Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
670
Tıklama
4
Öne Çıkarma
Problemlerden iğreniyorum ya
P
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Konunun bir amacı yok içimde sadece nefret var bütün konularda nerdeyse ilerledim türevin geometrik yorumu kaldı ve integral kaldı işte. Geometriye de bakıyorum 3-4 net yeter zaten geodan ama şu problemlerden valla nefret ediyorum arkadaş ya.

Midem bulanıyor görünce nasıl ilerlicek bilmiyorum. 2 haftadır erteliyorum o da ayrı bir dert. Nolcak bilmiyorum valla şu an mikail hocadan izleyip yapıyorum yapamıyor da değilim ama hele şu karışım problemleri var ya tam kanser ediyor ya.

Ulan altı üstü bi 25 net istedik matematikten kafamda yakında siyah saç kalmıcak



C
3 yıl
Onbaşı

Sonuna kadar haklısın. Geometri problem kadar hain bir ders değil. Problemi birden bitirmek yerine herhangi bir kaynaktan günlük 6 veya 10 soru şeklinde ilerlersen belki faydasını görürsün.



P
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

mikail hocadan bitireyim de bi yine olmuyorsa öyle alırım zaten mikail hoca da iyi de işte sıkılıyor insan çok fena




Bu mesajda bahsedilenler: @petruccist
P
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

öyle ona lafım yokta para vermişim dinliyim ne kaybederim ki zaten elimde çok deneme var onlara yapışacağım ama şu karışım problemleri iğrenç ve ötesi




Bu mesajda bahsedilenler: @petruccist
G
3 yıl
Çavuş

En kolay konu be



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
2
3 yıl
Çavuş

Sonunda benden birisi ben diyince kızıyorlar




Bu mesajda bahsedilenler: @MissMoya
S
3 yıl
Er

Hocam olaya öyle bakma bulmaca gibi bence siz biraz kendinizi uzaklaştırıyorsunuz problemlere bir adım atın o size koşarak gelir



H
3 yıl
Çavuş

Hocam İlyas hocanın taktiklerle problemler kitabı var onu çözebilirsiniz mh sonrası



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 yıl
Çavuş

Problem dinleyerek bitmez. Çözmek lazım. 12. Sınıf başından beri problem çözüyorum hâlâ bitirdim diyemem çünkü adam kafasından saçma saçma bir şey uyduruyor onun mantığını o an kavraman gerekiyor. Tabi bu zamana kadar çözdüklerin hız katsa da parabol görünce verdiğin tepkiyi bunda o kadar hızlı veremiyorsun. Çözmek lazım.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.