Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1116
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Prins Valve Care sıvısı yerine 2 zamanlı yağ koymak
C
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Aracim chevrolet cruze 2012 124 hp. Aracta prins silverline kit + prins valve care dozajlama takılı. Valve care dozajlama yağı en uygun satan 100 lira çekiyor. Bu yağı her aldigimda ağır kaziklanma hissi oluşuyor bende. Bu sıvı bildiğim kadar subapları yagliyor. Bunun yerine tam sentetik 2 zamanlı yag kullansam sorun olur mu. Kurum yapar mı. Katalizörü tikar mi. Ya da baska bir sıkıntı? Bazi kişilerin 2 zamanli yağ kullandığını sorun yaşamadığını duydum ama tabii ki ne zaman sorun yaşayacağını bilemezsin. Değerli fikirlerinizi bekliyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Up



C
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Yokmu fikri olan



M
7 yıl
Yarbay

Valve care sıvısı ile 2 zamanlı yağ arasında çok fark var. 2 zamanlı yağ valve care sıvısına göre çok katı. dolayısıyla sistemi bozar. ancak muadil yağlar var. süpaplex yada atikerin kullandığı yağlardan kullanabilirsiniz. ben kendi servisimde atikerin yağını kullanıyorum. 375 ml 50 lira .



C
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

375 ml 50 lira uygun mu oluyor. Valvecare 90-100 lira litresi.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.