Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
857
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Porsiyon Evini Kur Ankara Kullanılmış Eşya Alım Satım Merkezi
G
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Porsiyon Evini Kur Hakkında

Biz kimiz?

Bizler Porsiyon Evini Kur firması olarak yıllar boyunca ünlü antikacıların, eskicilerin ve spotçuların bir arada bulunduğu en büyük bit pazarı olarak bilinen Tarihi İtfaiye Meydanı içerisinde bulunan ikinci el eşya alımı ve satım işlerini yapan köklü bir firmayız.

Firmamız her daim temel ilke olarak müşteri memnuniyetine uzun yıllar boyunca son derece önem vermiş ve her zaman güler yüzlü hizmet anlayışı sunan personellerimiz ile sizlere en uygun fiyatlarla eşya alım satım işlerini yapmanıza olanak sağlamıştır. Ankara’nın bütün ilçelerinden Çankaya Keçiören Yenimahalle Mamak Etimesgut Sincan Altındağ Pursaklar Gölbaşı gibi merkez ilçelerinden ve diğer dış ilçelerin bir çoğundan her türlü ikinci el eşyanızı 2.el ve spot mobilyaları, 2.el ve spot elektronik ürünlerinizi, beyaz eşyalarınızı, oda takımlarınızı, yatak odalarını, genç odalarını ve komple eşyalarınızı en iyi fiyattan alıyor ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek için hızımızı kesmeden çalışmaya devam ediyoruz. Sizde eşyalarınızı satmak istediğinizde Porsiyon Evini Kur’u tercih edin ve rahat edin.

Hizmetleri:
İkinci El Eşya Alanlar
İkinci El Beyaz Eşya Alanlar
İkinci El Mobilya Alanlar Ankara

İletişim Bilgileri:

0 532 266 82 88
0 532 473 35 65
İtfaiye Meydanı Ayhan Sok.
No:10, Ulus, Altındağ, Ankara





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göktürk -- 28 Şubat 2019; 18:51:50 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.