Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1460
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Oyun ve İş İçin Wireless Mouse Önerisi G603
P
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Uzun bir süredir arayıştayım fakat bir türlü karar veremiyorum. Wireless mouse modellerinde Logitech diğer markalara göre daha önde gibi. Hem oyun oynuyorum hemde internette vs. çok geziniyorum. Wireless almaya kesin gözüyle bakıyorum yani kablolu almayacağım. Kablosuz alınca da pilli almak istiyorum çünkü bu seferde 2 günde bir şarj etme sıkıntısı yaşıyoruz.

1. Seçenek : Logitech G603 uzun bir süre araştırdım. Türkiye'de öneren çok fazla kişi var fakat yabancı forumlarda hep kötülenmiş özellikle orta yuvarlak tuşuna hep bozuluyor diyorlar. 603 istememin sebebi hem Lightspeed hemde pilli olması yani pili şarj et direkt tak ve saatlerce günlerce kullan.

2. Seçenek : Aklıma gelen bir diğer olay Logitechin eski ama sağlam olan wireless modelleri yani gaming için değilde standart üretilen 1 pil ile 2-3 sene ömrü olan modelleri diyorum. Bu modellerden 1 tane alıp yanınada kablolu güzel bir gaming mouse alsam değiş tokuş şeklinde kullansam acaba nasıl olur? Ayrıca bu dediğim eski sağlam modellerden aklımda sadece M705 var ve başka önerisi olan varsa onlardan da yorum bekliyorum.

Elim biraz büyüktür yani Bloody A90, Corsair Glaive gibi mouselar elime uygundu o diğer küçük wireless mouselar ile pek rahat edeceğimi sanmıyorum



N
5 yıl
Yarbay

Ben de bir kablosuz oyun faresi arayışındayım ama baktım da pilli modeller için de piller çabuk bitiyor deniyor. Logotech markasının çok satanlardan bir modeline baktım
ve hepsiburada da filan baya yorum almış. Pili için 1 ay filan denmiş fakat yorumlarda 2 gün ancak dayanıyor piller deniyor.

Bir de markaların tasarımları güzel olan modelleri hep bataryalı yapılıyor ona da ayrı sinir oldum


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
5 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

G603 harici pille uzun ömürlü çalışan bir mouse galiba yoktur. Varsa da hepsi eski şu 1-2 sene pili dayanan mouselar kalıyor



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Noctivagant
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.