Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 2 misafir
0
Cevap
5094
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Parite.B VİRÜSÜNÜ SİLME
Z
15 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar bugün bilgisayarımı win32/Parite.B adlı virüsü yakaladım.
bu virüs öyle illetmişki ordan oraya sıçrıyor ve özellikler exe. dosyalarına saldırıyor .
nerdeyse bütün güvenlik yazılımlarının remove toollarını denedim ama işe yaramadı en sonunda windows romove tool'u buldum.
bu virüsü silerken 3tane program kullandım bunlar şöyle,
1 ttp://www.avira.com/en/avira-free-antivirus ZATEN AVİRA YI BİLMEYEN YOKTUR BİLMEYENLER İÇİN (ücretsiz antivirüs programı)
2http://www.microsoft.com/security_essentials/ BU DA BENİM YENİ BULDUGUM MİCROSOFTUN ANTİ VİRÜS Ü (buda ücretsiz)
3http://www.microsoft.com/security/malwareremove/default.aspx GENE AYNI ŞEKİLDE MİCROSOFTUN WORM SPYWARE(yanlış yazmış olabilirim) TEMİZLEME PROGRAMI
BUNLARIN HEPSİNİ KURUN ARDINDA ANTİVİRÜSLERİ ÇALIŞTIRINTARAMA İŞLEMLERİ BİTTİKTEN SONRA REMOVAL TOOL'U ÇALIŞTIRIN(windows live removal tool yaklaşık 2-3 saat taraması sürüyor)

evet arkdaşlar ben bu şekilde yaklaşık 1285 dosyayı kurtardım bilgisayarınızda windows işletimsistemi kurulu ise korkmayın
windows live removal tool dosyaları onararak kurtardıgı için hiçbir sıkıntıyla karşılarmadım eskihalinde şuan PC

HADİ ÇAVV



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.