G

Çavuş
05 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
55 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
4 yıl
Vodafone Netin yaptığı kurnazlık ve dolandırıcılık!!!
Arkadaşlar bu sorunu yaşayan başka birileri var mı bilmiyorum ama bunu sizlere anlatmak istedim. Olurda Vodafone almayı düşünenler vardır yazdıklarımı okur ve nasıl bir firma oldukları hakkında bilgi sahibi olur. Benden de tavsiye sakın diyorum uzak durun bunlardan.

Almış olduğum internet hızı 100 mbit. Adamlar öyle bir düzenek kurmuşlar ki arayıp sorunu da çözemiyorsun. Hızım akşam saat 20:00 ile 01:00 arasında 10-15mbitlere düşüyor. Hadi diyelim aradın anlattın (ki kaç kere aradım) sana teknik servisten adam yolluyorlar gelen adam öğle vakti geliyor. Doğal olarak o sırada hızımı düzeltmiş oluyorlar. Gelen adamda sorun yok abi ozaman diyip gidiyor ve sorun çözülmüştür diye arıyorlar. Ya diyorum saat 20:00 dan sonra düşecek e tabi adamında yapacak bir şeyi yok. Arayıp anlatıyorum müşteri hizmetleri haklısınız ama birşey yapamayız kayıt oluşturmak isterseniz oluşturalım ama yine aynıları olacak diyor. Yani yalandan iş yapalım diyorlar. Birde akıl veriyorlar Vodafone'a mail atın diye. Bu yapılan Vodafone tarafından bilerek ve isteyerek sistematik şekilde yapılıyor. Ben buraya yazarken hızım düşmüş vaziyette biliyorum ki gece normale getirecekler.

İnanın böyle bir şey ancak şeytanın aklına gelir. Bu Vodafone illeti harbiden şeytan gibiler. 2 gün üst üste aldığım hız testi toplu sonuçlarında anlattıklarım gözüküyor zaten. Buraya da koyayım ki görülsün. Tekrar ediyorum bence bunlara bulaşmayı düşünen varsa uzak dursun gitsinler başka servis sağlayıcılarına baksınlar. Benden söylemesi.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
G
6 yıl
Sennheiser RS 160 Kulaklık vericisi için yardım!!
RS 160 kulaklığımın vericisi bozuldu. Bu tarz kablosuz kulaklık vericisi tamirini kimler yapar. Bircom 'a gönderdim garantisi bitti diye yapmadan geri gönderdiler.
Ellerinde de sadece bu modelin vericisinin satışı yokmuş. Bu kadar para verdiğim kulaklığı çöpe atmak istemiyorum.

Ya da ellerinde bu model kulaklık olup bozulmuş olan varsa ben onların vericilerine de talibim :)
G
9 yıl
Hdmi baglanti problemi
Arkadaslar bir kac gundur hdmi ile ilgili baglanti sikintisi yasiyorum. Hdmi kablo ile pc yi tv ye baglamak istiyorum. Kabloyu taktigim zaman bilgisayar ekranindaki goruntu gidiyor, tv de ise hata veriyor. Desteklenmeyen mod - cozunurluk desteklenmiyor. Cozunurlugu degistirin hatasi veriyor. Hepsini denememe ragmen ayni hatalari aliyorum. Bilgisayari acarken acilis goruntusu tv ye dusuyor ama windows acildiginda yine pcdeki goruntu gidiyor tvde hata veriyor. Bu konuda yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler..
G
10 yıl
Kablosuz Kulaklık Yardımı!
Arkadaşlar sinema meraklısı birisi olarak çok fazla film izliyorum bunun içinde kulaklığımı değiştirmeyi düşünüyorum. Tercihim kablosuz kulaklık ancak bazı modelleri incelediğimde cızırtı geldiklerini söylemişti arkadaşlar. benim için en önemli olan film izlerken cızırtı olmaması ve bassların beni rahatsız etmeyecek şekilde iyi olması. Bir kaç model baktım ancak tam olarak emin olamadım. En son Pioneer SE-DRF41M KABLOSUZ KULAKLIK modelini inceledim ama bununla ilgili herhangi bir yorum bulamadım eğer bu kulaklık ile ilgili yardımcı olacak birileri varsa çok memnun olurum. Ayrıca bundan başka Philips SHC5100/10 Kablosuz HiFi Kulaklık ve Sony MDR-RF810RK modellerini düşünüyordum çıkmayı düşündüğüm en yüksek tutar 250 tl olduğu için en son Pioneer incelemek istedim.
G
12 yıl
Sistem tavsiyesine ihtiyacım var!!!
Öncelikle Dente Gamezone GTX6200 almaya karar vermiştim ama sonra kendim toplasam daha iyi olacak galiba diye düşündüm. Şöle bi topladım ama acaba nasıl bi sistem olur ekran kartı için de daha iyi öneriler varmıdır. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler...

Anakart : ASUS P8Z68-V LX INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ (O.C.) SATA 3.0 DVI&HDMI
İşlemci : INTEL CORE I7 2600K SOKET 1155 3.4GHZ 8MB CACHE 32NM
Ram : Kingston 8 (4x2) Gb 1600 MHZ DDR3 Hyperx CL9
Sabit Disk : Ocz Vertex 3 60GB 535MB/S Okuma 480MB/S Yazma 2.5"-3.5" Çevirici Dahil SSD
Ekran Kartı: His 2 Gb 6970 256 Bit 880 Mhz GDDR5 Native Dvi Hdmi 16X
yada : SAPPHIRE HD7870 O.C. EDITION GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1
Kasa : Aerocool X Predator 730W Full Tower 2x23cm Fanlı Siyah Oyuncu Kasası
Dvd : Asus DVD-RW 24B5ST 24x Sata Siyah Kutulu Dvd Yazıcı
Klavye Mouse: A4 Tech 7300N Kablosuz V-Track Nano 2,4Ghz Klavye&Mouse Mini Set
Hoparlör : Creative Inspıre T3130 2+1 Siyah Ses Sistemi


Sizce nasıl uygun bi sistem olmuşmudur. Fiyatıda 2800 tl yapıyor...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.