Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
598
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Özel İngilizce Kursları
E
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

Site Adı: Perfect English İngilizce Kursları - İngilizce Kursları Ankara
Site Konusu: Perfect English Ankara İngilizce Kursları, Diğerleri Anlatır, Biz Öğretiriz! Genel İngilizce ve Akademik İngilizce öğrenmek için hemen ziyaret et.
Site Adresi: https://www.perfectenglish.com.tr/

Diğerleri Anlatır, Biz Öğretiriz misyonuyla hareket eden Perfect English şirketimiz İngilizce Kursu Ankara alanında profesyonel anlamda eğitim alabileceğiniz bir kurumdur. İlköğretim/Liste, Hazırlık Atlama, Özel Ders/Kurumsal, Akademik Sınavlar ve Genel İngilizce gibi farklı kategorilerde hizmet veren kurumumuz, Ankara'da yetkin şekilde İngilizce Kursu veren kurumların başında gelmektedir. Sahip olduğumuz müthiş eğitmen kadromuz ile bugüne kadar birçok öğrenciye eğitim verdik ve onları istedikleri noktaya ulaşmalarını sağladık.

Kurumsal İngilizce Eğitimimiz sayesinde sizlerde şirketlerinizde pozisyonlarınızı kolay bir şekilde arttırabilirsiniz. Genel İngilizce kursumuz ise en çok tercih edilen kursların başında gelmektedir. İngilizce seviyenize göre oluşturulan sınıflarda Reading, Listening, Writing ve Speaking becerilerinizi kolay bir şekilde geliştirebilirsiniz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.