Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
634
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Ortadondi(Diş teli) Tedavim
B
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar öncelikle bu konuyu açmamın sebebi yaptıracak arkadaşlara yol gösterme amacı.Yaptırmaya karar verdiğiniz an bunun uzun bir süreç olduğunu unutmayın.Braketlerin dişlere yapıştırılması yaklaşık 2 gün sürdü.3.gün ise tel takıldı.Yemenize içmenize bu dönemde çok dikkat etmeniz gerekiyor.İlk başlarda ağzınızın içinde sanki tren hattı varmış gibi garipseyebilirsiniz ama zamanla alışıyorsunuz zaten.Her ay doktorunuz sizi tellerin ve braketlerin üstünde bulunan plastiklerin değişimi için kliniğine çağırıyor.Her ay düzenli gittiğinizde değişimin ilk 3 günü dişlerde bir gerilme söz konusu olacaktır.Benim tedavi sürem yaklaşık 2 yıla yakın sürdü.Şimdi de ağızlık kullanıyorum.2 adet fotoğraf ekliyorum sonucu ortada.Kahkahanızı artık hiç çekinmeden atabilirsiniz.Yaptıracak arkadaşlara söylüyorum kimseye aldırmayın ben 30 yaşında yaptırdım.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak2011 -- 15 Ekim 2015; 14:15:11 >

G
9 yıl
Yüzbaşı

Telleri aldıralı 1. Yılım üst azı dişim yanlamış ağızlığı kullanmadığımdan dolayı, tekrar tel takmak zorunda kalıyorsunuz. Dikkat edin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
9 yıl
Binbaşı

Ne kadar ücrete maloldu. Bi de bu tedaviye nerde oldunuz. Devlet ücreti karşılıyordu biraz bunları açıklayabilir misiniz?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @burak2011
B
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

3500 tl ye mal oldu.9 taksitte ödedim.özelde yaptırdığım için devleti bilmiyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @ellekem
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.