R

Onbaşı
04 Kasım 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
164 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
9 ay
Turkcellde iptal olan hattı geri alabilir miyim?
Turkcellde iptal olan hattı geri alabilir miyim? 2 hat kullanıyordum. Geçen hafta numaram iptal olmuş. Geri almak istiyorum. Alabiliyor muyuz? Turkcellde faturasız kullanıyordum. Özel numara olarak almıştım.
R
6 yıl
Diferansiyel Denklemler Soruları(Acil Yardım Çözüm için)
Selam arkadaşlar,

Dif dersinden tek derse kaldım. Elimde örnek sorular var ama çözemedim bir türlü. Yardımcı olabilir misiniz ne çözülürse kardır.


< Resime gitmek için tıklayın >
R
6 yıl
Program ve Oyun indirme Sektöründe Yeni Bir Soluk!
Site İsmi : https://programoyunindir.com

Site Konusu : Program ve Oyun indir

Domain Kayıt Zamanı : Nisan 2018

Tanıtım ve Açıklamalar :

Programoyunindir.com "Program ve Oyun indirme alanında yeni bir soluk getiriyoruz!" sloganıyla sektöre hizmet vermeye başlamıştır.

Sitemizde güncel oyun ve programların konularını ve bununla beraber android oyunları ve oyun yamalarını da sitemizden arayarak indirebilirsiniz.

Bu alandaki eksiklik olarak görülen çalışmalar incelenip sitede sade ve bilgi içerikli paylaşımlar yapılmaktadır. Bütün uploadların site admini tarafından yapılıp gerek görseller gerek açıklama kısmı detaylı şekilde incelenip eklenmektedir.

Yakın zamanda sektörde adını duyaracak olan Programoyunindir.com sitesi sizleri de sitesinde görmekten memnuniyet duyar.

Son konularından olan PES 2018 Spor Toto Süper Lig Yaması indir konusunda Pes 2018 oyununun Türkiye takımlarının hepsini eklememesinden dolayı oluşturulan bir yamadır. Bu yamayı sitemizden indirip oyununuza entegre ederek sizde sorunsuz şekilde bilgisayarınızda keyif alarak oynayabilirsiniz.
R
6 yıl
MATLABDA YARDIM[JPG SIKIŞTIRMA]
Arkadaşlar selamın aleykum,

JPG Sıkıştırma için düzgün çalışan bi kod bulamadım.

İstediğim şey %20 %50 %70 gibi sıkıştırma yaparak bana sonuç vermesi elinde olan veya bulabilen biri paylaşabilir mi? Acil gerekiyor.
R
7 yıl
Javada labirent çizdirme nasıl yapabilirim?
Merhaba, komşulukları belli olan kare matriste giriş ve çıkışları aldıktan sonra txt olarak yol çizimi yapıyoruz. Bunu görsel olarak nasıl yapabilirim?
R
8 yıl
Bilgisayar müh. Staj için Yardım
Merhaba,

Bu yaz zorunlu stajımı büyük bir firmada yaptım. Ama bölümümle alakalı olmayan bir departmana koydular. Üniversitede yazılım veya donanım stajı istediğinden büyük ihtimal yazacağım defteri kabul etmeyecekler. Birkaç kişiyle konuştum. Farklı yerlerde yapanlar bir proje yaptığını göstererek kabul ettirmişler. Bilgisayar müh. staj yapan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Java, c veya web üzerine bir proje yapan varsa çok yardımı dokunur.
R
9 yıl
Kocaeli üniversitesine yatay geçiş[YARDIM]
Arkadaşlar özel bi üniversitede 1. sınıfı bitirdim. Ortalamam 3.30. Geçmek için geçerli gibi duruyor. Üniversitenin başvuru dosyasını eklemişler.

Kurumlar arası yatay geçişler ancak, Yükseköğretim Kurulunca eşdeğer eğitim programları
uygulayan Yükseköğretim kurumları arasında veya içeriklerinin en az yüzde sekseni aynı olduğu tespit
edilen diploma programlarına yapılır. Kurum içinde eğitim birimi içerisinde programlar arası ya da
eğitim birimleri arasında aynı düzeyde Eğitim Birimleri programları arasında eşdeğer (ismi aynı ya da
ismi farklı olmakla birlikte içerikleri en az yüzde seksen aynı olan program) programlara kontenjan
dahilinde yatay geçiş yapılabilir.


şu madde kafamı karıştırdı. Benim üniversitemdeki derslerin uymama ihtimali var mı? Özelden veya burdan yardım edecek biri var mı?
R
10 yıl
Masteringphysics fizik ödevi son 40dk acil yardım
A rocket, initially at rest on the ground, accelerates straight upward from rest with constant acceleration 29.4m/s2 . The acceleration period lasts for time 5.00s until the fuel is exhausted. After that, the rocket is in free fall.


Find the maximum height ymax reached by the rocket. Ignore air resistance and assume a constant acceleration due to gravity equal to 9.80 m/s2 .
Write your answer numerically in units of meters.

beyler lanet olası masteringphysics ödevi vardı unuttum son 40dk 2 sorum daha var yardım edene 2-3 arkadaş dua edecez
R
11 yıl
kyk bursu ile ilgili soru acil!
arkadaşlar şuan sigortam devam ediyor. Başvuru sırasında sigortalı olmak sorun çıkartır mı? ağustosun 15'inde felan sigorta bitecekti.
R
11 yıl
Tercih konusunda yardım
Arkadaşlar sıralamam 131k fatih ile kültür üniversitesini düşünüyorum. fatih ing 98k, türkçesi 126k ile kapamış. kültür ing. 160klardaydı sanırım. fatihte 21 kontenjan artmış. ingilizce gelme ihtimali olur mu? türkçede oyunabilirim. siz ne önerirsiniz? (bölümler %50)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.