Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
7
Cevap
423
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Oyuncular için kesintisiz güç kaynağı
E
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Son dönemde oyuncu sınıfı içerisine pek çok bileşen dahil olmaya başladı. Fare matı, SSD, RAM derken şimdi de kesintisiz güç kaynakları bu trende uyuyor. APC Back-UPS Pro Gaming kesintisiz güç kaynağı buna son örnek.



APC Back-UPS Pro Gaming özellikleri ve fiyatı



APC Back-UPS Pro Gaming kesintisiz güç kaynağı RGB aydınlatmaya sahip. Bu anlamda bir ilk olduğu ifade ediliyor. Konsol ve oyuncu bilgisayarlarında kesintisiz güç sağlama sloganıyla geliştirilmiş ancak haliyle tüm elektronik cihazları kapsıyor.



Ayrıca Bkz.Apple M1 işlemcisine harici grafik desteği gelecek mi?



Güç kaynağında 10 adet güç çıkışı yer alıyor. Bunların 6 tanesi hem kesinti hem de dalgalanma koruması sunuyor. 4 tanesi ise sadece dalgalanma koruması sunuyor. Ön tarafta ise iki adet USB Tip-A ve 1 adet USB Tip-C çıkışı da sunulmuş.



RGB aydınlatma aslında biraz uyarı sistemi mahiyetinde hazırlanmış. Voltajda dalgalanmalar veya kablolama hataları gibi durumlarda çeşitli renklere bürünerek kullanıcıyı uyarıyor. Diğer RGB aydınlatma sistemlerine uyumu söz konusu değil.



Üst kısımda yer alan Reactor adındaki bilgi ekranı ise voltaj değeri ve batarya ömrü gibi verileri yansıtıyor. Bu ekranı kullanıcı özelleştirebiliyor. APC Back-UPS Pro Gaming güç kaynağı için 260$ fiyat etiketi belirlenmiş.



Kaynak:https://wccftech.com/apc-introduces-the-apc-back-ups-pro-gaming-electricity-backup-for-consoles/

 Haberi Portalda Gör

Ya 2 kere 3 kere baktım ama ben mi kaçırıyorum, UPS için en önemli özellik olan bataryasının kaçlık olduğu bilgisi yazmadan mı 260$ yazıyor haberde. Yani bu hani samsung yeni ...
Yoruma Git
Yorumun Devamı Spider_hip - 3 yıl +14
RGB koyarak bir traş makinesini bile oyuncu traş makinesi diye satabilirsin.
Yoruma Git
SelimmDD - 3 yıl +12
S
3 yıl
Yarbay

RGB koyarak bir traş makinesini bile oyuncu traş makinesi diye satabilirsin.





_____________________________

Eski kullanıcı adı: S1NAGER


S
3 yıl
Yüzbaşı

Türkiye de olmayan ürünün reklamı da iyiymiş. Amazon.com da bile yok. Satmayacaksanız niye reklam yapıyorsunuz.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 27 Kasım 2020; 17:35:8 >


S
3 yıl
Yarbay

Ya 2 kere 3 kere baktım ama ben mi kaçırıyorum, UPS için en önemli özellik olan bataryasının kaçlık olduğu bilgisi yazmadan mı 260$ yazıyor haberde. Yani bu hani samsung yeni rgb ssd çıkarmış fiyatı 300$ demek gibi bir şey. İyi de kaç tb.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
3 yıl
Yüzbaşı

Hmm Schneider Electric’de RGB dünyasına bulaşmış :D



Ç
3 yıl
Teğmen

Güzel cihaz fakat bu modelin Türkiye piyasasına girmesi fiyat politikası yüzünden zor. Hali hazırda APC nin kullanılabilecek onlarca modeli mevcut zaten. Konsollarda QNAP ve Mac lerdeki gibi powerchute desteği olsa tadından yenmez.



Ç
3 yıl
Teğmen

1500 VA modelde 2x12V9AH vardır.




Bu mesajda bahsedilenler: @Spider_hip
D
3 yıl
Yarbay

Amaç dalgalanmalardan ve kesintilerden sistemi korumakla zaten 100 usd gibi bir fiyata bu işi çözebiliyoruz. 160 usd rgb farkı sanırım ??




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.