Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
474
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Paypal'ın Türkiye'den çekilmesi ve modelciliğe zararları.
M
8 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bildiğiniz üzere 6 Haziran itibari ile Paypal üzerinden para gönderme ve çekme bddk tarafından yasaklandı taki Paypal'ın gerekli düzenlemeleri yapıp tekrar başvurusunun kabulune kadar.

Şimdi bizi ilgilendiren durum ise neredeyse yabancı tüm modelcilik sitelerinin yurtdışına ürün gönderirken sadece paypal seceneğinin olması (Sebebi ürün iadeleri veya dispute durumlarında para transferlerinin çok daha hızlı yapılabilmesi)

Bu durum tüm modelcileri yakından ilgilendiriyor ayrıca bu durumu fırsat bilerek zaten yüksek fiyat politikası uygulayan firmaların fiyatlarını dahada arttırıma olasılığıda yok değil.


Siz değerli modelcilerden kredi kartı ile ödeme kabul eden ve özel kargo firmaları dışında çalışan ve alışveriş yapmış oldugunuz sitelerin adreslerini yazarak birbirimize yardımcı olmak.


absolutehobbyz.com yaklaşık 9 kez alışveriş yaptım 100 dolar'dan 1300 dolara kadar alışverişlerim oldu hiçbir sorun yaşamadım usps kargo seçeneği ve kredi kartı seçeneği mevcut özellikle novarossi motor parçaları ve rc model araba ve çeşitleri olarak zengin bir site ancak malesef uçak segmentinde bir satışı bulunmamakta.

amainhobbies.com herkesin bildiği üzere kaliteli firmaların ürünlerini satan bir site no name veya ucuz markaların ürünleri malesef yoktur birçok kez alışveriş yaptım usps seçeneği var kredi kartı kabul ediyor ayrıca online chat sayesinde sorunlarınıza anlık yanıt alabiliyorsunuz.

Towerhobbies en eski firmalardan birisi ancak malesef kutu büyüdüğü zaman dhl veya ups dısında gonderım yapmıyor kredi kartı kabul ediyor

modelhobby.de 2 adet kumanda almış oldugum bir site post a3 üzerinden gonderım yapıyor kredi kartı secenegı olmasına ragmen paypal'a yonlendırıyor bu durum hakkında bir mail attım cevabını beklıyorum

sizlerden de alışveriş ettiğiniz ve kredi kartı ve yerel posta firmalarını kullanan siteleri yazarsanız modelci arkadaşlara yardımcı olmus olursunuz taki paypal bu durumu çözene kadar iyi geceler



Z
8 yıl
Yarbay

Ne yararlı şey varsa kapatılıyor memleket eyiye gdiyi



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.