Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
1121
Tıklama
0
Öne Çıkarma
pro'lar bi baksın
C
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

selam beyler..üniversite yıllarında 2 sene kadar bb ile ugrastım. çeşitli rahatsızlıklardan ve iş durumundan dolayı 2 yıl kadar yine bırakmak zorunda kaldım.geçtiğimiz sürecte tekrar başladım ve 1buçuk yıldan fazla beslenmeme, uyku saatlerime ve supplementlere azami dikkat ederek yarı profesyonel diyebileceğim şekilde spora devam ettim.

1 ay önce yeni bir ile atamam yapıldı ve maalesef ilçede çalışmak zorunda kaldım
ilçede sosyal yaşantı adına 2 adet kahvehane ve 3 adet de bakkaldan başka birşey yok. yalnız şansıma spor lisesi ve içerisinde fitness salonu olduğunu öğrenip bakmaya gittim.

salonda ağırlık yok denecek kadar az...veletler çoğunu kırıp patlatmışlar..koşu bandı, üst göğüs press, lat puldown için kullandığımız alet. dips sehpası, shoulder press aleti, quadriceps aleti, arm curl macine ve bir-iki bar var...

şuanda 1buçuk aydır ara vermiş durumdayım.. ara vermeden önceki son fotoğrafları konuya yüklüyorum..sizden istediğim bu sınırlı ekipmanlarla ve daha çok vücut ağırlığımı kullanarak nasıl bir yol izlemem gerekir? bu tesisatla zaten hacim alabileceğimi düşünmüyorum tek derdim yaptığımı koruyabilmek..

not:barfiks demiri alıp bahsettiğim salona koymayı planlıyorum..barfiks olmadan olmaz




S
10 yıl
Teğmen

hocam yalnız fail olmuşsun :D yüzünü kapamışsın aynadan görünüyorsun :D kusura bakma konuyla alakasız oldu biraz uplamış olayım bende :)


Bu mesaja 2 cevap geldi.
A
10 yıl
Binbaşı

barfiks olmadan olmaz.



C
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

S
10 yıl
Teğmen

UPPPP beyler adama yardım edin laaa



C
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

demek ki yardım edebilecek adam yokmuş



K
10 yıl
Yüzbaşı

Hocam bence evine eklemeli dumbell setlerinden bir tane ve bir sehpa alarak gayet güzel şeyler yapabilirsin.




Bu mesajda bahsedilenler: @cand_mag
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.