Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
1052
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pre Tank Tecrübeleriniz
P
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Arkada?lar bu konuyu premium tank alacaklara rehber olması için açıyorum. Her ne kadar world of tanks, ülkemizde her yıl kan kaybetse de bu oyunu kalbinden sokemeyip oyuna dönen ve yeni oyuncularımız da azımsanmayacak sayıdalar.

Ben daha önce kendime uygun tank almayıp bundan muzdarip olan biri olarak herkese yardımcı olabilmek adına bu konuyu sizin yardımlarınızla açıyorum.

İlk soru benden gelsin Skoda T27 tecrübelerinizi bizlerle paylaşabilirseniz seviniriz.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
5 yıl
Moderatör

Skoda T27 fena degil ancak garajinda Progetto ya da Lorr. 40t olan birisiyseniz kesinlikle tavsiye etmem. Premium Medler arasinda ozellikle sarjorluler olarak en kotu siralamada yer aliyor. Ancak hicbiri yoksa mutlaka alin, sarjorlu keyfini premium tanklarda cikarmak ayrica guzel olur. Birde bu hafta FrontLİne basliyor, paraya para demezsiniz bu aletlerle.



R
5 yıl
Er

premium tanklardan yeni çıkanlardan daha deneme fırsatım olmadı ancak görev karşılığı ve bonus invite ve rental kodlarla eskilerin hepsini denedim t25 pilot görevle aldım sözde orta tank ne zırh ne top ne isabet ne hız ne gizlenme ne görüş vasat bonus kodla pudel aldım seviyesinin çok üstünde güzel alınabilir



G
5 yıl
Binbaşı

mermi fiyatı düşük tankı tercih edin derim

benim tercihim jag 88



S
5 yıl
Yüzbaşı

Oyunu 1 sene önce falan bıraktım ama bırakmadan önce paso STRV S1 ile oynardım.muazzam tanktı 3. Markı %94 e kadar getirebilmiştim,tabi ki alamadım
İsabeti muazzamdır pre mermiye ihtiyaç bile duymaz .mobilite olarak biraz hantaldı zaten çekiş gücü de 13 hp/t du galiba.ama maç başında kritik noktalara geçmeye yetecek hıza sahipti.mermi hızı nişan almayı bayağı kolaylaştırıyordu,16x zoomu 4x gibi kullanabilirsiniz tabi alışmak gerek en başta.kredi getirisi olarak avcı olmasından dolayı çok damage atmak gerekiyordu ama tankın potansiyelinden dolayı kolayca yüksek hasara çıkıyordunuz.
Tavsiyem top sürgüsü-kamuflaj ağı-teleskop ile kullanılması.maçın başında kilit noktaya geçmek inanılmaz önemli,kafadan 3 garanti atış sağlıyor.maçın pozisyon alma süresinde 3k hasar attığımı hatırlarım oynadıkça haritaların kilit noktalarını öğreniyorsunuz.ve tankı base'de pusma aleti olarak kullanmazsanız gerçekten harika işler çıkarabiliyor.düşmanla aktif mesafenizi 400m tutacak şekilde maça göre sürekli pozisyon değiştirin.
En büyük ön yargılardan biri tankın harita seçtiği.evet bir nebze seçiyor ama abartıldığı kadar değil.sadece pusulabilir nokta sayısı az,ama o noktaların potansiyeli aynı.himmelsdorfta 10 seviye maçında damage birincisi olduğum birsürü maçım olmuştur.yeter ki nişan alabileceğiniz ve 400+m koridor bulun.arada aksiyon alıp kısa mesafelerde kurul-snapshot-kaç taktiği yapabilirsiniz çok sinir bozucu hoş bir hareket
Tank çok güzel tanktır ama alışmak için kendinize süre tanımalısınız.bir de avcı kullanmayı seviyor olmalısınız.aktif maçlarınız bile pusma üzerine kurulu olacak



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

K
5 yıl
Yüzbaşı

kimse scoripon G yi anlatmamış



V
5 yıl
Yüzbaşı

scorp g
alfa hasarı(umnarım doğrı yazmışımdır..) iyi..iyi vuruyor..
ilk aldığımda isabeti çok iyi idi sonradan bozuldu..WG ye bu nedenle tepkiliyim..kötü ıskalıyor..
kocaman kafası ve düşük kamuflajı ile hep spotlanır kaçmaya hazır olmalısınız..
mürettebat skillerinin dolu olması ile işinize yarar ve para kazandırır..fena değil..
tareti çok ağır light lardan önce davranmanız gerekir yoksa siz kafanızı çevirinceye kadar t49 900-1000 vurur..
manevra kabiliyeti çok kötü mürettebat skilleri ile ancak kullanılabilr hale geliyor..
medium tank gibi oynanabilir ama mürettebat skilleri tam olmalı ve iyi harita bilgisi ister..



A
4 yıl
Er

Tek premium satın aldım, oda premium zevkini denemek için. T92 American LT.

Görüş muhteşem (stock 400), 5,6 skilli crew ile tadından yenmiyor, araç hafif sallanıyor ama tepelerde hull down pozisyonlarda ileri geri ile snapshotlar zevkli oluyor. Armor tam bir trash hiç bişey sekmez, HE yedin mi can komple gidiyor. Arty^ye yakalanma.
Ama muhteşem bir money maker, hiç bişey yapma oldupun yerde dur, 16 K alırsın, Mermi ucuz tank ucuz (5k ya komple tamir). Orta oyunla, premiumsuz 50k alırsın, iyi kasarsan 80k, Premium ve + %50 ile orta oyun 150k verir. Ben maksimum 212k aldım. Ekran görüntüsü almadım paylaşamıyorum kusuruma bakmayın.

WOT candır. Süper oyuncu değilim tanks.gg de 1420 lerdeyim.



M
4 yıl
Yüzbaşı

Bir ara 20 maç kullanmalık Chrysler GF vermişlerdi. Koyu renk olanından. Ben bu kadar eğlenceli bir tank bilmiyorum. Ondan sonra satışını bitirmişlerdi zaten. Sırf bu tankla daha çok para kasmak için günlük premium almıştım ve X5 etkinliği de eklenince 90 bin krediyi tek maçta aldığımı bilirim. Çok üst düzey de oynamamıştım. Sırf mermi sektirmeyle toplamıştım parayı.



R
4 yıl
Çavuş

Su-130PM tank avcısı fena değil scorpion g ile hemen hemen aynı hasara ve zırh değerlerine sahip hız konusunda bir tık düşük kalıyor oynana bilir progetto bence kendi seviyesindeki maçlarda çok keyifli olabiliyor Object 703 II ağır tank olarak güzel açı verebiliyorsan kendi seviyesinde gayet başarılı E75 TS önünde alt zırhı koruyabilirsen kuleden kolay hasar yemiyor tavsiye ederim

WZ 120 çin tank avcısı çok tavsiye ediceğim bir tank değil şahsen kullanımı su 130 a göre filan farklı alışamadım ben t92 amerikan spot tankı çok saçma bir tank bence çok ufak olmasına rağmen çabuk spotlanıyor çalılarda ve hasar konusunda tamamen çöp bir tank bence.

Şimdilik bu kadar ilerliyen zamanlarda başka pre tanklarıda kendimce yorumlamya çalışırım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.