Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3363
Cevap
148016
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: ‖‖ Piranha IQ Plus - ANA KONU ‖‖ (168. sayfa)
K
8 yıl
Binbaşı

bende telefonu servise yollamadan önce aradığımda bir bayanla görüştüm + ekstra olarakda bizim iQ pluslar 4.5 desteklemiyormu dediğimde aslında destekliyor fakat operatörler ilk kendi ürünlerine yönlendiriyor gibi birşey söyledi açıkcası bende çok şaşırdım gerçekten varmı 4.5 desteği yoksa telefona çıkan bayanın yanlış bilgi vermesimidir ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
8 yıl
Yüzbaşı

Piranha IQ telefonumuz malesef 3G uyumlu.
Bırakın 4.5 G'yi, 4 G'yi bile desteklemiyor :)

Telefonun tek eksiği bu bence :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
8 yıl
Yüzbaşı

Yukarıda bir arkadaş 2 hafta içinde yeni bir güncelleme gelecek demişti, ama bu da her zamanki gibi boş çıktı. Önceden söylemiştim zaten, satışı devam etmeyen bir ürün için umut bağlamayın. Cihaz güzel parasını çoktan çıkardı, bu şekilde kullanmaya devam etmek lazım.



F
8 yıl
Teğmen

S.a arkadaslar servise bu soruyu arayip soracagim ama once buraya bilen arkadaslara sorayim dedim...telefonun garantisi devam etmekte.ekranda 2 adet sari leke olustu garantiye gondersem ne gibi islem yapilir ve garanti dahilindemidir.daha once bu sorunu yasayan varmi nasil bir yol izlemeliyiz.saygilar....





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futan5500 -- 13 Ağustos 2016; 11:59:38 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
8 yıl
Onbaşı

bu firmanın ürününü garantili diye almak saflık olur tecrübeyle sabit.



Y
8 yıl
Çavuş

Geçmiş olsun.sadece pirana değil büyük firmalarda ekran konusunda sorun çıkarabiliyorlar.büyük ihtimalle kullanıcı hatasi diyebilir

Ben de iki hafta önce suya düşürdüm ve aydınlatma gitti dokunmatığı çalışıyordu ama ekran görünmüyordu.dün servise gönderdim kargoyla sitesinde anlaşmalı kargo göremedim.mecbur kargoya para verdim.

Bu sorun değil de ekran için çok istemeseler bari.çok alışmıştım.bayağı da is görüyordu.otg ile flash bellek takarak çok işimi halletim.

Şimdi her ihtimale karşı yeni bir telefon arıyorum.casper via m1 veya xiaomi mi5 (ikinci el) almayı düşünüyorum.bunlar da otg var mi acaba bilen varsa lütfen cevaplasın

Hocam sana da iyi şanslar firma ne diyor haberdar et



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @futan5500
S
8 yıl
Yüzbaşı

IQ Plus serüvenime nokta koyuyorum ben de :P Telefon gerçekten verdiğim parayı haketti. Tepe tepe kullandım ve gık demedi.

Piranha teknik servisi ile de tek bir deneyimim oldu yazmıştım daha önce. (Kendim düşürdüm ücretsiz tamir edildi Rıdvan bey sayesinde ama içine gps ve wifi anltenlerini koymadan geri yolladılardı.)

Maalesef geçen gün power bank'den şarj olurken masadan düştü, power'da üstüne düştü ve camı parça pinçik oldu ufak ufak. İnsanın eline batıyor.
Daha yeni kaba duruyor diye kapaklı kılıfı çıkarmıştım o da çıkınca ekran filmi kalkmıştı onu da söktüydüm :P
Çıkarmaz olaymışım :P

Sadece cam kırıldı ama tamir ücreti ne çıkar bilemedim, zaten gps ve wifi anteninden baya bi sıkıntı çeker olmuştum son zamanda. (Servisten antensiz gelince bir daha yollamak yerine alüminyum folyo ile kendim yaptıydım herhalde kaydı folyo :P )
Kırmasam 2 sene değil 3 sene bile yeterli olurdu bana ama 17 ay filan kullanabildim anca. Şimdi de yedek olarak duracak.



S
7 yıl
Yüzbaşı

Cihazın pili zayıfladı. Aliexpreste muadili varmıdır deneyen oldumu acaba.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

N
7 yıl
Onbaşı

Bu telefonun Lcd panelini nerden bulabilirim muadili nedir? AliExpress de var mıdır?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

O
7 yıl
Yüzbaşı

15.05.2017'de çeşitli arızalarından dolayı yanında faturası ve garanti belgeleri ile birlikte telefonumu servis merkezine gönderdim, 03.06.2017'de sadece sistem güncellemesi yapıp tamir edilmeden elime ulaştı. Aynı gün tekrar servise gönderdim zira arızaları giderilmemişti, aradan 2 hafta kadar süre geçti ve ücret talep ettiler, garanti süresi dolmamış olmasına rağmen kabul edip ödemeyi yaptım. Bugün 10.07.2017 yani telefonu 2. kez göndermemin üstünden tam 26 iş günü (toplamda 55 gün) geçmiş ve hala telefonum bana gönderilmedi. Kendi sayfalarında tamir süreleri aşıldığı takdirde ürün ücreti iadesi veya yenisiyle değişim yapılacağı yazmasına rağmen müşteri hizmetlerini arayınca böyle bir durumun söz konusu olmadığını bana tamirli ürünü yollayacaklarını bildirdiler. 2 kere gönderim ve 1 kere teslim olmak üzere 3 kere kargo ücreti ödedim, tamir ücreti ödedim. yok yok yok...

Piranhadan uzak durun... çeşitli sitelerde taklit telefonlar var, onları alın daha iyi, ondada garanti yok bundada...



N
7 yıl
Onbaşı

Yazmıştım ama cevap gelmedi tekrar sorayım, telefonun LCD panelini ucuz yolla nereden bulabilirim ? Ali express vb. sitelerde var mıdır?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: nasa01

Yazmıştım ama cevap gelmedi tekrar sorayım, telefonun LCD panelini ucuz yolla nereden bulabilirim ? Ali express vb. sitelerde var mıdır?

lcd paneli diye bir olay yok muadili diye bir şey de yoktur elinizdeki telefonu yavaşça kovaya doğru götürüp atın gitsin


Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
7 yıl
Onbaşı

Sanırım buldum muadili xolo q2100 diye bir telefon hindistandan parçası da var.




Bu mesajda bahsedilenler: @dephyr
K
6 yıl
Er

Yıl 2018 Temmuz, halen severek kullanıyorum, sıkıntılara rağmen, başka kaldımı kullanan merak ettim lütfen yazın



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
6 yıl
Yüzbaşı

Kullanımda.. Ve halen 10 numara..



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
5 yıl
Binbaşı

Yedek cihaz olarak kullanıyorum mi5 i mi garantiye gönderdim 15 gün Qplas kullandım, yazılımsal sorunlardan sebep çökmeler kafasına göre yeniden başlatıyor kamerası camurgibi ısık yoksa, iadarelik kullanılır lakin sürekli insanı sinirsahibi yapar en önemlisi cihaz root lu olarak satışa çıkarılmış aslında rootlu üretim cihaz olduğundan thh ye başvurup para iadesi alınabilirdi garantisi bitmeden başvurup artık geçti böyle kullanmaya devam yesek cihaz inşallah bozulmaz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sertac-73
C
5 yıl
Er

Batarya lazım servis dışında bulabileceğim bir yer var mı?



C
5 yıl
Er

IQ Pro S pil lazım bana da aliexpress hangi model olur?



E
5 yıl
Yarbay

ben de 4-5 yıl önce bu telefondan kayınpedere almıştım. haliyle bataryası öldü telefonun. kendi kendine kapanıp duruyor. piranha destek'e sordum. tek pil satmıyorlarmış, servise gönderecekmişiz ve 200 liraya bataryayı değişeceklermiş. lan zaten telefonu satsan kimse 200 lira vermez bu telefona. dalga mı geçiyorsunuz dedim yetkiliye... ama orada çalışan da tabi yapacağı bir şey yok..

yukarda arkadaş telefonun muadilini vermiş, doğru bilgi xolo q2100, aslında belki işe yarayabilirdi zamanında öğrenseydik.. ama şimdi aliexpreste bile telefonun ne kılıfı var, ne koruyucusu, ne de bataryası.. ekran kırılırsa ya da batarya öldüğünde çöp olacak yani telefon..
https://www.gsmarena.com/xolo_q2100-6735.php



E
5 yıl
Yarbay

ama Piranha Teknik Servisine inat; telefonu hala elinde ve sağlam olanların işine yarayacak bir bilgi vereyim. ben de ekranı sorunlu da olsa bir jiayu s3 telefon var. belki pili denk gelir diye deneyeyim dedim. uydurma pilde en önemli sorun + ve - kutupların aynı olması ve denk gelmedi lazım, tabi boyutu da aynı veya benzer olması lazım.

çok ilginç bir şekilde jiayu s3 bataryasının artı eksisi tuttu, pil enine birebir uydu, sadece boyuna biraz büyük geldi. onu da pilin altındaki koruyucu plastiği çıkartarak uydurdum. altındaki plastiği çıkarınca az zorlayınca yerine oturuyor ve telefonu sorunsuz şekilde çalıştırdı...

söz konusu batarya bu arkadaşlar. https://tr.aliexpress.com/item/32360303710.html

şu an 11$ gibi bir fiyatı var. türkiye'ye girişte malumunuz bir de vergi alıyorlar artık , o yüzden maliyeti vergiyle birlikte 100 lirayı bulabilir ama yine de telefonu kullanmak isteyen için iyi fiyat. bu marka batarya da piyasadan bulabileceğiniz en iyi markalardan birisidir. işi olan alsın, piranhaya boşa para kaptırmayın




Bu mesajda bahsedilenler: @cinar64 , @couper1