Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
488
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Pi Online l 100 Cap l Only Chinese l Madness&Survival l Silk/H l Play2Win- 27.09.2019
L
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba, sevgili Silkroad Online oyuncuları, biz Pi ekibi! 2 Ay süren kapalı beta testlerimizin ardından, nihayet karşınıza çıkmaya hazırız! Tanıtım konumuza başlamadan önce, şuanda okumakta olduğunuz satırlar, yeni bir devrin başlangıcını oluşturan satırlardır! Biliyoruz, siz de kale savaşına dahi giremeden, 2. Premiumu basamadan server değiştirmekten bıktınız. Paylı, yardımlı, açıldıktan sonra kurucuların ilgisizleştiği server’lardan bıktınız! Son zamanlarda açılan Server’ların neredeyse tümü yalnızca para kazanma amacıyla açılıyor. Yalnızca paranızı değil, zamanınızı, verdiğiniz emekleri çalıp, birçok oyuncuyu da oyundan soğutup gidiyorlar. İşte bu yüzden buradayız! Sizlere uzun soluklu, her anından zevk alabileceğiniz, eskisi gibi Silkroad keyfini doyasıya yaşayabileceğiniz, paysız, yardımsız, şeffaf yönetime sahip bir oyun sunuyoruz!

Server'ımız hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilmek için Facebook sayfamızı ziyaret etmeyi unutmayın:www.facebook.com/playpionline



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.