F

Er
14 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
4 yıl
vestel 43u9401 uhd led tv wifi sorunu
Arkadaşlar merhaba,

bir süredir ufak odama 4k tv arıyordum. philips samsung lg bakıyorum ama bütçemi aştığı için biraz daha uygun bir şey bakayım dedim. ilk başta vestel 50u9400 modelini beğendim. ama oda küçük olduğu için 43 inch model önerdiler. vestelde de şu an kampanya varmış 43 inch 43u9401 modelini 15 temmuz günü sipariş ettim. 17 temmuzda kurulumunu yaptılar. tv güzel, görüntüsü vs tatmin edici. bu paraya iyi. ama wifi çekim gücü rezalet. modem antrede, tv de odada. metre ile ölçtüm, aralarında tam 3 metre mesafe var. ama tv modemi görmüyor. aynı odada telefon, tablet, bilgisayar vs. bütün ürünler 4 veya 5 diş çekerken tv çekmiyor.

vestel çağrı merkezini aradım bugün. durumun normal olduğunu, tvlerin wifisinin çok güçlü olmadığını hatta modemi tvnin yanına koymam gerektiğini söylediler. benim de anlamadığım. modemi tvnin yanına koyacaksam bu üründe neden wifi var? 3 metre mesafeden bile çekemeyecekse koymayın daha iyi. servis kaydı oluşturdum, pazartesi günü servis gelecek. eğer ürün düzeltilmez veya değiştirilmez ise iade etmek istediğimi söyledim, iade alamayız bunlar bu şekilde falan dediler.

vestel bu modeli alacak arkadaşlar bunu bilerek alsınlar. burada benim yapabileceğim ne var peki?
F
6 yıl
dell 7577 nvidia ekran kartı sorunu
merhaba, bugün dell 7577 modelinin i7 versiyonunu aldım. üzerinde nvidia gtx 1050 ti ekran kartı var. ne dell in kendi sitesinden indirdiğim ile ne de nvidia nın sitesinden indirdiğim driver ile kurulum sağlayamadım. sürekli windowsun bu sürümüyle uyumlu değildir hatası veriyor. kullandığım işletim sistemi windows 10 pro. bu yüzden kartın kurulumunu sağlayamıyorum. yardımlarınızı rica ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.