Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
4619
Tıklama
0
Öne Çıkarma
PATEN MARKA VE MODEL TAVSİYESİ!!!
M
6 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar. Çocukken 5 yıl paten sürdüm. Şimdi tekrar heveslendim ve urban bir model almayı düşünüyorum. 2 model buldum bütçeme göre ama 100 lira fazla ver kesinlikle şunu al diyeceğiniz bir durum var mıdır diye sormak istedim. Şu an için düşündüğüm modellerin linkini aşağıya bırakıyorum. Teşekkürler :)



Roces DODGE PATEN BLK/CAMO 700,00 TL yerine 489,90 TL
https://urun.n11.com/tekerlekli-paten/roces-dodge-paten-blkcamo-P235759333




Sportive 243 Mm Max Dia.Bomm Erkek Siyah Desenli Profesyonel Pate 449,90 TL yerine 265,90 TL
https://urun.n11.com/tekerlekli-paten/sportive-243-mm-max-diabomm-erkek-siyah-desenli-profesyonel-pate-P224982054



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
5 yıl
Er

Şimdi aldım ne zaman gelir bilmem gelince istersen yazarım



T
5 yıl
Er

Roces dodge bugün geldi yani tam bir hafta sonra denedim tabanımı ağrıtmadı rahat ayrıca baya taraklı ısmarlarsanız tam numaranızı soyleyin bende diğer iki patende tabanda ağrı yaptığından bunu aldım abec 5 rulman var uzerinde yumuşak tekerlekler baya yeri kavrıyor bu iyi ,benim diğer patenlere göre frame i 1,5 cm kısa freni koymamışlar zaten gerekli diil urban paten dış yüzeyi baya bi güçlü görüntüsü çok güzel havalı



T
5 yıl
Er

ayrıca ben sportive den aldım roces i bunu yazmayı unuttum sitenin ilgisi ve bilgilendirmeside baya bi iyi sadece biraz geç gönderiyorlar sonuçta beş iş gününde geliyor ama.



T
5 yıl
Er

roces dodgede bişey dikkatimi çekti altkısımda tabana frame sadece iki noktadan tutturulmuş bende bosso ve voit var o ikiside daha farklı tabana montaj yapılmış , sanki bunun sistemi daha kötü sert duruşlarda sert hareketlerde kırılma bence daha kolay olabilir ama yinede tam emin diilim deneyenler cevaplasın



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.