Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
201
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Oyun, Mobil Uygulama, Dizayn Yapan Bir Ekibe Katılmak İster Misiniz?
T
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Esselamu aleykum arkadaşlar,

Irlanda'da çalışan bir Cerrah'ım. Yazılıma olan ilgim sebebiyle bir kaç yıl içinde oyun ve programlama üzerine Türkiye'de bir stüdyo kurmayı düşünüyorum. Asıl hedefimiz tıp alanında da kullanılabilecek yüksek teknoloji üretmek ancak adım adım gideceğiz. Önce bir ekip oluşturacağız. Beraber küçük projeler yapıp tecrübe kazanacağız. Bir iki yıl içinde firmayı kuracağız. Bu süreçte doğru insanları seçerek şirkette işe alım için onlara öncelik vereceğiz.

Şu anda öğreci olan veya mezun olmuş ama kendini geliştirmek için tecrübe kazanmak isteyen arkadaşlarla oyunlara modlama ve mobil uygulama yapacak bir takım kuruyoıruz. Sadece Türkiye’deki arkadaşlarımızdan oluşan, yerli bir ekip olacak.

Şu anda maaş olmayacak. Daha çok birbirimizi tanımak ve kendimizi geliştirmek amacıyla bir ekip kuruyoruz. Ancak kullandığımız oyun, program ve içerikleri karşılayamayan arkadaşlara bunlar ücretsiz sağlanacak. İleride stüdyomuzu açınca işe alım için ekipteki arkadaşlara öncelik verilecek. C#, C++, blender, unreal engine, unity, web design vb alanlara ilginiz varsa iletişime geçebilirsiniz.

Şu anda ekip arkadaşlarımız:
- Karşılayamadıkları içeriklere ücretsiz erişebilecekler
- Bir çok kodlama dilinde diğer yazılımcılarla beraber tecrübe kazanma şansı elde edecekler
- İngilizce’lerini geliştirebilecekler
- CV'lerine ekleyebilecekleri geniş projelerde bulunmuş olacaklar

https://www.studioturk.net/join linki üzerinden başvuru formunda telefon numarasını belirten arkadaşlara telegram üzerinden ulaşılacaktır.
Telefon numarası belirtmek istemiyorsanız başvuru yaptıktan sonra mail hesabınızı belli aralıklarla kontrol etmenizi öneririz.


Discord:
https://discord.com/invite/7At8jc2N

Website:
https://www.studioturk.net

Email: studioturknet@gmail.com





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKing007 -- 29 Kasım 2021; 22:35:58 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.