I

Yüzbaşı
04 Aralık 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
173 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
3 ay
HDD gözükmüyor
İyi akşamlar bilgisayarımda ssd ve hdd var. Hdd'yi D sürücü harici olarak kullanıyordum. Şuan D gözükmüyor ne yapabilirim arkadaşlar içindekiler silinmeden düzeltme şansım varmı ?


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
I
2 yıl
Vodafone youtube kotadan yiyor
Merhabalar 6 aydır red video sınırsız 30 tarifesi kullaniyorum. Sosyal medya, YouTube vs sınırsız. 2-3 gündür kotam hizla azalınca biraz deneme yaptım ve YouTube un kotadan yediğini farkettim. Youtube vanced kullanıyordum daha önce böyle bir sıkıntım yoktu. Yaşayan veya çözen biri varmı içimizde?
I
2 yıl
Msi ge60 0nd klavyesi
Arkadaşlar merhaba eski bir msi ge60 0nd 663xtr model laptopum var günlük işlerde işimi görüyor. 2 haftadir klavyede sıkıntı var. R,t,f,g,v,b tuşları basmıyor. Güncelleme vs denedim ama olmadi sanırım teknik bir sorun var. Elinde klavyesi falan olan varmi satın almak isterim. Sıfır klavyesi şuan 700 TL civarı. Veya farkli birşey yapabilirmiyim tamir vs ?
I
2 yıl
Vodafone tarife önerisi
542 542 0054 den araniyorum birkaç gündür bugün açtım faturalı tarife önerdiler. 15 gb 750 dk 250 sms 52 tl 15 ay aynı fiyat ayrica ilk 4 ay 3 gb hediye dedi. Normalde bana iyi gibi geldi ama faturasizim şuanda kolay paket yaptim 4 gün önce eğer kabul edersek kolay paketim boşa gidecekti. Sizce nasil fiyat ?
I
3 yıl
Kıbrıs\u0027ta karantinadayım
Beyler şuan Mağusada 5 yildizli bir otelde karantinadayim bugün 2. Günüm canım sıkılıyor yapmaya birşeyler söyleyin. 10 gün buradayım.
I
4 yıl
Stres Testi Sonuçları
Arkadaşlar iyi günler msi ge60 laptopum var bayağı eski. Geçen gün aida64 programı ile stres testi yapmaya çalıştım 2 dk sonra işlemci 95 derecelere gelince kapattım hemen. Bugün laptopu açtım temizledim macunları yeniledim 'Xigmatek PTI-G3606' kullandım.
11 dakika civarı stres testi yaptım biraz önce 85 derecelere çıktı yine işlemci. Resimleri atıyorum sizce yanlış birşey varmı ? Normal kullanımda şuanda 55 derece civarı dolaşıyor sıcaklık.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
I
4 yıl
3000 tl civarı günlük kullanım için laptop ?
Arkadaşlar ortaokul öğrencisi kullanacak oyun açmasına gerek yok. İnternette, videolarda vs. kasma yapmasın. Ssd olsun. 14 inç olmasın. Yeni işlemciler ve AMD hakkında hiçbir bilgim yok. Tavsiye laptop önerebilirmisiniz ?
I
5 yıl
Ssdler hakkinda birkac sorum var
Arkadaşlar merhaba ssd almayi düşünüyorum. Msi ge60-0nd modelli eski bir laptobum var. Birkac sorum var ssd ler hakkinda fazla bilgim yok.
1- İnternetten araştırdığımda sanırım msata ssd takılıyor dogrumudur ?
2- msata'lar normal ssd'lere gore biraz pahali 240 gb almayi düşünüyorum. 2.5 inclik ssd alip cdrom yerine taksam performans kaybı olur mu ?
3- birinden duydum eski laptoplara ssd cokta fayda etmez dedi ne kadar dogrudur ? Almama değer mi ?


Edit. Araştırmalar sonucu f/p ürünü olarak samsung evo860 aldim vatandan 305 tl'ye, ssd yi bilgisayarin içine, hdd yi de DVD-ROM'un olduğu yere taktim ve win10 kurdum. Önceden 40-45 saniyede açılan pc suanda 15 saniyede açılıyor. Açılış ve kapanış süreleri bayagi kisaldi. Kullanimda da çok fark var diyemiyorum biraz daha uzun kullanmam lazim. Ssd almayı düşünen varsa fiyatlar şuan gaydt uygun düşünmeden alın geçin derim
I
5 yıl
Laptop temizlendi ama 60 derece
Arkadaşlar merhaba 5 yıllık msi laptobum var. İnternette kullanımda 70 derecelere oyunda 90 derecelere çıkıyordu. Bugün içini açıp temizledim bayağı toz çıktı. XIGMATEK PTI-G3606 macununu sürdüm. Şuanda hava akışı güzel ama youtube'da falan video izlerken 60 derecelere çıkıyor tekrar. Fan hızlandırmayı açınca 50 dereceye düştü 2 dk'da. Oyunda denemedim. Bu değerler normalmidir ? Yanlış yaptığım birşeymi var acaba ?
I
6 yıl
imax vizyon süresi
Arkadaşlar avengers filmine imaxte gitmek istiyorum. Ama onumuzdeki haftasonuna kadar gidemeyecegim buyuk ihtimal. Tahmini vizyonda kalış süresi nedir ? Hemen vizyondan kalkarmi sizce ?
Online biletlerde cuma günü seanslari gözükmüyor.
Ayrica istanbulda gidecegim hangi sinemayi onerirsiniz akasya yakin bana.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.