Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
157
Cevap
7209
Tıklama
10
Öne Çıkarma
Prince of Persia: The Sands of Time Remake | PS5 | ANA KONU
A
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Prince of Persia: The Sands of Time Remake | PS5 | ANA KONU

< Resime gitmek için tıklayın >

Ubisoft, Prince of Persia: The Sands of Time Remake'i resmi olarak duyurdu.

Ubisoft Montreal, Prince of Persia: The Sands of Time Remake'e ne getiriyor?

Jean-Francois Naud: Ubisoft Montreal orijinal Prince of Persia: The Sands of Time'ın doğduğu yer ve bu büyük bir olay. Dürüst olmak gerekirse bu Montreal'deki herkes için büyük bir olay. Oyuna bir kez daha bakabilmek ve Prens'in yolculuğunu sergileyebileceğimiz yeni teknolojileri belirlemek ve Montreal'in hikaye anlatımı, oynanış ve sanat konularında geliştirdiği uzmanlığı ve orijinal Sands of Time'ın çıkışından bu yana edindiğimiz bilgi birikimini bir araya getirmek gurur verici. Oldukça heyecan verici bir dönem.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake şu anda hangi aşamada?

JFN: Geliştirme aşaması açısından şu anda konsept aşamasındayız. Projeyi devraldığımızdan beri topluluktan gelen geri bildirimlere bakıyor ve oyunu sunmak için kendi yolumuzu buluyoruz. Şimdi ekibi oluşturuyor, öncelikleri belirliyor, prototipleri bir araya getiriyor, unsurları test ediyor ve topluluk geri bildirimlerini de geliştirmeye nasıl dahil edebileceğimize bakıyoruz. Henüz erken bir aşamadayız ve oyuncular bu yıl oyun hakkında daha fazla şey duymayı beklememeli, ancak hepimizin bu projeye tüm gücümüzü ve kalbimizi koyduğumuzdan emin olabilirsiniz.






< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 24 Mayıs 2023; 19:34:9 >


Bu mesajda bahsedilenler: @burak jr
Ubisoft Prince of Persia 6 Alan Adı Kaydı Yaptırdı

Yoruma Git
Yorumun Devamı A r c h A n g e L. - 4 yıl +4
P
Yoruma Git
Yorumun Devamı Venomstr - 4 yıl +3
K
4 yıl
Yarbay

Yemezler bizi kandıramazsın



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

ß
4 yıl
Yarbay

Allah'ım inşallah gelir ya pop un her zaman hayranıydım muthiş zevk alıyordum oynarken inşallah gelir takipteyiz bu seri bitmemeli kesinlikle



D
4 yıl
Yarbay

Devamını getiremediler şu güzelim oyunun çok bekledim belki çıkar şu nesle ama olmadı..Nasip yeni nesile artık umarım doğru haberdir.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
4 yıl
Yarbay

Assasins Creed in babasıdır kendileri



M
4 yıl
Yarbay

Warrior Within efsanedir. Dahaka'dan ne kaçardık. Müzikleri de çok güzeldi.

Videoyu izlemek için tıklayınız


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
4 yıl
Çavuş

AC markasının satışlarından dolayı seriye bağlanmasıyla unutulup gitmişti bu güzellik. Umarım gelir, umarım warrior withindeki akrobatik combatı modernize edebilirler.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

V
4 yıl
Yarbay

Assassin's Creed var diye Prince of Persia çıkarmıyorlardı. Çünkü oynanış tarzı, dövüş şekli birbirine çok benziyordu. Günümüzde Origins ve Odyssey ile Assassin's Creed serisi biraz değişime uğradığı için film tadında, çizgisel, hatta God of War gibi bir Prince of Persia yapılabilir. Önünde engel kalmadı. Umarım Warrior Within ve Sands of Time'ın izinden gidilir. PS5'e yeni bir Prince of Persia çıkacağından çok eminim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 17 Ocak 2020; 0:51:31 >

K
4 yıl
Yarbay

Prince of Persia Warrior Within ve The Two Thrones akrobasi, kombo ve dinamikleri olursa yine efsane olur. Umarım gelir. Bu Assassin's Creed sebebiyle POP serisinin pabucunu dama atmışlardı.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
4 yıl
Yüzbaşı

https://www.youtube.com/watch?v=jYPh-T8S35g&list=PL6649E8FCE8340113

Yeni oyun da istemiyorum ilk oyunun remake'sini çıkartın oda yeter.Şu oyunun müziğinin güzelliğine bak şimdi yok böyle eserler



İ
4 yıl
Yüzbaşı

https://www.youtube.com/watch?v=xsKPHHKbkrw&list=PL6649E8FCE8340113&index=4

Buda efsanedir





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibra012 -- 17 Ocak 2020; 11:0:59 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
4 yıl
Binbaşı

İlk mail adresim yıllar yıllar önce aldığım prince_of_persia gibi bişeylerdi. Şu oyun dünyasında hasta olduğum bir oyun serisi varsa o da bu oyunun ilk üçlemesiydi. Umarım böyle bişey yaparlar da yıllar sonra yeniden kafamızı bilgisayardan kaldırmadan oyun oynarız.



O
4 yıl
Yarbay

Ubisoft bence AC ve POP serisi için yanlış stratejiler izledi. AC serisinde her daim belli oranda gizem ve doğa üstü olaylar vardı fakat tadında bir oranı vardı. AC son oyunlarında doğa üstü karakterler, düşmanlar artış gösterdi, bence hiç bu yola girmeyeceklerdi ve eski serilerin tadında sadece oynanışı ve yapıyı geliştirmeliydiler...

Kafalarında madem doğa üstü mevzular ve mitolojik yaratıklarla aksiyon vardı, bunu POP serisini diriltip yapmalıydılar. POP serisi zaten böyle bir evrenin üzerine kurgulanmıştı. AC son iki oyununda karakteri bizim prensle değiştirin, bence hiç sırıtmıyor bile :) Oyunu oynayan herkes zaten AC oyunu gibi oynamadı.

AC serisini öyle bir yola soktular ki, eski gerçekçi havasına da döndüremiyorlar. Bence uçuk kaçık evreni POP serisiyle yapıp, biraz AC serisini dinlendirmeliler...Hazır olduğunda ve iyi bir deneyim sunacağını anladıklarında AC serisini tekrar ortaya atmalılar...



S
4 yıl
Yüzbaşı

AC serisinin atası sayılan bir seriydi ama unutulmuştu. Güzel oldu bu haber.
Üstteki arkadaşa katılıyorum, AC serisinin son 2 oyununda ve tahminen gelecek oyununda doğa üstü olaylara çok fazla yer verdiler. İlk zamanlar sadece eski tanrımsı varlıklardan bahsederken işin içine Medusalar felan girdi. Hani yine güzel oyunlar ama gizliliği öldürdüler.



A
4 yıl
Teğmen

Artık mekanın sahibinin sahalara dönme zamanı geldi. Umarım bahdesilen konular doğrudur.



G
4 yıl
Yarbay

H
4 yıl
Yarbay

gereksiz assasin creed oyunlrı yapmak yerine bu seriye devam etmeliydi.



H
4 yıl
Yarbay

Ragnarok yalanlandı o yüzden bu habere inancım var ama dark babylon, black dildo tarzı oyun yanına eklenmiş isimlerle çıkan devam serileri genelde tırt oluyo en son forgotten sands gibi. O yüzden direk 4 desinler de iddialı bi yapım olduğunu Anlayalım ya da reboot etsinler .Warrıor withini bidaa oynayalım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haykıran Bıngıldak -- 17 Ocak 2020; 16:17:9 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ibra012

https://www.youtube.com/watch?v=xsKPHHKbkrw&list=PL6649E8FCE8340113&index=4

Buda efsanedir
Ortadoğu haberlerinde bu müzik çalardı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
4 yıl
Yarbay

Dünyanın en iyi oyunu

-----

Videoyu izlemek için tıklayınız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 18 Ocak 2020; 1:8:27 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gamer-x