Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1160
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Oyunlarda donma problemi
T
5 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Yeri buradır diye düşündüm. Çünkü çektiğim sıkıntının sebebi windows'u gösteriyor. Pubg, Dota 2, Aion online gibi oyunlarda 10-30 saniye arası donmalar yaşıyorum. Ekran kartı ve windows'u güncelledim. Sorun gene devam ediyor. Belli başlı oyunlarda bu sorun oluyor mesela Blizzard grubunun oyunlarında bu olmuyor öyle bi enteresan olay var.
Donmuş ekrana ısrarla tıklamaya devam edince ya yanıt vermiyor ekranı geliyor arka fon beyaz oluyor yada direk client kapanıyor. Bu arada Alt+tab falan yağ gibi onlarda hiç bir sıkıntı yok oyun donduğunda arka planda başka uygulama açıyorum onları etkilemiyor oda bi garip.
Format benim için son çare ona varana kadar denenebilecek her yolu deneme peşindeyim en son BIOS güncelle dediler. Onu daha yapmadım USB temizleyip dosyayı içine atıp yapacağım akşam. Bilgisayarı ilk aldığımda böyle bir sıkıntı yoktu, birden hortladı. Kime anlatsam farklı birşey söylüyor aşırı bilgi kirliliği var benzer bi sıkıntı yaşamış çözüm bulmuş arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Windows 10 sürüm 1903 sistem bilgiside imza da mevcuttur. Şimdiden teşekkürler.



T
5 yıl
Yüzbaşı

merhaba

önerim ekran kartının 11.0 directX destegi yoksa bu durum olabilir bunu kontrol etmeni öneririm



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.