Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
155
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Popüler NFT pazaryeri OpenSea’nin mobil uygulaması çıktı
T
3 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

Popüler NFT pazaryeri OpenSea’nin mobil uygulaması çıktı



Popüler NFT pazaryeri OpenSea kısa bir süre önce sosyal medya hesapları ve websitesi üzerinden yaptığı açıklamalarla iOS ve Android mobil uygulamalarını duyurdu. 



Çoğu şirket için mobil uygulama çıkarmak 1,5 milyarlık değerleme rakamlarına ulaşmadan önce kaydedilen bir kilometre taşı. Ancak OpenSea, bu adımı milyarlarca dolarlık işlem hacmine ulaştıktan sonra atmayı tercih etti.



Ayrıca Bkz.NFT pazaryeri OpenSea’nin Ürün Müdürü’nden şaşırtan dolandırıclık



Popüler NFT pazaryeri OpenSea’nin uygulaması üzerinden henüz alım satım işlemleri gerçekleştirilemiyor. Uygulama üzerinden sadece NFT’lere göz atılabiliyor. OpenSea, uygulama üzerinden alım satımı desteklemek istiyorsa, USD ödemeleri için altyapısını oluşturması ve daha fazla kullanıcıyı buna yönlendirmesi gerekiyor.



Popüler NFT pazaryeri OpenSea’nin mobil uygulaması çıktı



OpenSea uygulamasında kullanıcılar profillerine giriş yapabilir, favori NFT'lere göz atabilir, NFT'leri arayabilir,, filtreleyebilir, çeşitli istatistikleri görüntüleyebilir. Ayrıca uygulama üzerinden NFT’leri sosyal medya üzerinden paylaşmak da mümkün. 



Bir diğer NFT pazaryeri Rarible da yaklaşık bir ay önce bir mobil uygulamasını yayınlamıştı. OpenSea'nin uygulaması gibi, Rarible uygulaması da kullanıcıların yalnızca NFT'lere göz atmasına olanak sağlıyor.









 Haberi Portalda Gör

M
3 yıl
Binbaşı

Popüler kara para aklama sitesinin uygulaması çıkmış



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.