Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
562
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Oto Katalog ve Karşılaştırma Uygulaması
M
6 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Merhaba,

Android telefonlar için araç kataloğu ve karşılaştırma özelliği olan ücretsiz bir uygulama hazırladım.
Uygulama Google uygulama mağazasında aşağıdaki adreste bulunuyor:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aktuna.util.otokatalog

İddialıyım; mevcut araçlar için en güncel veriye sahip ve bu veriyi lokal olarak cihazınızda tuttuğu için internet bağlantısı olmadığı zamanlarda ve herhangi bir yerde uygulamadaki bilgilere ulaşabilirsiniz.

Yaklaşık 250 markanın 2500 modelini barındıran uygulamamda satışa sunulan 2019 modeller de mevcut. Araçların farklı nesilleri ve motor seçenekleri ile toplamda 33.500 farklı aracın 60 özelliğini listelemek ve dilerseniz aynı anda 2 aracı yan yana karşılaştırmak mümkün.

Buna ilave olarak, listelediğiniz ya da karşılaştırdığınız araçların özelliklerini çıktı alıp paylaşım özelliği ile Facebook, whatsapp veya başka uygulamalar üzerinden paylaşabiliyorsunuz.

Uygulama henüz çok yeni. Mutlaka eksikleri ya da geliştirilecek yönleri vardır. İstek ve şikayetlerinizi bana iletirseniz ilgilenirim.

Teşekkürler.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmrmrmr -- 31 Temmuz 2018; 13:18:25 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.