Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
332
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Pixel Watch’ın detaylı özellikleri sızdırıldı: 2GB RAM ile geliyor
M
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Pixel Watch’ın detaylı özellikleri sızdırıldı: 2GB RAM ile geliyor



Geçtiğimiz haftalarda Google, Pixel Watch’u resmi olarak duyurmuştu. Cihaz hakkında detaylı bir bilgi vermeyen Google, cihazın yıl sonunda tam anlamı ile tanıtılacağını belirtmişti. Tanıtımın ardından gelen iddialar ise Pixel Watch’u bekleyenleri bir hayli üzmüştü. Pixel Watch’un 4 yıl önce çıkan Exynos 9110 işlemci ile gelmesi bekleniyor ancak Google, görünüşe göre bekleyenleri sevindirecek eklemeler de yapmış.



Pixel Watch 2GB RAM ve 32GB depolama ile geliyor



9To5Google’dan gelen rapora göre Pixel Watch, iki farklı işlemci kullanacak. Exynos 9110 dışında bir işlemci daha bulunacak ve bu işlemci, daha basit işlemlerde görev alacak. Snapdragon 4100+ işlemcisi de benzer bir mimariye sahipti. Ayrıca Pixel Watch, şu ana kadar en yüksek RAM kapasiteli Wear OS cihazı olacak. Cihaz, 2GB RAM ve 32GB depolama alanı sunacak. Wear OS performansı, ciddi anlamda RAM’e bağlı olduğu için bu karar, cihazın daha akıcı çalışmasını sağlayacaktır. Referans olarak Galaxy Watch 4 serisi 1.5GB RAM, Apple Watch Series 7 ise 1GB RAM’e sahip.



Ayrıca Bkz.Google Pixel Watch için hayal kırıklığı yaratan iddia: Dört yıllık işlemciye sahip



GPS, SpO2 sensörü, kalp atışı ölçümü gibi standart özellikleri de destekleyecek Pixel Watch, yıl sonuna doğru çıkacak ve Galaxy Watch 5 serisinin ana rakibi olacak. Ayrıca Pixel Watch, Wear OS 3.1 ile kutudan çıkacak. Bakalım Google, uzun zaman sonra katıldığı akıllı saat pazarında başarılı olabilecek mi.




Kaynak:https://www.sammobile.com/news/google-pixel-watch-ram-storage-galaxy-watch-4/
Kaynak:https://9to5google.com/2022/05/20/pixel-watch-ram-co-processor-specs/

 Haberi Portalda Gör

K
2 yıl
Yüzbaşı

Önemli olan kasa çapı ve batarya ömrü. 46-47 mm ebatında kamyon tekeri gibi bilekte absürt duran veya makul boyuıtta olmasına rağmen 2 gün bataryası dayanmayan bir cihaz ise gereksiz.

Tabi spor yapmadığın sürece akıllı saat ne kadar gereklidir orası da muamma ama teknoloji işte



C
2 yıl
Binbaşı

İşlemci gayet stabil çalışmaya yetiyor o yüzden maliyeti düşürmek adına yaptık diye bir açıklama gelir ve 1-2 sene sonra işlemci yetmediği için güncelleme vermezse o zaman iyi eleştiri alır. 4 Senelik işlemci nedir yahu? Veya yazılım güncellemesi verip işlemci yetersiz diye yeni yazılımsal özellikleri de kırpabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clusive -- 23 Mayıs 2022; 00:13:20 >


Q
2 yıl
Yarbay

Akıllı saat için 2GB RAM bence çok fazla …



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.