Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
32
Cevap
3216
Tıklama
12
Öne Çıkarma
Cevap: ÖTV muafiyetli Dacia Striker tanıtıldı: İşte tüm özellikleri ve fiyatı (2. sayfa)
A
4 gün (20643 mesaj)
Yarbay

Hiç benzemiyor yav.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @snomask
A
4 gün (20643 mesaj)
Yarbay

Renault/Dacia payını daha da arttıracak gibi.

Fiat ın yeni üreteceği araç bakalım neler yapacak? Ama Fiat biraz geç kaldı gibi.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
4 gün (2895 mesaj)
Yarbay

Araç şase altyapısı kalitesi ile rağbet görmeyeceğinden ötv'lilere yaslayalım bari demişler



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B
4 gün (2895 mesaj)
Yarbay

Bunların birkaç tanesi alanların elinde patlar ilk 4-5 sene içinde piyasadan kaldırırlar..



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @ivenrec
T
4 gün (14985 mesaj)
Yarbay

Engelli satışı eskisi gibi yine 5 yıla inerse çok çok daha fazla Reno grup satar. O tarafta tekrar bir ışık gördüler gibi geliyor. Marka algısı hala Reno'nun çok yüksek bir de her parça girmese bile engelli indirimli aracına 7 yıl/160 bin km garanti sundular.



V
4 gün (11040 mesaj)
Yarbay

Çünkü the show must go on.





Bu mesajda bahsedilenler: @the show must go on
İ
4 gün (6296 mesaj)
Yarbay

Haklısınız, ucuz araç satmak için macera aramaya gerek yok; ellerinde zaten Avrupa'nın en çok satan B-crossover'ı Dacia Sandero Stepway var. Ancak çocuk sahibi olduktan sonra bu aracın bagajı küçük gelmeye başlıyor. Yıllardır aynı platformu makyajlayıp sunmak yerine bagajı biraz büyütseler ve kasaya modern bir hava katsalar, araç yine en çok satanlar listesinde kalacaktır.




Bu mesajda bahsedilenler: @brava 34
M
4 gün (2099 mesaj)
Binbaşı

tipi şekli fena değil de gerisi tam bir muamma.



D
3 gün (111660 mesaj)
Yarbay

Bütün dünya elektrikliye geçerken, özellikle Avrupa kendisinde kullanmayacağı eski teknoloji araçları, motorları Türkiye'ye gönderiyor ve bir lütufmuş gibi YALNIZCA TÜRKİYEDE ÜRETİLECEK diyorlar. Bu araçlar benzin ile yani fosil yakıt ile çalışıyor. bu aracı alan insanımız 20 yıl boyunca cari açığa katkı sağlamış olacak. madem bu kadar iyiler, Avrupa hiç bize kaptırır mı bunları? kendi eliyle üretmek varken? cari açığın en büyük nedenini Petrol ürünleri olarak bize söylemeyi biliyorlar ama elektrikli aracı desteklemiyorlar. Bunlar en çok zararı TOGG a veriyor. Dünyanın neresine bakarsan bak cari açık ile mücadelede yerli olup olmasına bakmadan elektrikli araca yöneliyorlar. Biz ise %10 dan %25 e çıkarıyoruz ÖTV matrahını.




D
3 gün (111660 mesaj)
Yarbay

Dış görünüşü bana hitap ediyor açıkcası. hem büyük hem agresif. ama içi tamamen ben daciayım diyor. o direksiyon o ön konsol hele o vites topuzu. bir yerden kurtarmış bir yerden batırmış. fiyatı agresif olursa lpg versiyonunun alıcısı olabilirim. en nihayetinde bir dacia alacağız ama devir ekonomi devri.




D
3 gün (111660 mesaj)
Yarbay

Tasarımı beğendim, ama keşke 1.500 dan falan gelse... tahminim 1.850 den başlayan fiyatlarla




E
2 gün (6244 mesaj)
Yarbay

1.8 tam hibrit vergisi fazla. Diğerleri 3 silindir. Yine benim gibi eski sevenler için en azından son kez 1.3 tce+ıslak edcli gelse güzel olurdu. 4 silindir seviyoruz. En azından sadece Türkiye pazarı için. 3 silindir bizim insanımız sevmiyor. Mecbur bırakıldığı için almak zorunda kalıyor. Ayrıca ne kadar mekanik o kadar az sorun.

2019 duster 1.3 tce manual aracım var. Düşünürüm 1.3 tce+ıslak edc gelirse. Ama geri dönüşüm plastik olmasa iyi olur leş gibi kokuyor renault duster sürdüm hoşuma gitmedi.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eteksen -- 10 Temmuz 2026; 12:38:19 >

M
2 gün (12262 mesaj)
Yarbay

fena durmuyor



O
2 gün (5571 mesaj)
Yarbay

Ben beğendim..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.