E

Onbaşı
16 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
360753 Gün Cezalı
356713 gün 2 s. 20 dk.
Gönderiler Hakkında
E
11 yıl
Avatarım Nasıl SSLi
E
11 yıl
net doğru olan bişey var mı
insan beyninin algılayacağı kısıtlı değilmi evreni bilmiyoruz birşeyin doğru olması ama neye göre doğru olacak bizim görüp algıladğımız evet bu var doğru dediğimiz şey aslında bizim bedenimizin izin verdiği kadar belkide bambaşka bir doğruluk var kısıtlı imkanlar verilmiş robotlar gibiyiz robotu tasarlayan ateş yaklaştığında üşümeye başla da diyebilirdi.
E
11 yıl
ösym sınav kalemindeki mesaj (ss li )
< Resime gitmek için tıklayın >

sınavda cem yılmazın dötünüz dötümüzdür espirsini hatırlattı gülümsememi sağladı ....
E
11 yıl
metrobüs şöför gözü açık çıktı
30dk önce felan avcılar tarafından metrobüse bindim kendi öğrenci akbilimde para yoktu abiminkini almıştım. metrobus geldi bindim saat geç oldugu için içerde basılıyodu kartlar kartı basdım ilerliyecktim şöför döndü kartınıza bakabilirmiyim dedi tabi dedim verdim biraz baktı karta sonra bana baktı kart sizin mi dedi evet benim dedim elini cebine götürür gibi yaptı sonra bir sorun mu var dedim tekrar bana bi baktı yok dedi kartı geri verdi. Abim 84lü ben 93 lüyüm çok fazla benzemiyoruz. şöför benim olmadığını anladı mı sizce anlamış olsa bile nasıl bir işlem yapabilirdi birde benim anlamadığım sen orda şöförsün işin belli sanane milletin akbilinden ben bukadar işsiz bir metrobus şöförü görmedim .
E
11 yıl
Ygs Sorunum
Güsülsüz sınava giricen pek inanmam ama sizce bir etkisi var mıdır ?
E
11 yıl
Ygs Sınavına Gitmek Üzereyim
E
11 yıl
Uyur gezerlik Yaşanmış bir olay.
Arkadaşlar bundan 6-7 sene önce 13 yasında felan varım ev halkı gece herkez yattık neyse ben yaşadıklarımı rüya olarak hatırlıyorum ama gerçekten yapıyormuşum neyse rüyamda yatagımdan kalkıyorum. Eski evimi bahçeli 2 kat daire kapısını açıyorum ışık kullanmadan merdivenlerden inip bahçe kapısını açıp sokağa çıkıyorum ve sokagın karşısına dogru yuruyorum orda bir ağaç var dibinden beyaz bir ışık beni kendisine kitliyor hiç düşünmeden sorgulamada ışığa doğru gidiyorum annem evden çıktığımı anlamış balkondan bana sesleniyor ve ben tam ağaca ulaşcakken sokakta uyandım hayatımda ilk ve son defa uyurgezerlik yaşadım kaç sene geçti hala dün gibi hatırlıyorum acaba annem uyandırmasaydı o ağacın dibinde ne vardı. Bu olay dan sonrs her gece kapıyı kitlerler artık yatmadan önce.
E
11 yıl
mf1 ve matematik
fen edebiyat matematik istiyorum ygs mat 20 türkçe 25 net cıkartıyorum lys den sadece mat çözsem yerleşme ihtimalim var mı ?
E
11 yıl
acil gitar bilen
www.youtube.com/watch?client=mv-google&hl=tr&gl=TR&v=ofBoYJ7JT-Q&fulldescription=1&nomobile=1


burdaki parçanın aynı video daki gibi akor tab ı lazım cıkarailcek yada bulabilcek var mı
E
11 yıl
Ygs Kimya Soruları Bu Konuda Soralım.
< Resime gitmek için tıklayın >

Fiziksel değişim de herzaman geri dönüşüm yokmudur ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.