Maksimum 5, 6k arası bütçem var. Bir kere alıp senelerce kullanacağım, mikrofonu güzel, güzel ses kasabileceğim(7.1 olursa iyi olur) bir kulaklık arıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Kulaklık sektörü çok geniş araştıra araştıra çıkamadım işin içinden. Hs80, Havit H7, Logitech G X Pro baktım. Bir türlü karar veremedim. Beni bu dipsiz kuyudan çıkarın lütfen
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arkadaşlar kimsenin bir fikri yok mu? Çok arada kalmış durumdayım. Steelseries gaming buds, Razer barracuda x, G733 gibi kulaklıklar öneriyorlar. Herkes birşey öneriyor ama farklarını bilen yok. Beni aydınlatacak kimse yok mu? :(
7.1 kısmına çok takılmayın. Kulaklığın doğası zaten stereo. Gerekirse sonradan Dts ya da Dolby satın alırsınız storedan. 5-6k bütçeniz varsa ve sizi üzmeyecekse o civarda bir kulaklık bakın. Çünkü altı gerçekten rahatsız edici oluyor. Kafamda önerebileceğim bir kulaklık yok. Çünkü oyun için de stüdyo kulaklığı kullanıyorum. Genel olarak pahalı kulaklıklara giriş yapmadıysanız Logitech ya da Steelseries üzmez diye düşünüyorum. Özellikle yazılım desteği de oluyor çünkü. Ne tarz bir kullanım düşünüyorsunuz. Ona göre işinize yarayan özellikler önerebilirim en azından.
Steelseries Arctis Nova 5 6k’nın biraz üstünde. Bence ideal gibi görünüyor. Kablosuz mobile de bağlantı sağlayabiliyor. Kullandığım bir kulaklık değil, onu söyleyeyim ama marka bilinirliliği ve özellikleri açısından sizin tarife uyuyor gibi.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.