Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
656
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Orjinal Teybe Tesisat
-
7 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle aracım Honda Civic 2005 Hatchback modeli. Ben bu araca tesisat yapmak istediğimden JBL GTO 5355 5 kanallı amfi, JBL 1000 watt Subwoofer satın aldım. Gerekli kablo ve deck dönüştürücüyü internetten satın alarak arkadaş vasıtasıyla bir tuningcinin yolunu tuttum. Adam teyp orjinal olduğu için bağlayamayacağını söyledi, belli ki işten anlamayan birisiydi. Youtubeden birşeyler izleyerek teybe deck dönüştürücüyü bir şekilde bağladı ve 3 4 saat sürdü bu tesisat montajı. Şuan istediğim sesi alamıyorum bass güzel bir şekilde vurmuyor. Son sese verdiğimde çok boğuk ve cızırtı yapıyor. Belli ki montajında bir problem var. Tekrardan gidip kontrol ettirmek istiyorum. Ayrıyeten düzeltmesi gereken bir şey var mı ? Ne yapmalıyım ?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
7 yıl
Yarbay

muhtemelen montaj hatası yapılmış. kullanılan deck dönüştürücünün markası nedir. kaç tane deck takıldı. kapı hoparlörlerine anfidenmi ses verdiniz. kablolama da önemli. anfiye giden power kablosu ile, anfiye giden rca kabloları birbirine en az 10cm uzaktan gitmeliler. ayrıca anfi şase bağlantısı doğru yapılmamış olabilir. önerim işi bilen bir usta bulun.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
7 yıl
Yarbay

birçok montaj hatası olabilir, hondaların teyp soketi çok farklıdır ve renkleri karışıktır, tahminimce bu bağlantıları çok yanlış yapmıştır, Bayrampaşa forum tarafına gelebilirseniz arızayı çözebiliriz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.