Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
18
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Özyurt Tesisat Türkiye'nin Su Tesisatçısı Hizmetleri
M
geçen yıl
Er
Konu Sahibi

quote:



Türkiye'nin Profesyonel Su Tesisatçısı Özyurt Tesisat
Web Site İsmi : www.ozyurttesisat.com


Site Başlığı : Özyurt Tesisat Türkiye'nin Su Tesisatçısı Hizmetleri


Sitenin Kayıt Edildiği Tarih : Şubat 2018

Su Kaçağı tespiti fiyatları 2022 Eylül ayı olarak genellikle 250 TL - 450 TL arasında değişmektedir. Su Kaçağının bulunan bölgesi veya yerin zorluğuna göre fiyat aralığı oynamaktadır.150 TL altına tespit yaptığını iddia eden firmalardan uzak durmanız gerekmektedir Tesisatçı olarak profesyonel ve kaliteli su tesisat hizmetleri sunmaktayız.

Kameralı Su Kaçağı Tespiti 2022

Evdeki su kaçağı nasıl bulunur? Bu sorunun cevabını verebilmek için, dairenize ait ana su vanasını kapatmanız gerekir. Ana su vanasını kapatmanıza rağmen su sayacı dönmeye devam ediyorsa evinizde su kaçağı olduğu anlamına gelir. Böylece evdeki su sızıntısı kesin olarak tespit edilir.

Su Kaçağı Bulma

Atık su tesisatındaki kaçak için genel olarak ufak, dijital kameralar ile noktasal tespit işlemi yapılır. Kamera borulara salınır ve bütün her yerde gezdirilir. Kamera görüntüleri ile kaçak bulma işlemi bu şekilde yapılır. Böylece kendiniz de bu kaçağı görmüş olursunuz.

Adres: İçerenköy Mahallesi Eski Üsküdar Yolu Caddesi No: 63/12 Ataşehir/İstanbul

Telefon: +90 545 641 1018

< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.