R

Teğmen
14 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
15 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
4 yıl
Acil Yardım Lütfen! Yurt Dışından Para Gönderimi-Alımı
Merhaba arkadaşlar, yurt dışından adıma para transferi yapılacak fakat hangi site veya hangi yöntemi kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz? Önceden paypal vardı çok rahattı, yalnız türkiye ile işlemlerini 2016 da durdurdu şimdi alternatif nedir bilmiyorum. Bi arkadaşda western unionu söyledi fakat onuda hiç bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
R
5 yıl
5000-6000tl arası asus notebook tavsiye bölümü
Merhaba arkadaşlar bir hp laptop kullanıcısıydım 8 senedir ilk aldığım günden beri beni kan kusturdu bu yüzden asus marka bakıyorum artık.

Asuslardan bana önerebileceğiniz ssdli en az 8 gb ramli(daha yukarısıda olabilir) benim için en önemlisi ısınma problemi olmayan gta 5 gibi oyunlarda sıkıntı çıkarmayan harici ekran kartı nvidia olan laptoplara bakıyorum dediğim gibi bütçe 5000-6000 arası bu şekilde önerebileceğiniz model varmı?

Lütfen tecrübeli bu konuda gerçek bilgi sahibi arkadaşlar paylaşırsa çok sevinirim.hp yi bilgisayar bölümü mezunu bi arkadaş yüzünden aldım çok pişmanım.ilk günden beri gerek ısınma gerek ekran kartı driverı ve diğer drıverların sorunsalları bitmek bilmedi.

Hepsiburadadan baktım fakat fiyatlar hem çok uçuk hemde hangi modeli almam gerektiğini bilmiyorum.

Bu yüzden yardımlarınıza ihtiyacım var
R
5 yıl
İSTANBUL_PENDİK_İDO ÖNÜ Telefonumu düşürdüm Samsung Model.
Arkadaşlar pendik ido önünde arabaya koyarken muhtemelen telefonu düşürdüm.Telefon hiç önemli değil tüm müşterilerimin numaraları gitti o yüzden gören duyan olursa buraya yazarmı lütfen çok acil yardım telefonun modeli samsung çok iyi bişey değil
R
5 yıl
İstanbul Haseki den - samatya istanbul eğitim araştırma hastanesine toplu taşımayla Nasıl giderim?A
Merhaba arkadaşlar şehir dışından hastane için İstanbula geldik. eşim yarın hastaneye gitcek samatyada istanbul eğitim araştırma hastanesine gitcek haseki durağında indikten sonra internetten araştırdım 80T otobüsü ordan geçiyormuş diyolar da 80T nin duraklarına baktım öyle bi durak ismi yazmıyor hasekide indikten sonra samatyadaki hastaneye gitmek için hangi otobüse nerden bineceğiz bilen varmı? Yardımcı olursanız seviniriz
R
5 yıl
2000 TL\u0027ye kadar hangi Telefonu önerirsiniz?
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 2000tlye kadar huawei ve xioami markalarından hangi modeli önerirsiniz? Benim için en önemli seçeneklerden biri kasma donma yaşamamak + kamera işim gereği kullandığımdan orta segmentin üstünde olması günlük sosyal medya whatsapp facebook instagram vs kullanacağımdan şarj konusundada üzmeyecek bişey arıyorum.Kendimce bi kaç marka buldum fakat sizin başka önerileriniz olursa araştırmak istiyorum. Kendimce bulduğum redmi note 7, xioami mi 8 lite 128 gb , huawei mate 20 lite, huawei p 20 lite. Bulduklarımın bazılarıda bütçeyi zorluyor fakat alınabilecekler bunlar görünüyor.Bazen diyorum bekleyim dolar biraz inerse xioami mi 8 3200 tl civarlarına düşerse alışveriş kredisiyle onumu alayım diyorum.Bazende okadar para verdikten sonra ekran kırılmasın diye canımdan cok korumam gerekecek gibi hissedip okadar para vermektense 2000e kadar bi telefon alsam bana yeter diye düşünüyorum.Dediğim gibi kasma donma olmasın kamera az iyi olsun bana yeter zaten.çok oyun oynayan biri değilim.Önerilerinizi önemle takip edeceğim lütfen yorumlarınızı tecrübelerinizi paylaşın iyi forumlar
R
5 yıl
Huawei Mate 20 Lite/Honor Play/Xioami mi 8Lite sizce hangisi
Merhaba arkadaşlar bu telefonları kullanan arkadaşlara sormak istiyorum.Aslında fiyat bandım 2000 tl fakat maksimum zorlasam 2200tl olur.Araştırmalarıma göre 2000e mi8 liteyi buldum fakat bu kadar para verince bu fiyat bandında daha iyisi varsa onu alayım diye düşündüm 2200lere honor play ve mate 20liteyide gördüm sizce hangisini tavsiye edersiniz 200 tl vermene gerek yok mi8 lite yeterli derseniz onu alacağım.Öyle çok oyun müptelası değilim fakat yine de olaki canım çekere bi pubg atarım belki.Benim için şarzı iyi gitmesi kamerası biraz iyi olması donma kasma ısınma problemleri yaşamamam yeterli.Günlük kullanımım şu şekilde nette dolaşırım facebook instagram youtube whatsapp haber siteleri vs. kullanırım.Çok fotoğraf çekmem fakat işim gereği bazen foto lazım oluyor yani bi amiral gemisindeki kaliteyi beklemiyorum fakat buladar para verdikten sonrada biraz iyi olsa fena olmaz diye düşünüyorum bu yazdıklarımdan yorumlarsanız xioami mi8 lite yeterlimidir sizce? Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler
R
6 yıl
ACİL!!!!Bu laptop nasıl arkadaşlar?
https://m.n11.com/lenovo-ip320-80xl00m0tx-i7-7500u8gb1tb2gb-940mx156fdos-P229333043

Arkadaşlar yukarıdaki linkdeki laptop nasıl sizce hiç kullanıpda tecrübe eden oldumu?

Online oyun oynayacağım ısınma konusunda sıkıntı yaşarmıyım?

Asus ve lenovo bakıyorum asus çok pahalı bütçem yetmiyor sizce lenovo nasıldır ısınma,kalite konusundabve özellikle üstteki linkde gösterdiğim laptop alınırmı?

Diğer markalara bakmıyorum özellikle casper ve hpden uzak duruyorum.Bendeki laptop hp'di aşırı derecede ısınıyordu belki yeni modellerinde böyle problem yoktur ama sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali asus ve lenovo bakıyorum.

Maksimum bütçem 3000 tl.i7 işlemcide yukardaki gibi özelliklerde asusda o fiyayı bulmak mümkün değil hele ki dolar böyle artmışken.

Arkadaşlar durum acildir lütfen tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
R
6 yıl
Arkadaşlar Maksimum 3500 tl\u0027ye notebook tavisye acil!!!!!!
Arkadaşlar maksimum 3500 tlye notebook tavsiyesi lazım.Mümkünse marka olarak sadece asus önerirseniz çok sevinirim.Lenovolarda iyi fakat bi sıkıntı çıkarmı diye korkuyorum.Aslında kafamda bir model vardı fakat asusun sıfır artık satılmıyor onda.

ASUS K556UQ-DM555T i7-7500U/ 12 GB DDR4/ 1 TB/ 2 GB NVIDIA® GeForce® 940MX/15.6"/W10 NOTEBOOK bu ayarlarda linkide veriyorum incelersiniz.


asus k556uq

yukarıdaki linkdeki gibi özelliklerde sağlam bi asus bulamazmıyım lütfen durum biraz acil.Benim için en önemli etken bilgisayarı uzun açık tutyorum ve zorluyorum online oyunlar oynuyorum ısınmaması en büyük kriterim.Bunuda en iyi asus başarıyor.

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler
R
7 yıl
Acill laptop için tavsiye tecrübeli arkadaşlardan lütfen
Beyler 4200tl bandında iki laptop beğendim kriterlerim soğutma sisteminin çok iyi olması bu yüzden çift fanlılara bakıyorum.ayrıca ekran kartı nvidia 950m ve üzeri bide ssd olmasına bakıyorum.şimdi size iki teklif sunacağım lenovo ve dell ikisinede bakıp yorum yapabilirmisiniz.asus alıcaktım kalitesinden dolayı fakat bu özelliklerde bu fiyata bulamadım.lenovoyuda hiç bilmiyorum.Bilginize sığınıyorum.ayrıca sizinde başka önerileriniz varsa onlarada açığım

Lenovo
http://www.hepsiburada.com/lenovo-y520-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80wk00mdtx-p-HBV0000067X69


Dell


http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-7567-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-b7700d128f161c-p-HBV000004WF2U?magaza=Techburada&wt_gl=cpc.tum.genel-mobil.pla&gclid=CPGsvPKUvtQCFdS7Gwod9jMGIg
R
7 yıl
AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ KİTAP YARDIM!!!!
Arkadaşlar açık öğretim lisesi okuyorum son 5 yılın çıkmış soruları gibi kitap almayı düşünüyorum ineternetten alıp indirip yazdırmak aynı hesaba gelicek o yüzden kitap almayı düşünüyorum önerebileceğiniz kitap varmı öyle?

Veya öyle değilde sen şu kitaba çalış geçersin diyebielceğiniz bi kaynak varmı arkadaşlar.

Hertürlü yardımınıza muhtacım cevaplarınızı bekliyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.