Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
305
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PİLOTAJ
T
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba, aranızda burslu pilotaj okuyan varsa ve cevaplarsa çok sevinirim. Uzun süredir pilotaj istiyorum. Eskişehire gitmek istemediğim için de hedefim şuan Özyeğin yada bu sene pilotaj bölümü açan Bahçeşehir. Maalesef fiyatlar çok yüksek ve sadece %100 burs var. Şunu merak etmiştim uçuş okulu ücreti ve okul ücreti ayrıymış galiba. Yani Ayjet’e ve Özyeğin’e ödenen ücretler varmış. Burs alınca ikisini de karşılıyor mu? Burslular okula herhangi bir eğitim ücreti ödüyor mu? Teşekkürler.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tommeraas -- 27 Mayıs 2020; 3:20:16 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Pisagorabi
S
4 yıl
Çavuş

Bunu okulu arayıp sormanız gerekiyor, karşılamıyor diye biliyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 yıl
Er

Pilotaj programında yer alan zorunlu uçuş eğitimleri yıllık öğrenim ücretlerine dâhil değildir. Öğrenciler zorunlu uçuş eğitimleri için, Pilotaj lisans programında yıllık öğrenim ücretine ek olarak, Üniversitenin anlaşmalı olduğu uçuş okuluna lisans öğreniminin 4 üncü, 6 ncı ve 8 nci dönemleri başında olmak üzere 3 eşit taksitte uçuş ücreti öderler. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında kayıt olanlar için Uçuş Okulu tarafından belirlenen uçuş eğitimi ücreti KDV dâhil 54.000 EURO’dur. Uçuş eğitimi ücreti burslu öğrenciler için kılavuz burs oranı kadar üniversitemiz tarafından karşılanacaktır.


Özyeğin üniversitesinin ücretler sayfasından aldım.Son cümlede gördüğün üzere %100 burslu girdiğinde uçuş ücretini de özyeğin karşılıyor.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.