümü mezunuyum. KPSS'ye girip bir yere atanmak istiyorum. Bana önerileriniz nelerdir ? Hangi bölümleri tercih etmeliyim. Maaşım ne kadar olur ? Sözleşmeli değil ama 657'li bir memur yada teknisyen olmak istiyorum. Bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba ?
P
12 yıl
4 Metre Yukarıdan Fotoğraf Çekmek
Merhabalar,

4 Metre Yükseklikten Tavan'a bir aparat yardımı ile halı fotoğrafları çekmek istiyorum. Acaba bunu nasıl başarabilirim bir bilgisi olan veya nasıl yapabileceğim konusunda bir yardımcı lazım. şimdiden teşekkürler.
P
13 yıl
360d Panoromik Fotoğraflar İçin Yardım
Merhabalar,

http://www.vatican.va/various/cappelle/sistina_vr/index.html bu şekilde bir şey yapmak istiyorum. Bunun için lens ve makine önerileriniz ne olur ? Ne kadara kurtulabilirim bu işten önereceğiniz makinede greenbox studio perdesi ile bir kaç iş yapmayı düşünüyorum. O yüzden sağlam bir video çekmesi de lazım. Önerilerinizi uygun fiyatlı yani isteklerimi geçmeyecek bir şey tavsiyesi verirseniz çok sevinirim...

İyi Geceler.
P
13 yıl
Premier PHT 36850 Home Theatre Ses Sistemini Bağlayamadım.
Merhabalar,

Gigabyte 880GA-UD3H anakartıma malesef ses sistemini bağlayamadım. 3+1 olarak çalıştırıyorum. Ama 5+1 olarak çalışmıyor anakart 7+1 destekliyor sorun nerede bileniniz var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.