Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
89
Cevap
9410
Tıklama
8
Öne Çıkarma
Cevap: Öz kızlarına tecavüz edip film albümü yaptı! İkinci Palu Ailesi skandalı (7. sayfa)
T
5 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

Tamam kardeşim ben yalan atıyorum, iftira atıyorum.

Yani şimdi sana burda kalkıp yılların haberlerini, karşımıza senelerce gelmiş örnekleri bulup kanıtlayamam.

Ama sanma ki işim gücüm yok burda dinleri kötülüyorum, ben bildiğimi, bugüne kadar gördüklerimi şahit olduklarımı hatta birçok insanın şahit olduğu şeyler doğrultusunda yazdım.

Tabiki bilimsel bir kanıt yok ama toplumları inceleyen bilimsel örgütler var ve bu tarz olayların çoğunlukla müslüman ülkelerde yaşanması bir rastlantı değil.
Kızına bulaşmasındaki dinin etkisi açıklayan sivil toplum(ateist) kuruluşlarının açıklamalarını getir o zaman.. bakalım nasıl oluşmuş bu..
Bilimsiz hareket etmezsiniz ama bilimsel bir kanıt yok der iftirayı basarsınız..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
5 yıl
Yarbay

Cevab-ı Ahmak'üs Sükut.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GunslingeR085
G
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Nevfel

Cevab-ı Ahmak'üs Sükut.
Al işte bir arap özentisi daha



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

X
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: forsaken54

Siz seversiniz çocukları taciz edenleri hep de sizin kesimden çıkıyor ve serbest kalıyor zaten

Alıntıları Göster
İftira kir ile nefes almaya devam et sen. Hakkımızda asılsız iddialarda bulunan kim varsa hayal ettiği hayatı göremesin der geçerim ki bunu da 17 yıl oldu görüyoruz. :)



K
5 yıl
Yüzbaşı

akepeliler, lütfen mesajlarımı alıntılamayın, çok uzun zamandır forumda gördüğüm akepeliyi anında blokladığım için cevap verememekteyim





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurs@tz -- 11 Şubat 2019; 23:3:12 >


Bu mesajda bahsedilenler: @x2yk , @Jeopol
C
5 yıl
Yarbay

Tecavüz de 1 numara Fransa mesele medeniyet dedikleri yer bide pabucumun medeniyeti Paris mesela siyahi insanlarla dolu ve suç oranları çok yükselmiş hatırlayın IŞİD ve bomba saldırılarını daha düne kadar Lig 1 maçları erteleniyordu habire.
Demem o ki hepsi yerine çoğu kelimesini kullanmak doğru her Avrupa ülkesi ve vatandaşı bir olmacağı gibi bence çok sakin terörden uzak Avrupa ülkeleride mevcut.
Türkiyede de bu böyle 3-5 tane olay çıktı diye tüm Türkiye tecavüzcü olamaz ilan edilemez ama ülkenin çeyreği yobaz buna eminim bunların Türk adı altında iyi ve güzel değerlerle uzaktan yakından alakası olmayan kitledir burayı kaçırmayın bence arap sevici siyonist islam düşmanı Batı yakalası yobaz ahlaksız arsızlar var bunlar ne bizim kanımızdan ne milletimizden.
Halkta ve sosyal medyada ki tepki şu biz nasıl bu hale geldik açıkçası bir erkek olarak iğrene iğrene okuyorum bu tecavüz ve ölüm vakalarına ne iğrenç şeyler daha önce yaşamadığımız için çok tuhaf geliyor tepkimiz ondan yani.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Nevfel
D
5 yıl
Binbaşı

Tu kaka müslümanlardan bunalmış arkadaşlara bir kaç küçük tavsiye;

"Vladimir Nabokov" okuyunuz, kendisi dünyanın en çok okunan romanlarından LOLİTA nın yazarıdır.

1962 ve 1997 de filmide yapıldı, 62 deki kesmezse 1997 olanını izleyin "etkilidir".

Arada nordik taraflarından orta avrupaya, oradan da yeni kıtaya akan "lolita"cılığı da unutmayalım.


Ha birde okuyabiliyorsanız mesela Gorges Bataille de tavsiye ederim, "Gözün Öyküsü" romanı vardır mesela, ya da fırsat olursa,

"Ma Mere" sini bir okuyun, okuyamazsanızda filmini seyredin (Fransız ödüllüsüdür) bu yobaz müslümanlardan kurtulup ilginç nefesler alırsınız....
https://www.imdb.com/title/tt0381392/

Bunları neden yazıyorum;

Zira 45 ni geçmiş kart zamparanın -16 yaşındaki lolitayla ilişkisini, ya da 16 yaşındaki safkan fransız ergeninin anasının dirisine yetmeyip ölüsüne de erekte olmasını ortadoğuda olsa
her türlü lanetle isimlendiren anlayış aynı olay amerikada avrupada olunca ödüllü bol vizyonlu bol basımlı bol, sanatsal başyapıtlar olarak ağzı açık alkışlayabilmekteler hatta alkışın ötesinde bilinçleri bunu en azından "terslik" olarak dahi algılamamaktadır.

Bu yüzden önce her durumda her duruma karşı eşit mesafede ve eşit dürüstlükte olabilmeli, aksi durumda her durumdan arap müslüman kabasakal çıkarma hastalığına düşersiniz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 13 Şubat 2019; 17:13:57 >


Bu mesajda bahsedilenler: @GunslingeR085
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.